September 16, 2025Sep 16 dir gad kako li se ovo samo poklopilo, na kraju zaheftano sa sulcom koji je bukvy pao sa neba. jes da je ibiza trance week ali mi se cini da su mi neke zvezde ipak bile naklonjene? ocekujem tri najbolja dana u mom (klabing) zivotu sledece nedelje...ova godina ne prestaje da Edited September 16, 2025Sep 16 by palfoot
September 19, 2025Sep 19 2 hours ago, autsajder said:Prošla ponoć u Izraelu, otključanoooo 🥹najavio, docekao, to se zove posvecenost...najblize astralima sto veceras odoh
October 12, 2025Oct 12 On 19. 9. 2025. at 2:26, palfoot said:najblize astralima sto veceras odohPazi kad strukturno liči na najbolju stvar sa novog albuma - Transform. Početni rif ima istu formu, samo je drugačiji sound engine, pa ide brejk sa potpunom tišinom kao uvod u nastavak itd..I ovo, dok se pakao u Gazi, nadamo se, privodi kraju - Astrali su bili u lajnapu za onaj napadnuti festival. Promašio ih je maskr za nekoliko sati, izgubili su jednog prijatelja DJ-a, poznanike. Otuda donekle mogu da razumijem što su na liniji zvanične politike Izraela prema ratu, što su pravili parti za vojnike, bili u kampanji za povratak talaca (ispravno!), ali ni riječ javno nisu rekli protiv stradanja palestinskih civila (pogrešno!).Uz svo iskustvo odrastanja i življenja u okolnostima koje u Izraelu inače vladaju, od popularnih muzičara iz planetarne i deklarativno miroljubive zajednice bi se možda očekivalo malo više, pogotovo kada novom albumu daju ovako pompezan naslov, pa još sempluju Martina Lutera. Neki fanovi su ih se odrekli, ja ne mogu, muzika mi je previše fina, ali se nadam nekom gestu, nečemu, kad se strasti malo smire, ako je to moguće.
November 7, 2025Nov 7 On 12. 10. 2025. at 17:57, autsajder said:I ovo, dok se pakao u Gazi, nadamo se, privodi kraju - Astrali su bili u lajnapu za onaj napadnuti festival. Promašio ih je maskr za nekoliko sati, izgubili su jednog prijatelja DJ-a, poznanike. Otuda donekle mogu da razumijem što su na liniji zvanične politike Izraela prema ratu, što su pravili parti za vojnike, bili u kampanji za povratak talaca (ispravno!), ali ni riječ javno nisu rekli protiv stradanja palestinskih civila (pogrešno!).Uz svo iskustvo odrastanja i življenja u okolnostima koje u Izraelu inače vladaju, od popularnih muzičara iz planetarne i deklarativno miroljubive zajednice bi se možda očekivalo malo više, pogotovo kada novom albumu daju ovako pompezan naslov, pa još sempluju Martina Lutera. Neki fanovi su ih se odrekli, ja ne mogu, muzika mi je previše fina, ali se nadam nekom gestu, nečemu, kad se strasti malo smire, ako je to moguće.propustih da odreagujem na vreme - ako osecas grizu savesti zbog astrala mozda ce ti malo amortizovati tiho ocajanje da postoji lokalni kensl kalcr 'kolektiv' koji se bori protiv odrzavanja bilo kojih dogadjaja u beogradu a da su na neki nacin povezani sa izraelom (za slobodnu palestinu). ranije ove godine su valjda (internet) grajom zaustavili onaj festival izraelskog filma u dobu (koji je inace imao ocajan pr stant, vec titrajuci po ivici nerava svakog iole razjarenog skorasnjim sledom dogadjaja), a hteli su i bojkot astral nastupa 15. septembra u barutani (vise ovde). elem, citajuci im objave, na prvi pogled isijava cudan mishmesh antiimperijalisticke omladine koja kao da je okupila pomalo od svega sto iritira stevu filipovica na pescaniku minus woke fem-trans aktivizam iz oktobra... moral superiority insta brigada, ali sofisticiranije i sizofrenije pomalo a la sizoje politika izmedju istoka i zapada , nije bas skroz rata trivunac koji napada kcb grafitima zbog sveprisutne nato umetnosti ili dizel levica koja talibanski sanja o smrti kolektivnog zapada, ili mozda rejv levica koja prihvata bojler rum bukinge samo iz afrike i juznoamerike, gnusajuci se imperijalistickih kreativnoevropskih para (a i izraelskih, jer su everywhere lol). mislim, i meni je strasna slika armina van buurena umotanog u izraelsku zastavu od pre par godina na dogadjaju u tel avivu, i voleo bih da poverujem da neko iz iskrenih pobuda ulazi u ovakav aktivizam, ali kada su u pitanju (mlado-edgy)srbi ostacu malo skeptican, u cali-bitchula oh wait maniru. ps koliko su optereceni kolektivnim zapadom, tacno ne bih znao ni sta je termin artwashing da ga nisu spomenuli u slucaju dragstor i da okacim ovaj vokalni kapitalac koji bi tiesto garant stavio na in search of sunrise comp da je nije preuzeo richard durand... Edited November 7, 2025Nov 7 by palfoot
December 14, 2025Dec 14 Najavljen je Pyramid Festival na Rtnju, datumi su 3, 6. i 9. avgust. Lajnap je dobar, ali cena karte mi nije jasna. 190 evra za sva tri dana? U čemu je fazon?https://pyramidfestival.com/# Edited December 14, 2025Dec 14 by napadaj
December 17, 2025Dec 17 hhh mistika, netaknuta priroda, kosmicko isceljenje i duhovno buđenje za one dubljeg dzepa, what could go wrong..kad smo vec kod duhovnih pitanja, cinimise da je od ovoga krenula tema...ps evo jedne dobre jurnjavice sa sukubom jarenklasicna trouse jurnjavica hhhh Edited December 17, 2025Dec 17 by palfoot