March 28, 20223 yr quincy bonus (ali je bolji snimak u samom docco-u) + Edited March 28, 20223 yr by roksi
April 10, 20223 yr Green Mothers' Club, korejska serija. Desperate Housewives na korejski način, plus kritika tamošnjeg obrazovnog sistema koji je nemilosrdno kompetitivan i izlaže decu ogromnom stresu od najranijeg uzrasta. Deluje zanimljivo posle dve epizode.
April 10, 20223 yr 46 minutes ago, ivy said: mi gledamo Star Trek iz 1966. Ja sam to skoro zgulio, sve tri sezone originalne serije! Prosto je neodoljivo uz sve mane
April 10, 20223 yr 2 hours ago, Mil@n said: Ja sam to skoro zgulio, sve tri sezone originalne serije! Prosto je neodoljivo uz sve mane ma kakve mane,meni je sve genijalno
April 10, 20223 yr Author 8 hours ago, ZokiAsov said: Nova sezona Top Boy najjaca do sada hvala Koji sam mentol, ja mislio da su to stare epizode. Nikako da skontam kako netflix broji sezone te serije
April 17, 20223 yr Anatomy of a Scandal deluje zanimljivo. Samo me stalno zbunjuje što se Lady Mary iz Downton Abbey ošišala i ne zvuči onako pompezno Edited April 17, 20223 yr by Halvard
April 20, 20223 yr Love death and robots s03 20. Maja. https://epicstream.com/article/love-death-and-robots-season-3-release-date-announced-in-new-teaser