Jump to content
IGNORED

Blade Runner 2049 (2017)

Pečorin

Recommended Posts

Posted

Već sam pisao na forumu o korišćenju boja u Vilneovim filmovima, ne bih ništa dodavao...    :D

Posted

Već sam pisao na forumu o korišćenju boja u Vilneovim filmovima, ne bih ništa dodavao...    :D

Gde? Promaklo mi

Posted

Aha, ipak mi nije promaklo, secam se :D

Pa jbg, u digitalnom smo dobu, sve se snima za kucu. Bioskopi treba da se prilagode  :fantom:

Posted

+1 propas' u najavi. Dobili smo Harisona Forda mlađeg i neharizmatičnijeg (što je veoma teško za dostignuti), a ni stari se još nije upokojio (a pritom djeluje duplo nezainteresovan) :D

+1

ne moze ovaj pavijan da glumi u blejd raneru pa to ti je

+1000

robot-pavijan... :puke: 

decenije razvoja ga dele od replikanta...

ko bi još bio zainteresovan da glumi sa njim,,,

Posted (edited)

Aha, ipak mi nije promaklo, secam se :D

Pa jbg, u digitalnom smo dobu, sve se snima za kucu. Bioskopi treba da se prilagode  :fantom:

Slažem se, samo su HDR 4K projektori i prateća oprema poprilično skupi, pa se za sada dovijaju kako znaju i umeju. 

Edited by Jeremija
Posted (edited)

To je zanimljiva tema. S jedne strane, (po meni) nista ne moze da zameni bioskopsko iskustvo (velika sala, veliko platno i veliki zvuk, publika (kad ne jede prasetinu i pije neko sranje na slamku :mad: )) i to je ono sto oni ultimativno nude i prodaju publici. S druge strane, zasto bi bioskopi ulagali u infrastrukturu™, kad evo holivudski studiji polako planiraju da uvedu i mogucnost iznajmljivanja najnovijih filmova u kucnim uslovima, u isto vreme kad oni krenu u redovnu bioskopsku distribuciju (za doduse povelike pare bar u pocetku, mada kad se uporedi izlazak cele porodice ili vece grupe ljudi u bioskop sa tom cenom i nije neka razlika). Dakle, biskopi gube ekskluzivu, ljudima polako postaje nebitno to bioskopsko iskustvo i to moze da vodi samo laganom odumiranju. A mozda i brzom, ko zna sta nas ceka 

Edited by Sludge Factory
Posted

Samo za 3orgeta

igc0ld.jpg

2lldnwo.jpg

haha, mac uvek ima probleme sa kosom.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Blade-Runner-2049-trailer-human-chambers

kao da je da Vinci radio fotografiju

Edited by 3opge
Posted (edited)

da li je ovo replikant?

Screenshot-987-1.jpg

Edited by 3opge
Posted

Blade-Runner-2049-trailer-human-chambers

kao da je da Vinci radio fotografiju

da je imao alate uklonio bi onog gedzu

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Солидан трејлер... иако сам увек скептичан кад су у питању наставци. Надам се само да неће испасти нека чистокрвна пуцачина у свемиру.