dragance Posted May 17, 2020 Posted May 17, 2020 Da nisi slučajno promenio lokaciju na VPN, da ti IP možda ne kaže da si u nekoj drugoj zemlji?
Dankan Ajdaho Posted May 17, 2020 Posted May 17, 2020 Jesam, ali kako to može da utiče na TV? Na VPNu sam u Windowsu, a TV dobija net direktno sa rutera, preko LAN kabla?
dragance Posted May 17, 2020 Posted May 17, 2020 Ne znam ovako odokativno, ali ako je to jedino što si promenio nedavno, probaj vratiti na staro i vidi.
Dankan Ajdaho Posted May 17, 2020 Posted May 17, 2020 Nisam, takvo stanje je već najmanje 6 meseci, nije dirano ništa. Dakle apsolutno nikakvih promena na softvru ili hardveru nije bilo. Može li neko da proveri da li na Better call Saul i dalje ima naših titlova, možda i nije problem do mene?
Dankan Ajdaho Posted May 18, 2020 Posted May 18, 2020 Funny fact; na reklami za BCS (kada na TV-u "obeležiš" kvadratić u gornjem delu ekrane krene da se vrti trejler) i dalje ide srpski titl, ali ga nema kada se uđe u epizode.
Hamlet Strašni Posted May 18, 2020 Posted May 18, 2020 Мени нуди мађарски, румунски, словачки и украјински (и два енглеска). Ништа СФРЈ
goofs Posted May 18, 2020 Posted May 18, 2020 Meni isto tako, nista domace. Inace, imam utisak da su malo popunili library i da su dodali novije sezone za mnoge serije koje su im bile krnje.
angelada Posted May 19, 2020 Posted May 19, 2020 Ima na srpskom i hrvatskom (ne mnogo), a nalazi se tako što uđete u pretragu i kucate sprski ili (bolje) hrvatski. I onda će da vam izbaci listu.
Tihajeza Posted May 20, 2020 Posted May 20, 2020 Da li neko zna kako da uklonim film iz liste "Continue watching..."? Imam filmova koje sam počela, pa prekinula jer su mi bzv i sad mi tu stoje zauvek, ne vidim kako da ih sklonim odatle...
mustang Posted May 20, 2020 Posted May 20, 2020 nema. isti problem. plus ima one sto odgledas do kraja al ne sacekas kredite na kraju...i opet pokazuje continue watching....glupost totalna
mustang Posted May 20, 2020 Posted May 20, 2020 10 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Pa odgledaj kredite, majku mu..
Hamlet Strašni Posted May 20, 2020 Posted May 20, 2020 Moras na kompu da se ulogujes na sajt netfliksa pa onda edit profile
Mil@n Posted May 20, 2020 Posted May 20, 2020 4 hours ago, Tihajeza said: Da li neko zna kako da uklonim film iz liste "Continue watching..."? Imam filmova koje sam počela, pa prekinula jer su mi bzv i sad mi tu stoje zauvek, ne vidim kako da ih sklonim odatle... 3 hours ago, mustang said: nema. isti problem. plus ima one sto odgledas do kraja al ne sacekas kredite na kraju...i opet pokazuje continue watching....glupost totalna
Recommended Posts