Jump to content
IGNORED

Trump - hoće li biti impeachment ili 8 godina drugačijeg predsednikovanja?

radisa

Recommended Posts

Posted

OK Djovak i Putin, ali koji bi ovo Francuz trebalo da stoji levo? :unsure: 

Nije valjda greškom izguglani Leboeuf, sa 20 godina zakašnjenja?

Posted

ne znam, dobio od kolege. mbape nije sigurno :D

Posted

Garant Leboef: 

2264086_full-lnd.jpg

Mada vidim da je poteklo iz nekih NZ novina. Od američkog karikaturiste bih očekivao da pomeša tim iz 1998 sa ovim iz 2018, ali ne od 1 Kiwija...

Posted (edited)
2 hours ago, Gandalf said:

dog:whistle: među alt-desničarima (pa i šire), pa još kada ga kombinuješ sa zaverologijom... Raimondu valjda ne smeta, on je tu stranu izabrao.

https://www.haaretz.com/us-news/.premium-how-did-the-term-globalist-became-an-anti-semitic-slur-blame-bannon-1.5895925

Sam tekst tvrdi da je za to kriv Bannon, dakle odnedavno. Justin fura svoj antiglobalistički antilevijatan fazon decenijama unazad...

Iako i Haaretz greši, dog whistle bi bio pre pojam neoconservative...iako ni to nije sasvim tačno

Edited by slow
Posted
43 minutes ago, slow said:

DiQyCu0WAAAv81B.jpg

Da dam jos neke ideje:

- Tramp: Snaga haosa i bezumlja.

- Tramp  je autosovnisita.

Posted

:ajde:

Posted

evo ja mu verujem, gledao sam kzs juce i bilo mi je cudno kada je rekao 'would' a govor tela je govorio 'wouldn't', rekoh pogresno sam cuo

Posted

:ajde:

Posted

Fenomenalno je da mu poturaju pod nos tako debilno pojašnjenje, "rekao sam da ali u stvari sam hteo da kažem ne", i on sve uredno čita kao najnormalniju stvar :D 

Ali to što dodaje "NO COLLUSION!" nije nikakva kontradikcija, kenja CNN. Zvaničan stav evidentno glasi "Možda jesu/nisu nešto petljali ti Rusi, ali ja o tome definitivno pojma nisam imao, tremendous success win." 

• Create New...