February 18, 20223 yr Vikinzi valhala, na netflixu. Radnja krece nekih 150 godina po zavrsetku originalne serije, po trejlerima koje sad ne mogu da okacim jer sam na telefonu rekoh bi da je estetika manje vise ista... https://youtu.be/_3sCGmuACg4 Edited February 18, 20223 yr by Bright Billy
February 19, 20223 yr Pustio konačno i tu ishajpovanu La Casu de Papel, meni ovo preglupo, druga epizoda i jedva izdržavam, mislim da treće neće biti u mom slučaju. Naivno, nategnuta i razvučena priča, loša gluma, sve u svemu veliki LOL. Ozark je dobro počeo al iz sezone u sezonu sve slabiji, još presekoše zadnju sezonu na pola Sve u svemu Netflix sigurnim koracima ide ka otkazivanju pretplate.
February 20, 20223 yr Odgledala Arcane, odličnost jedna. Divna animacija, karakterizacija likova, priča. Nekada i Netflix ubode pravu stvar.
February 20, 20223 yr I ja sam odusevljen sa Arcane, bez da sam znao bilo sta za igru. Klinci takodje.
February 20, 20223 yr Ja tek nisam čula za igru. Taj vid gubljenja vremena me ne zanima. Sem ponekad angry birds.
February 21, 20223 yr Arcane 8/10, nisam igrao lol ali sad bih seo i probao par likova. Kauboj Bibop 8/10, sad ću i anime morati da gledam.
February 21, 20223 yr On 8.2.2022. at 23:32, elementary said: Gledam ovog Tinder Swindlera ,da li je ovo realno jbt. Sent from my YAL-L21 using Tapatalk Okej je, ništa novo u smislu prevara samo što je išao na veliko. Bolji je dont fuck with cats.
February 21, 20223 yr juce sam sprzio italijansku seriju Devotion. vrlo zanimljiva serijica. 6 epizoda po max 45 minuta
February 22, 20223 yr tinder swindler i inventing anna kao gomora, ne mozes naci nijednog pozitivnog lika. mislim ove prevarante treba zatvoriti do kraja zivota ali nije mi mnogo zao i za njihove "zrtve"
February 22, 20223 yr Serijal Bad Sports, vredi pogledati. https://www.imdb.com/title/tt15402912/ Preporuka za ceo serijal. Edited February 22, 20223 yr by Milosh76
March 2, 20223 yr On 19.2.2022. at 1:44, ducca said: Pustio konačno i tu ishajpovanu La Casu de Papel, meni ovo preglupo, druga epizoda i jedva izdržavam, mislim da treće neće biti u mom slučaju. Naivno, nategnuta i razvučena priča, loša gluma, sve u svemu veliki LOL. To je serija za tinejdžere. Vidiš po brendiranoj odeći za dečurliju. Srećom ja sam ukapirala posle dve sezone Mada, i prihvatila sam je kao crtani film, mozak ispaša, tako nešto.
March 2, 20223 yr On 21.2.2022. at 13:57, desboj said: Kauboj Bibop 8/10, sad ću i anime morati da gledam. brte, anime je toliko bolja da ja ovo nisam mogao da izdržim ni pola prve epizode
March 4, 20223 yr On 21.2.2022. at 16:14, Ros said: juce sam sprzio italijansku seriju Devotion. vrlo zanimljiva serijica. 6 epizoda po max 45 minuta Stvarno je ok serija. Nije pretenciozna iako sam par puta mislio da ce usrati motku. Hvala za preporuku.
March 4, 20223 yr 1 minute ago, bags said: Stvarno je ok serija. Nije pretenciozna iako sam par puta mislio da ce usrati motku. Hvala za preporuku. nisu usli u holivudske end of story...ali da ne kvarim