March 17, 20214 yr ja gleduckam pomalo behind her eyes, al nešto su mi likovi jednodimenzionalni za sad. jedino adelici moram priznati da je jeziva. svetle oči + crna kosa = demon. a jeftinije je od državnog posla. dve ipo epizode - šes likova. Edited March 17, 20214 yr by nisam ja
March 17, 20214 yr 2 minutes ago, ivy said: jel to netflix sada ima titlove ili imamo neciji premium pasword? Sve vise filmova i serija ima Hrvatski titl, uglavnom novije koje ubacuju
March 21, 20214 yr On 30.3.2020. at 14:45, Ros said: svedska serija caliphate (kalifat) Ja odgledao danas prve 3 epozide. Odlično urađeno.
March 23, 20214 yr moram prelistati topik jer se meni nista ne gleda...odgledala sam The social dilemma i pocela par random kao komedija ali meni sve to nekako mnjah.. i pitanje:koliko ja gledanjem remetim neciji nalog? jer smo dobili neciji pasword ali su svi nalozi zauzeti pa moram da gledam na nekom od tih zauzetih,necijih,... ali srecom bas malo rabim servis..
March 23, 20214 yr samo na njegovu listu trenutno gledanih naslova ulaze i oni koje ti gledaš, ništa više, ni manje on topik sky roja fina zabava tarantinovske estetike
March 24, 20214 yr još tamo kod @Lancia na otocima, kakva vukojebina, al ribe kidaju dobra je i muzika e i da najveći kvalitet je što traj epizoda 20ak min, pa šuplje priče ima u tragovima Edited March 24, 20214 yr by kud u maglu Simoviću