dragance Posted January 21, 2023 Posted January 21, 2023 1 hour ago, Sara said: Faud - prvi put cujem?!? Jel se to meni sreca smesi? Jedino sto gledam trenutno su Yellowstone i The Last of Us, oba epizoda po epozida Fauda prva sezona zakiva. Druga odlična. Treća ok, a četvrta za sada je super. 1 1
goofs Posted January 21, 2023 Posted January 21, 2023 That 90s Show, iznenadjujuce odlican. Ako ste voleli original volecete i ovo, dosta je bolje od poslednje dve sezone (poslednje pogotovo). Stari likovi su urnebes, Red i Kitty nose seriju kao da nije ni bilo pauze. Novi klinci su, onako, meh, dosadni i nezanimljivi, ali ima tu prostora da se poboljsaju stvari. Udaraju opako na nostalgiju, jasno je to, i cini mi se da je ovo pravljeno vise za nas matore koji smo odrastali na 70im, nego za danasnju omladinu. Jos bih istakao i da Red Forman zasluzuje mesto na pijadestalu svetih TV likova, uz Michael Scotta i Rona Swansona. 3 3
mustang Posted January 21, 2023 Posted January 21, 2023 (edited) @dragance Koje smo lozane Edited January 21, 2023 by mustang 2
Sara Posted January 21, 2023 Posted January 21, 2023 1 hour ago, Frank Pembleton said: Jbga skapirao sam da je Yellowstone na pauzi do juna/jula, a ja volim da bidžujem ....shiit has hit the fan. O, nou! Nisam znala, jos se pitam kad ce i cekam. i ja radije bindzujem
Frank Pembleton Posted January 21, 2023 Posted January 21, 2023 O, nou! Nisam znala, jos se pitam kad ce i cekam. i ja radije bindzujem Proveri da li sam dobro shvatio.......shiit has hit the fan. 1
Ros Posted January 21, 2023 Posted January 21, 2023 2 hours ago, mustang said: @dragance Koje smo lozane upadam u klub sinoc odmah 2 epizode u cugu
Bright Billy Posted January 21, 2023 Posted January 21, 2023 (edited) Mislis na onu svedsku seriju od pre par godina il je izaslo nesto novo? A kad smo vec kod faude, kad ce sezona 4 da se pojavi na netflixu? Edited January 21, 2023 by Bright Billy
Ros Posted January 21, 2023 Posted January 21, 2023 22 minutes ago, Bright Billy said: Mislis na onu svedsku seriju od pre par godina il je izaslo nesto novo? A kad smo vec kod faude, kad ce sezona 4 da se pojavi na netflixu? da, na tu švedsku mislim. Zasad samo jedna sezone fauda je od juče na netflixu 1
Frank Pembleton Posted January 21, 2023 Posted January 21, 2023 Mislis na onu svedsku seriju od pre par godina il je izaslo nesto novo? A kad smo vec kod faude, kad ce sezona 4 da se pojavi na netflixu?Upravo gledamo.......shiit has hit the fan. 1
Desmond Bojčinski Posted January 21, 2023 Posted January 21, 2023 On 14.1.2023. at 20:21, Braća Strugacki said: el neko gledao kaleidoskop? Sad ću gledam poslednju epizodu. Do sad vozalo vrlo fino. 1
Lezilebovich Posted January 21, 2023 Author Posted January 21, 2023 Ja odgledao do pola recimo trece (ako netflix ne pusta uvek u istom redosledu onda ta infornacija nema puno smisla) i prekinuo. Nekako mi prenaivno, sta znam. Kako ona policajka pohvata sve osumnjicene u tri scene me iznerviralo i smorilo a pri tome mi je ovaj Djiardelov sin mnogo gotivan
Desmond Bojčinski Posted January 21, 2023 Posted January 21, 2023 1 hour ago, Lezilebovich said: Djiardelov sin mnogo gotivan Meni posle Mandaloriana još bolji.
stajebrebilo Posted January 21, 2023 Posted January 21, 2023 Zbindžovao danas Faudu S4...kakvo ludilo od serije!
Recommended Posts