mustang Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 ne mogu, mnogo mi teska tematika, deca, tinejdzeri, a omar iz wire, (michael k. williams), moj ljubimac je u toj seriji. hvala Bogu da postoji nauka i DNK analiza
mustang Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 film always be my maybe pitka rom-com pricica sa dobrim soundtrekom i jos boljim keanu reevsom
Mil@n Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 Neko gledao ovo - When they see us?Sinoć sam završio. Totalna pizdarija, jedna od boljih stvari koje sam gledao poslednjih godina. Polako sam celu treću i barem pola četvrte epizode, ne pamtim kad sam gledao nešto potresnije, tužnije. Sad sam prešao granicu, nisam istraživao istinitosti događaja i sl, al kako god - preporuka svaka. Hawaii Mate 10 Pro
mustang Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 (edited) pa to..ja bih se isplakala ko kisa i pala u depresiju Edited June 9, 2019 by mustang
mei Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 On 3.6.2019. at 12:10, mustang said: film always be my maybe pitka rom-com pricica sa dobrim soundtrekom i jos boljim keanu reevsom +1 za film i +100 za Keanu Reevesa. Pogledala sam film ne znajući ni da je on u filmu, niti koga glumi, dok se nije pojavio 😂 . Sad mi je baš drago da su scene sa njim došle kao iznenadjenje za mene, sad mi se opet gleda (a u glavi mi je tekst poslednje pesme iz filma 😂 )
paculla Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 Michelle Buteau (Sashina trudna drugarica u filmu) sam gledala ne tako davno u manje bitnom comedy clubu u New Yorku u 5 popodne. Uvek je bila super i bas mi je drago sto se probija u mainstream jer od te komedije nije mogla da zaradi. Dobra je ovde mada joj je lik malo stereotipski napisan. Retko dobar moderni romcom...
number_9 Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 On 3.6.2019. at 13:29, goofs said: Neko gledao ovo - When they see us? Prva epizoda je baš mučna za gledanje, ali vredi.
Mil@n Posted June 26, 2019 Posted June 26, 2019 6 hours ago, number_9 said: Prva epizoda je baš mučna za gledanje, ali vredi. 3. i 4. su duplo mučnije, ako se mora meriti, a ne mora. Al već sam nahvalio seriju, da se ne ponavljam. Jedna od najboljih koja se pojavila poslednjih godina.
porucnik vasic Posted June 27, 2019 Posted June 27, 2019 Дарк је на моменте одличан, на моменте као да гледаш немачки Повратак у будућност 2. Остаје да се види последња сезона.
Meazza Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 Nije los Dark, ali da ti se zavrti u glavi dok bindzujes.
copkillah Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Dark je fantastičan, ali sam morao da koristim ovo da bih sve pohvatao: Nemam zamerki stvarno, odavno me neka serija nije ovako uvukla u sebe
Recommended Posts