Jump to content
IGNORED

Trump - hoće li biti impeachment ili 8 godina drugačijeg predsednikovanja?

radisa

Recommended Posts

Posted

jezivo ili ne, tako stoje stvari.

Posted

teatar apsurda...i sta velis, treba lobirat kod bannona

Posted
2 hours ago, slow said:

jezivo ili ne, tako stoje stvari.

Kali Juga i potpuno nezrela ljudska vrsta...

Posted

Ma znam ali koja je to prica u 21.veku nacionalne drzave i sl... to je bilo popularno tamo 1910. ili 1935.... katastrofa

Posted

Toliko o Hegelovoj idejji istorije koja uvek tezi napretku. Load of BS if you ask me.

Posted

Afd, Lepenka i razni Orbani ima da buknu ovako finansirani i od amera i od Rusa...

Posted
3 hours ago, desboj said:

Afd, Lepenka i razni Orbani ima da buknu ovako finansirani i od amera i od Rusa...

sreća pa nisu buknuli već

Posted (edited)

Ovo je jezivo u tome što Ameri svoj interni konflikt sad izvoze i preko bare. Osnovna podela u (staroj) Evropi sutra: jesi li za Soroša, ili Benona?

Ali bolje Benon nego Putin, zar ne?

Edited by dillinger
Posted

i sarah wagenknecht je tu, od danas lijeva platforma online...sve neki pokreti

putin podrzava desnicu cini mi se   :D

Posted (edited)
4 hours ago, Paul said:

putin podrzava desnicu cini mi se   :D

To znamo iz istih izvora i jednako pouzdano kao i o mešanju u US izbore ili pokušaju ubistva Mila Đukanovića.

Ako i  postoji, savezništvo sa Putinom čini mi se da može biti samo taktičko. Putin i njegova oligarhija kao prvo pitanje da li i imaju ikakvu ideologiju, kao drugo nemaju ni kapaciteta da je izvoze, za razliku od prethodnika. Koga fascinira npr 1 Dugin, kome je on interesantan i ko se na zapadu uopšte može u tome što on zastupa prepoznati? Te ideje ne mogu dobaciti dalje od Srbije.

Dok je ovo sa Benonom mnogo ozbiljnije, samo da vidimo koliko je on relevantan još uvek u Vašingtonu a izgleda da jeste. Transatlansko desno partnerstvo, za početak na pitanju imigracije, ne čini se nemogućim

Edited by dillinger
Posted (edited)

Ovako na prvu, Benon će davati pare za članove EFDD i ENF grupa, ali i neke članove EPP i ECR. LN i M5S u Italiji, VB u Belgiji, PVV u Holandiji, AFD u Nemačkoj, FPÖ u Austriji, RN (nekadašnji FN) u Francuskoj, PiS u Poljskoj, Fidesz u Mađarskoj, SPD u Českoj, SD u Švedskoj, DF u Danskoj, još neke manje partije na Baltiku, možda i Smer, Jobbik, NFSB-VMRO u Bugarskoj, grčki ND i ANEL budu podržani.

Rusi će sigurno podržavati SDPS u Letoniji, ATAKU u Bugarskoj, možda i BSP, Živi zid u Hrvatskoj, KSČM u Češkoj, možda i ANO, mnoge od Benonovih favorita, posebno one navedene u Nemačkoj, Francuskoj, Italiji, Austriji...

Edited by Facundo Orellana
  • Create New...