October 1, 20204 yr Zato je ovaj dokumentarac "American murder" o slučaju familije Vots prilično jeziv. Bukvalno nema ni naracije, ni objašnjenja, samo autentični snimci murije, medija, suđenja. Kao Paradise lost.
October 2, 20204 yr stvarno izuzetno jeziv film, mozda najjaci u toj kategoriji. takodje jako dobro izmontiran. dobro je sto sve to nisu pretvorili u jos jednu gnjavatorsku seriju po obicaju.
October 3, 20204 yr Pogledali Sex education. Dobra je ali preterase sa Lgbt.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
October 14, 20204 yr Zato je ovaj dokumentarac "American murder" o slučaju familije Vots prilično jeziv. Bukvalno nema ni naracije, ni objašnjenja, samo autentični snimci murije, medija, suđenja. Kao Paradise lost. Jezivo.Kad sam na kraju ono sa decom gledao bukvalno smo i ja i žena jaukali...Odlično skockano[emoji769] .... Shiit has hit the fan!
October 16, 20204 yr Iskocila mi Netfliksova ruska produkcija. To the lake - Rusiju zahvata epidemija misterioznog virusa i grupa ljudi pokusava da se probije do nekog jezera u tri lepe gde nikog nema. Odgledao tri epizode nelose.
October 17, 20204 yr On 3.10.2020. at 12:58, Moća said: Pogledali Sex education. Dobra je ali preterase sa Lgbt. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Zašto “preteraše”? Bilo ti neugodno ili šta?
October 23, 20204 yr ko voli pariz a ne smeta mu darren star production neka pogleda 10x26m “emily in paris”. fotografija i izbor scenografije je fantazija Edited October 23, 20204 yr by Ros
October 23, 20204 yr 3 hours ago, Ros said: ko voli pariz a ne smeta mu darren star production neka pogleda 10x26m “emily in paris”. fotografija i izbor scenografije je fantazija +1
October 24, 20204 yr gledam sad hrflix, juče su grunuli 42 titla na hrvatskom (ukupno 353 ih ima), a pre neki dan još jedno 5,6 naslova sa sinhonizacijom.. konačno i fauda sa prevodom