bags Posted March 4, 2022 Posted March 4, 2022 6 minutes ago, Ros said: nisu usli u holivudske end of story...ali da ne kvarim Ne samo kraj nego i tokom 2,3 i 4 epizode su par puta eskivirali ocekivano. Mada recimo mojoj boljoj polovini se i nije toliko svidelo. Njoj je dosta ostalo nedoreceno.
Ros Posted March 4, 2022 Posted March 4, 2022 18 minutes ago, bags said: Mada recimo mojoj boljoj polovini se i nije toliko svidelo. Njoj je dosta ostalo nedoreceno. moja bolja polovina jos nije gledala. izostavicu zajednicko gledanje i moguce je da suprotnom polu nije bas sve doreceno, ali one su sa venere 1
Bright Billy Posted March 4, 2022 Posted March 4, 2022 (edited) Gledljivi i su novi vikinzi... Edited March 4, 2022 by Bright Billy
Ros Posted March 4, 2022 Posted March 4, 2022 9 minutes ago, Bright Billy said: Gledljivi i su novi vikinzi... o, da...blize last kingdom nego originalnim vikinzima
Bright Billy Posted March 4, 2022 Posted March 4, 2022 Tako nekako. Al bolje da ima nego da nema, to bi se reklo
askeladden Posted March 6, 2022 Posted March 6, 2022 Inventing Anne . Mozda naj ali najlosija serija krunisana najlosijom zadnjom epizodom ikada.Glumica koja glumi novinarku glumi na isti nacin i sa istim pokretima i izrazima lica kao kada je igrala u My Girl, sto je onako uznemirujuce gledati .Sve u svemu ispostovao sam dragu da sam odgledao ovo mucenje. 1
ivy Posted March 7, 2022 Posted March 7, 2022 ja pogledala 15min Anne with an E i ne mogu ni minut vise...ali ja sam veliki ljubitelj Puta za Ejnvojli i Ane iz Green Gables-a iz 90tih
black mirror Posted March 12, 2022 Posted March 12, 2022 On 7.3.2022. at 0:31, askeladden said: Inventing Anne . Mozda naj ali najlosija serija krunisana najlosijom zadnjom epizodom ikada.Glumica koja glumi novinarku glumi na isti nacin i sa istim pokretima i izrazima lica kao kada je igrala u My Girl, sto je onako uznemirujuce gledati .Sve u svemu ispostovao sam dragu da sam odgledao ovo mucenje. +100 super iritantna zena, zbog nje jedva sam gledao do kraja i do kraja sam navijao da je muz ubije ali nece jbg
Frank Pembleton Posted March 12, 2022 Posted March 12, 2022 Gledam Pieces of her, dobro je uvlači u priču.. ... Shiit has hit the fan
Frank Pembleton Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 Zbindžovao The Sinner s04 polako krenulo ali dobro ga zapetljao... ... Shiit has hit the fan
fusion_ Posted March 16, 2022 Posted March 16, 2022 Ponovo ubacili seriju Sluga naroda sa Zelenskim u glavnoj ulozi. Sad će sigurno da prođe zapaženije.
Caligula Posted March 17, 2022 Posted March 17, 2022 Imam ded lajn pa gledam neku tursku seriju da izbegnem obaveze, zove se "Gift" Prva sezona djene djene (naiva, nelogicnosti u radnji, cudno motivisani likovi), druga katastrofa, vuce radnja na gusterov osmeh i latino sapunice, cak se i prevodilac smorio pa cascava gledaoce vulgarnim prevodom ... ali. Pun pogodak kako su je snimali i geografski razmestili - serija je (narocito druga sezona) predivna turisticka razglednica Turske. Ja sam znao da je lepa i velika zemlja ali nisam znao da je bas toliko lepa pozeleo da najzad odem do Istambula i ponekih lokaliteta. 2
Svemir Zeka Posted March 22, 2022 Posted March 22, 2022 Gledam 4. sezonu Sinnera. Meni super, lik Embrouza mi je odličan, sav onako izgubljen, usporen, nesnađen, i nervira me dok ga gledam, a ne mogu da se odvojim.
Frank Pembleton Posted March 22, 2022 Posted March 22, 2022 Gledam 4. sezonu Sinnera. Meni super, lik Embrouza mi je odličan, sav onako izgubljen, usporen, nesnađen, i nervira me dok ga gledam, a ne mogu da se odvojim. [emoji23]Mene smorilo u početku al sam bio uporan.A onda je počelo da se odmotava[emoji769].Dobro je ispalo. ... Shiit has hit the fan 2
Svemir Zeka Posted March 22, 2022 Posted March 22, 2022 Just now, Frank Pembleton said: Mene smorilo u početku al sam bio uporan. A onda je počelo da se odmotava. Dobro je ispalo. ... Shiit has hit the fan E, isto. Početak prve sezone mi je bio baš nekako glupav, prejednostavan, previše stereotipan. Ali je kasnije, i pogotovo druga i treća sezona, bile sve bolje i vukle me dalje da gledam. I sviđa mi se osnovna nit, krivac bez krivice, ali i Embrouz bez ikakvih granica. Ja sam tu učitala sve i svašta, u smislu kad i kako je čovek u poslu najproduktivniji
Recommended Posts