Frank Pembleton Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 svetac radi najčešće lokejšn Cuo sam da se oprobao i u onome ;) no davno je bilo... Ali legenda svakako, to je taj nos ;)
MocaVukotic Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 jes legenda, nema koga ne zna u ovom gradu. sećam se da je igrrao i u oktoberfestu
Arkadija Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 (edited) zaplet je dovoljno klasican i postavljem po novijem americkom/skandinavskom krimi kalupu da je serija sasvim gledljiva, uprkos losoj glumu, idiotskim akcentima, neprirodnim dijalozima i natasi ninlovic. +1 ne treba zaboraviti da se spomene i Kičić, koji je sprdnja od glumca, a ovde je recitovao tekst.. Najviše mi se sviđa lik pomoćnog inspektora, ubedljiv je i njegove replike nisu izveštačene. Jel to sin Miše Janketića? Edited October 31, 2016 by Arkadija
Sara Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 gledala juce 5-10 min od Vuka `Doci cu. Da li da dodjem?` do konobarica nema sise...tu me spasle reklame mozda kad izadje na netu pogledam sve odjednom, provalila sam da mi manje smeta sto je nesto sranje ako vezem vise epizoda odjednom
morgana Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 +1 ne treba zaboraviti da se spomene i Kičić, koji je sprdnja od glumca, a ovde je recitovao tekst.. Najviše mi se sviđa lik pomoćnog inspektora, ubedljiv je i njegove replike nisu izveštačene. Jel to sin Miše Janketića? jeste sin mise janketica. simpatican je i dobar u svojoj ulozi. kicic sad vec konstantno glumi predraga ejdusa koji glumi nekoga.
Apollo Creed Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 propustih i ovu... jel bilo makar nekih sisa?
Hamlet Strašni Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Sve više liči da ih neće ni biti Sent from my iPad using Tapatalk
Frank Pembleton Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Ma de neće... ....shit has hit the fan...
Joshua Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 kicic sad vec konstantno glumi predraga ejdusa koji glumi nekoga.
Recommended Posts