Jump to content
IGNORED

Australian open, 16-29. januar 2017.

Timmy

36 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Ma jok, mislio sam na totalni raspad bez većeg uplitanja Novaka.

jašta, što da se ovaj naš znoji uopšte  :lolol:

• Replies 966
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

71

• Jeremija

64

• Malvo

52

• Zli Gli

50

Posted

Normalno da je jadan Zebaljos kad sam ja igrao na njega na 6:7 u petom setu. Ocekujem da izgubi jedno 62:60.

a što se gofan onako namučio ?

igrao je sa br 208

Ocekivano je to, Gofan je sisica a ovaj Opelka je neki dvometras koji servira kao iz topa.

Posted

Novak ima sjajan osećaj da iz čistog poena pogodi reket protivniku i pokloni mu poen.

Iritiajuće kao i dropovi.

Posted

Zavrsio :)

Opelka inace ima 19 godina, 211 cm i osvojio je juniorski Wimbledon. Nije bas da nema potencijala.

Posted

Isner i Mahut u neverici gledaju.

Posted

Ipak samo 22:20 :D

Radvanska :Hail: Neunistiva je, nju kad vide preko puta ovako kilavu pogube se, Pironkova dva puta promasila ciste smeceve na brejk loptama za 3:0 i sad rutinski 2:2, uz jedan poen kroz noge Agnjeske, hot dog ili kako se vec zove. Najjaca je, nema dalje.

Posted

Dobar Novak. Ovo je savrsen mec bio i sto se tice protivnika i razvoja situacije. Taman da se ozbiljno potrudi, a da se ne umori. Bravo i za Ivu :)

Posted

Pa on u trecem kolu mora da ide na nekoga od prvih 8. Tako da mu je svejedno.

A tek obojica treba da dodju do treceg kola.

Posted

Radvanska :Hail: Neunistiva je, nju kad vide preko puta ovako kilavu pogube se, Pironkova dva puta promasila ciste smeceve na brejk loptama za 3:0 i sad rutinski 2:2, uz jedan poen kroz noge Agnjeske, hot dog ili kako se vec zove. Najjaca je, nema dalje.

Mozes samo da patis. I dalje ne mogu da razumem zasto je dosta losija na sljaci.

Tek sad vidim da su Stricovu u osmini finala namestili na onog robokapa :isuse: Mada bi i Andrea i ludjakinja Garsija bili fini skalpovi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...