bags Posted May 30 Share Posted May 30 Ja sinoc zavrsio prvu i nadam se da ce ici polako uzlanom putanjom.Dobro je ovaj lik skinuo amere u Evropi. 1 Link to comment
Halvard Posted May 30 Share Posted May 30 Meni pak sličan utisak kao za Dead Boy Detectives. Čini se da ima sve preduslove da bude dobro ili makar jako zabavno, fino počne, ali kako odmiče, sve više fali ono nešto. IMO gledljivo, ali ne značajno više od toga. Link to comment
dragance Posted May 30 Share Posted May 30 Just now, Halvard said: Meni pak sličan utisak kao za Dead Boy Detectives. Čini se da ima sve preduslove da bude dobro ili makar jako zabavno, fino počne, ali kako odmiče, sve više fali ono nešto. IMO gledljivo, ali ne značajno više od toga. Pa dobro, pričamo o zabavi za 7 epizoda. Ima rupa u scenariju, ali je ok i likovi su super. Sean sa rumunskim hip hop je 2 Link to comment
dragance Posted May 30 Share Posted May 30 Izvršni producenti (u moru istih) su Mišel i Barak O’Bama 1 Link to comment
Pokojni Zvonce Posted May 30 Share Posted May 30 U poslednjih 10 dana pogledao seriju "Top Boy", pre toga "Top Boy Summerhouse", mešavina "The Wire" i "Gomorrah" smeštena u predgrađu Londona. Sirovo. Surovo. Mene je fascinirala. 3 Link to comment
3opge Posted May 31 Share Posted May 31 4 hours ago, Pokojni Zvonce said: U poslednjih 10 dana pogledao seriju "Top Boy", pre toga "Top Boy Summerhouse", mešavina "The Wire" i "Gomorrah" smeštena u predgrađu Londona. Sirovo. Surovo. Mene je fascinirala. odlicna serija, zakon 1 Link to comment
Pokojni Zvonce Posted June 1 Share Posted June 1 Da, bukvalno zakon. Inače, u S02E03, kada Gem dođe na u neki mračni bircuz na primopredaju ide u pozadini "³Goribor - Sjajne niti"... 2 Link to comment
Jimmy Kowalski Posted June 1 Share Posted June 1 Umereno zabavno i nije lose za ubijanje vremena. 2 Link to comment
autsajder Posted June 6 Share Posted June 6 K-hm, dakle Supersex. Mislio sam da je dokumentarna, ali nije, nego je igrana serija i to vrlo fino urađena. Prikaz Rokove Italije, Jadrana, noćnih budžaka Pariza, prodavačica ljubavi i atmosfere iz noćnih klubova i sa njegovih umjetničkih snimanja. Koliko znam, prilično su se držali njegovog životopisa, osim dramatizovane epizode odnosa sa bratom. Soundtrack je fantastičan, estetika epohe pogođena, a italijanski milozvučan kao i obično. Nije XXX, ali nije ni da se pušta pred klincima - taman kinki da drži tenziju. (DA - vidjećete frontal glavnog glumca. ) 1 Link to comment
Lezilebovich Posted June 6 Author Share Posted June 6 On 19. 5. 2024. at 7:12, Lucia said: Stigla sam na E3 od 7 epizoda. Do sada sve odlicno. Inicijalni setup obecava dobar crime & mystery (u ruralnoj Irskoj) uz mnogo simpaticno-komicnih cultural juxtaposition situacija: Stigao do e3 i ne mogu vise ... radnja slaba i nikakva, likovi dosadni, sta ce biti dalje me ne zanima 3 Link to comment
Svemir Zeka Posted June 7 Share Posted June 7 Biće film Peaky Blinders, radujem se. 1 Link to comment
Caligula Posted June 7 Share Posted June 7 (edited) 16 hours ago, autsajder said: K-hm, dakle Supersex. Mislio sam da je dokumentarna, ali nije, nego je igrana serija i to vrlo fino urađena. Prikaz Rokove Italije, Jadrana, noćnih budžaka Pariza, prodavačica ljubavi i atmosfere iz noćnih klubova i sa njegovih umjetničkih snimanja. Koliko znam, prilično su se držali njegovog životopisa, osim dramatizovane epizode odnosa sa bratom. Soundtrack je fantastičan, estetika epohe pogođena, a italijanski milozvučan kao i obično. Nije XXX, ali nije ni da se pušta pred klincima - taman kinki da drži tenziju. (DA - vidjećete frontal glavnog glumca. ) Gledao sam prve dve epizode, ipak je eksplicitan - ali sjajno snimljen Glavni glumac je pun pogodak, ostatak kasta odlican Edited June 7 by Caligula 1 Link to comment
3opge Posted June 7 Share Posted June 7 ERIC jos jednom fenomenalni Cumberbatch, mozda najbolji danasnji glumac, pretvara ovu seriju u remek delce 1 Link to comment
Lezilebovich Posted June 7 Author Share Posted June 7 Upravo zavrsio e1 Erica , hvala @3opge na komenyary Link to comment
Recommended Posts