NevenMan Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 When you talk so much shit, muva pomisli da si govno 🤦🏻
Fins fleet Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Gledam Harris. Kontam, ona i Biden su dobitna kombinacija za pobediti Trumpa. Bez prevelikih rupa u dosijeu, politika im dovoljno prihvatljiva za mladju ekipu i sa dovoljno autoriteta i kicme da se suprotstave siledzijama sa druge strane. Tako da, hvala im na tome. Nakon treceg novembra treba krenuti da se ponavlja kako su djubre establismenta koja ne smeju da diraju u frecking ili da brane GND kad imaju mikrofon i priliku da govore.
Gandalf Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 (edited) 2 hours ago, mustang said: bas mi nije jasna vasa psiha ... ‘We Need to Take Away Children,’ No Matter How Young, Justice Dept. Officials Said po meni, jedan od Bajdenovih nedostataka je to da ne deluje kao osvetoljubiv čovek. inšala sam u krivu. Edited October 8, 2020 by Gandalf
dragance Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 (edited) Dan nakon što Trump ne bude predsednik - pa da li sad ili nakon 4 godine, ide u bajbok. MMW. Ima toliko dosijea protiv sebe i samo ga ono “sitting president cannot be indicted” spasava. Edited October 8, 2020 by dragance
dragance Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Zajebavaj nekog drugog. Nisam ni kafu još popio. 1
NevenMan Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Da ima imalo kosmicke pravde zavrsio bi kao oni u Bukurestu 89’te. I on i Slovenacki eskort sa njim. 4
Filozof manijak Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Aj prestani da truješ više, priti pliz. Napiši jedan smislen post na temu
dragance Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 2 minutes ago, NevenMan said: Da ima imalo kosmicke pravde zavrsio bi kao oni u Bukurestu 89’te. I on i Slovenacki eskort sa njim. Da ne preteruješ malkice?
NevenMan Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 9 minutes ago, Filozof manijak said: Aj prestani da truješ više, priti pliz. Napiši jedan smislen post na temu Da parafraziram njega onda; take that son of a bitch out.
Leia Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Ja bas mislim da bi bilo sjajno da pobedi Trump, pa da se Amerika nastavi baviti upropascavanjem same sebe a ne da potpaljuju krize i ratove po svetu kao mirovni nobelovci pre njega 2
Recommended Posts