Jump to content

Australian open, 16-29. januar 2017.

36 members have voted

1. 1. Ko osvaja?

2. 2. Ko osvaja?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

bravo za jecu i viktora 

sledeće kolo je za oboje mrka kapa

vidim čila se muči sa ovim evansom, koji je izgleda u dobroj formi, stigao je do finala sidneja

Sta radi Kirgios, show. Decko je jako poremecen i Sepi valjda nece sjebati sad ovaj brejk prednosti, mada evo 15:30...

E moj zabare, muda ko u goluba.

Edited by Zli Gli

Kako se samoubi sepi :isuse:

E ako sad opet usere...

Kyrgios je Darko Milicic tenisa

E što mi drago...

+1

Samo je Milicic nas pa nam je smesan a ovaj je majmuncina odvratna i bas je lepo sto je otres'o Sepi :D

Nego, na koju foru je ovaj Tomic 27. teniser sveta? Imam utisak da znam 260 boljih od njega a ne 26, ne razumem stvarno. Sljaku ne igra, na brzim podlogama gubi cesto od raznih prosecnih igraca a evo, pise lepo da je 27. na listi, nije greska  :unsure:

Ode Čilić

Čičak sad ubija Troickog, koji idiotizam

Gledam sad video, zaista je Lorenci bio predaleko, (tačno na polovini osnovne linije) da stigne loptu koja je još i odlazila od njega... To ni Endi ni Djoker ne bi stigli. E, sad, teleportacija čini čuda...

Mada, to ne menja činjenicu da su Troickijevi :P ispadi besa neverovatan transfer blama :lolol:

Još je ovaj put bio skroz kul, kakav ume da bude, i nije se samoubio

I bio je upravu. Nisam videla da je u poslednjih x slučajeva, bilo koji sudija, za ovakav slučaj ponovio poen.

čak su i oni koji upisuju rezultat napisali 5:3, i onda tek kasnije tokom rasprave preinačili na 40:40

Edited by Arkadija

na 30:40, a onaj ćuti kao piii i neće ništa da kaže

Jedva cekam sutra novine da procitam. Brine me samo da l' znaju da speluju Seppi-ja pravilno... :)

Guest
This topic is now closed to further replies.