Jeremija Posted May 8, 2017 Posted May 8, 2017 Već sam pisao na forumu o korišćenju boja u Vilneovim filmovima, ne bih ništa dodavao... :D
Sludge Factory Posted May 8, 2017 Posted May 8, 2017 Već sam pisao na forumu o korišćenju boja u Vilneovim filmovima, ne bih ništa dodavao... :D Gde? Promaklo mi
Jeremija Posted May 8, 2017 Posted May 8, 2017 Gde? Promaklo mi http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=18015&p=3818497 http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=18015&p=3818515
Sludge Factory Posted May 8, 2017 Posted May 8, 2017 Aha, ipak mi nije promaklo, secam se :D Pa jbg, u digitalnom smo dobu, sve se snima za kucu. Bioskopi treba da se prilagode
Dark Wader Posted May 8, 2017 Posted May 8, 2017 +1 propas' u najavi. Dobili smo Harisona Forda mlađeg i neharizmatičnijeg (što je veoma teško za dostignuti), a ni stari se još nije upokojio (a pritom djeluje duplo nezainteresovan) :D +1 ne moze ovaj pavijan da glumi u blejd raneru pa to ti je +1000 robot-pavijan... decenije razvoja ga dele od replikanta... ko bi još bio zainteresovan da glumi sa njim,,,
Jeremija Posted May 8, 2017 Posted May 8, 2017 (edited) Aha, ipak mi nije promaklo, secam se :D Pa jbg, u digitalnom smo dobu, sve se snima za kucu. Bioskopi treba da se prilagode Slažem se, samo su HDR 4K projektori i prateća oprema poprilično skupi, pa se za sada dovijaju kako znaju i umeju. Edited May 8, 2017 by Jeremija
Sludge Factory Posted May 8, 2017 Posted May 8, 2017 (edited) To je zanimljiva tema. S jedne strane, (po meni) nista ne moze da zameni bioskopsko iskustvo (velika sala, veliko platno i veliki zvuk, publika (kad ne jede prasetinu i pije neko sranje na slamku )) i to je ono sto oni ultimativno nude i prodaju publici. S druge strane, zasto bi bioskopi ulagali u infrastrukturu™, kad evo holivudski studiji polako planiraju da uvedu i mogucnost iznajmljivanja najnovijih filmova u kucnim uslovima, u isto vreme kad oni krenu u redovnu bioskopsku distribuciju (za doduse povelike pare bar u pocetku, mada kad se uporedi izlazak cele porodice ili vece grupe ljudi u bioskop sa tom cenom i nije neka razlika). Dakle, biskopi gube ekskluzivu, ljudima polako postaje nebitno to bioskopsko iskustvo i to moze da vodi samo laganom odumiranju. A mozda i brzom, ko zna sta nas ceka Edited May 8, 2017 by Sludge Factory
Roger Sanchez Posted May 27, 2017 Posted May 27, 2017 1 down, second to go https://twitter.com/davechensky/status/868504077096828932
3opge Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 (edited) kao da je da Vinci radio fotografiju Edited June 3, 2017 by 3opge
3opge Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 (edited) da li je ovo replikant? Edited June 3, 2017 by 3opge
Ras Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 kao da je da Vinci radio fotografiju da je imao alate uklonio bi onog gedzu
svengali Posted August 5, 2017 Posted August 5, 2017 Солидан трејлер... иако сам увек скептичан кад су у питању наставци. Надам се само да неће испасти нека чистокрвна пуцачина у свемиру.
Recommended Posts