February 7, 20178 yr Vec godinu dve se skroz raspada. Poslednji put kad sam video bio je oko 400-500 mesta na listi.
February 7, 20178 yr Sada je negde iznad dvestotog mesta. Pominjem ga, jer on stvarno ima smisla za tenis. Moje mišljenje i više od Lajovića. Očigledno da povede, ali i ko zna šta drugo su ga udaljili od šire elite. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
February 7, 20178 yr ali i ko zna šta drugo su ga udaljili od šire elite. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
February 7, 20178 yr I pre nje je lutao. Čak sam računao možda ga ona natera da zaradi neki dinar. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
February 7, 20178 yr Jel ovo ona sto je vodila nesto sa Bokijem Milivojevićem? To mu riba? Joj koliko je to prazno stvorenje. A prelepa bila...
February 7, 20178 yr Janko igra u Ekvadoru atp250 turnir. Prosao predajom u osminu, gde ga ceka Beluči. Ivo je prvi nosilac. A ovom pobedom se Janko vratio u top100. Nek je sa srećom :)
February 7, 20178 yr Jel ovo ona sto je vodila nesto sa Bokijem Milivojevićem? To mu riba? Joj koliko je to prazno stvorenje. A prelepa bila... Ovo je ona sto ja vodila ljubav sa Lecicem, pa imaju i dete. Promasio si topik, ali hajde da ti odgovorim... Edited February 7, 20178 yr by Malvo
February 11, 20178 yr Biće sutra interesantnih mečeva, finala Monpeljea i Sofije; Gaske - Zverev i Dmitrov - Gofin. Edited February 11, 20178 yr by Jeremija
February 12, 20178 yr Zimonja i Viktor uzeli Sofiju. Zimonji prvi trofej posle 3 godine, ukupno 54ti. Viktoru drugi dubl pehar u karijeri.
February 12, 20178 yr Posle meča Zverev - Gaske, tražio finale Sofije po Sport Klubovima, ni traga, ni glasa, posle u programu video da je na Areni 2 (HD). Znači pošto im je Eurosport uzeo Grand Slamove, počela i Arena da im uzima odredjene turnire. Nije ni čudo da je Viško počeo učestalo da smara po fudbalu.