June 3, 20195 yr ne mogu, mnogo mi teska tematika, deca, tinejdzeri, a omar iz wire, (michael k. williams), moj ljubimac je u toj seriji. hvala Bogu da postoji nauka i DNK analiza
June 3, 20195 yr film always be my maybe pitka rom-com pricica sa dobrim soundtrekom i jos boljim keanu reevsom
June 9, 20195 yr Neko gledao ovo - When they see us?Sinoć sam završio. Totalna pizdarija, jedna od boljih stvari koje sam gledao poslednjih godina. Polako sam celu treću i barem pola četvrte epizode, ne pamtim kad sam gledao nešto potresnije, tužnije. Sad sam prešao granicu, nisam istraživao istinitosti događaja i sl, al kako god - preporuka svaka. Hawaii Mate 10 Pro
June 9, 20195 yr pa to..ja bih se isplakala ko kisa i pala u depresiju Edited June 9, 20195 yr by mustang
June 9, 20195 yr On 3.6.2019. at 12:10, mustang said: film always be my maybe pitka rom-com pricica sa dobrim soundtrekom i jos boljim keanu reevsom +1 za film i +100 za Keanu Reevesa. Pogledala sam film ne znajući ni da je on u filmu, niti koga glumi, dok se nije pojavio 😂 . Sad mi je baš drago da su scene sa njim došle kao iznenadjenje za mene, sad mi se opet gleda (a u glavi mi je tekst poslednje pesme iz filma 😂 )
June 10, 20195 yr Michelle Buteau (Sashina trudna drugarica u filmu) sam gledala ne tako davno u manje bitnom comedy clubu u New Yorku u 5 popodne. Uvek je bila super i bas mi je drago sto se probija u mainstream jer od te komedije nije mogla da zaradi. Dobra je ovde mada joj je lik malo stereotipski napisan. Retko dobar moderni romcom...
June 25, 20195 yr On 3.6.2019. at 13:29, goofs said: Neko gledao ovo - When they see us? Prva epizoda je baš mučna za gledanje, ali vredi.
June 26, 20195 yr 6 hours ago, number_9 said: Prva epizoda je baš mučna za gledanje, ali vredi. 3. i 4. su duplo mučnije, ako se mora meriti, a ne mora. Al već sam nahvalio seriju, da se ne ponavljam. Jedna od najboljih koja se pojavila poslednjih godina.
June 27, 20195 yr Дарк је на моменте одличан, на моменте као да гледаш немачки Повратак у будућност 2. Остаје да се види последња сезона.
July 1, 20195 yr Dark je fantastičan, ali sam morao da koristim ovo da bih sve pohvatao: Nemam zamerki stvarno, odavno me neka serija nije ovako uvukla u sebe