garmonbozia Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Super je i druga sezona, jasno se vidi da su imali sve tri već isplanirane.
copkillah Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Da, tek je šema za drugu sezonu suluda Da, imaju celu priču od starta u glavi koliko sam skontao, znam da već rade na trećoj sezoni, tj da se piše i uobličava.
3opge Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 (edited) desilo se i to, Gaimanov Sandman dolazi: NEIL GAIMAN'S SANDMAN COMICS REPORTEDLY GETTING A NETFLIX SERIES https://www.wired.com/story/neil-gaiman-sandman-netflix/ samo se nadam da se i Sandman nece pretvoriti u sumanutu papazjaniju vidjenu u Good Omens. Edited July 2, 2019 by 3opge
porucnik vasic Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 On 1.7.2019. at 14:57, copkillah said: Da, tek je šema za drugu sezonu suluda Da, imaju celu priču od starta u glavi koliko sam skontao, znam da već rade na trećoj sezoni, tj da se piše i uobličava. Не знам мени је друга сезона значајно слабија. Опет после Игре престола изгледа као ремек дело.
autsajder Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 Samo da se opet glavni okršaj sa Zlom ne svede na njeno mrštenje, napinjanje čelom uz ofanzivno/defanzivno mahanje rukama i curenje krvi iz nosa. Gajim skepsu.
copkillah Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 9 hours ago, porucnik vasic said: Не знам мени је друга сезона значајно слабија. Опет после Игре престола изгледа као ремек дело. što bre slabija? samo su produbili celu priču i ne možeš da kažeš da nisu maštoviti i kreativni
ToniAdams Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 Ma dajte, prva je genijalna, ali dobrim delom radi na foru emocije i nostalgije. Jbt kad se setim divizna i ove lujke sa sekirom, najezim se. Druga mi je posve nepotrebna.
garmonbozia Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 Je l' govorite o istim serijama? Mislim da copkillah priča o Dark, a Toni o Stranger Things.
Hamlet Strašni Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 Wtf. Ja sam mislio da se priča o Pozorištu u Kući.
Cane Vukic Prebranac Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 Почео сам гледати трећу. Прва епизода почиње на Видовдан 1984.
Recommended Posts