Jump to content
IGNORED

Trump - hoće li biti impeachment ili 8 godina drugačijeg predsednikovanja?

radisa

Recommended Posts

Posted

pa tu pise da su se dogovorili da...

South Korea’s deputy defence minister for policy, Yoo Jeh-seung, told a nationally televised news conference that Seoul and Washington would quickly deploy the system 

ali danas znamo da se to nije dogodilo niti "quickly", niti u tih poslednjih 6 meseci Obaminog boravka u Beloj kuci, od jula (kada je kako kazes clanak objavljen) pa do januara. Nobelovac je iz nekog razloga odlucio da ipak NE posalje rakete u juznu Koreju, sto pobija tvoju tvrdnju da "bi uradio isto" da je na Tramparinom mestu.

Posted

:isuse: Nema veze sa Tramparom već sa činjenicom da THAAD nije igračka koju samo iskrcaš na prvu livadu.

http://english.yonhapnews.co.kr/national/2016/09/30/37/0301000000AEN20160930004900315F.html

The revised decision comes 2 1/2 months after Seoul and Washington picked the Seongsan anti-aircraft missile base in Seongju, 296 kilometers southeast of Seoul, to host the Terminal High Altitude Area Defense (THAAD) system by 2017.
Posted

pa tu pise da su se dogovorili da...

ali danas znamo da se to nije dogodilo niti "quickly", niti u tih poslednjih 6 meseci Obaminog boravka u Beloj kuci, od jula (kada je kako kazes clanak objavljen) pa do januara. Nobelovac je iz nekog razloga odlucio da ipak NE posalje rakete u juznu Koreju, sto pobija tvoju tvrdnju da "bi uradio isto" da je na Tramparinom mestu.

Ne-blamiraj-se više. Neće ti se ništa desiti ako priznaš da si pogrešio.

Posted

Ni Obama, ni Trump nemaju veze sa ludačkim režimom u Pjongjangu.

Ovaj drugi je već proglašen za puppeta Kremlja i iranske Revolucionarne garde (valjda ga koriste na smenu), tako da, daj istinoljubivim liberalima još malo vremena i verovatno će pronaći način da ga povežu i sa Kimom.

Posted

Он не може да се бламира. Једноставно нема образ.

Posted

Ali nisam ja pogresio - pogresio si ti.

Ti si rekao da "bi i Obama isto uradio (tj postavio raketni stit)", a onda si postavio clanak iz jula prosle godine koji tvrdi da su se Amerika i j. Koreja dogovorili da "cim prije" postave raketni stit. Znamo da ga za sledecih 6 meseci do odlaska Obame NISU postavili, sto potvrdjuje moju tezu da Obama posto poto NIJE hteo da postavi stit i time eskalira situaciju - iako je to u tom clanku javljeno kao gotova prica. 

Posted

Obama nije imao simultano lansiranje 6 raketli odjednom. Neko je već napisao, to nije nikakvo testiranje nego uvežbavanje Prvog udara. To je game changer.

Ne možemo naravno znati šta bi Obama uradio da se ovo desilo u njegovom mandatu ali ono što znamo je da je ovo što se sada desilo daleko ozbiljnije od bilo čega što je on imao na stolu da rešava. Samim tim, nema smisla da poredimo sadašnju reakciju SAD sa ondašnjim reakcijama, jer su akcije koje prethode reakcijama drastično različite.

Posted

Ali nisam ja pogresio - pogresio si ti.

Ti si rekao da "bi i Obama isto uradio (tj postavio raketni stit)", a onda si postavio clanak iz jula prosle godine koji tvrdi da su se Amerika i j. Koreja dogovorili da "cim prije" postave raketni stit. Znamo da ga za sledecih 6 meseci do odlaska Obame NISU postavili, sto potvrdjuje moju tezu da Obama posto poto NIJE hteo da postavi stit i time eskalira situaciju - iako je to u tom clanku javljeno kao gotova prica. 

Dobro™.

Posted

cnn resio da udari na trampovu sujetu  :D

C6wm-EvXAAAAbj-.jpg

Posted

Konacno su se setili neceg sto moze da ga pogodi. :D

Posted

Erase, oce da bude kako je hteo da ubije Mila?

Vidim da Boris Johnson prica o tome.

Posted

Erase, oce da bude kako je hteo da ubije Mila?

Vidim da Boris Johnson prica o tome.

Ako Boris kaze ko sam ja da negiram

• Create New...