Њујоркер Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 Glasovao na nekih 2 sata pre zatvaranja, kao 719ti iz moje izborne jedinice?!? Ili skener ne zna da broji, ili je narod ovde u kraju nezainteresovan. Naravno, niko nije iskao ID da dokazem da sam onaj za kojeg tvrdim da jesam. Demokratski, jako i do samog kraja
nautilus Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 mislim da ce tramp dobiti koji procenat vise ali nista preterano bitno. za sada je najinteresantnija florida.
Borko Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 CNN objavio da je 19-3 za Trampa u elektorima - Indijana i Kentaki vs Vermont
Fins fleet Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 Glasovao na nekih 2 sata pre zatvaranja, kao 719ti iz moje izborne jedinice?!? Ili skener ne zna da broji, ili je narod ovde u kraju nezainteresovan. Naravno, niko nije iskao ID da dokazem da sam onaj za kojeg tvrdim da jesam. Demokratski, jako i do samog kraja Secam se kako je John Oliver pricao kako se mnogo vise glasova izgubi ako se insistira da svako pokaze ssn, nego sto se pokvare rezultati zloupotrebom netrazenja.
Toni Sumaher Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 (edited) biće oko 33-35pp razlike u ky. Romney je imao 23% edit> Na 11%> 65:30% Edited November 8, 2016 by Toni Sumaher
dragance Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 (edited) Ne uzbudjujte se previse oko trenutnih rezultata sa malim % prebrojanih. Ne znam ako se secate, na poslednjim predsednickim izborima sam bio u izbornom stabu DNC u Ohaju, u Kolumbusu, gde je bilo potpuno isto. Romney "razvaljivao" (ili sta god rece MNE) Obamu, dok nisu dosli Columbus, Cleveland i Cinci - narocito Columbus. I tada je Ohajo otisao demokratama, sto je oznacilo i pobedu Obame. Memory lane: Edited November 8, 2016 by dragance
omiljeni Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 Ne uzbudjujte se previse oko trenutnih rezultata sa malim % prebrojanih. Ne znam ako se secate, na poslednjim predsednickim izborima sam bio u izbornom stabu DNC u Ohaju, u Kolumbusu, gde je bilo potpuno isto. Romney "razvaljivao" (ili sta god rece MNE) Obamu, dok nisu dosli Columbus, Cleveland i Cinci - narocito Columbus. I tada je Ohajo otisao demokratama, sto je oznacilo i pobedu Obame. i savez vojvođanskih mađara je imao 28% na poslednjim republičkim po RTS oko 20.45h
ducca Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 Ovaj Vigo county je zanimljiv... I to podebela razlika...
Њујоркер Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 (edited) Secam se kako je John Oliver pricao kako se mnogo vise glasova izgubi ako se insistira da svako pokaze ssn, nego sto se pokvare rezultati zloupotrebom netrazenja. Izgubi gde? Glasacko mesto je prazno da praznije ne moze da bude. To sto neko nece da trazi licnu kartu (ne ssn, to se nikome ni ne pokazuje, pupu), druga je stvar. Levicarske mahinacije... Edit: Trampara dobio Kentaki i Indijanu, Baba Vermont. Edited November 8, 2016 by Њујоркер
pacey defender Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 aman ljudi, to su mala biracka mesta po zabitima. kad dodju gradovi bice promena. To je tako kada dođe gradska faca sa severa, bahato pokazujući novčanice od sto dolara sa ponudom da otkupi naše minerale. Ali jednoga dana... da, jednoga dana....
theanswer Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 (edited) dakle počela je florida kako je džonson dobio 22k u ovom st johns countyu? moguće da je greška, obratite pažnju na to Edited November 8, 2016 by theanswer
Recommended Posts