October 30, 20168 yr svetac radi najčešće lokejšn Cuo sam da se oprobao i u onome ;) no davno je bilo... Ali legenda svakako, to je taj nos ;)
October 30, 20168 yr jes legenda, nema koga ne zna u ovom gradu. sećam se da je igrrao i u oktoberfestu
October 31, 20168 yr zaplet je dovoljno klasican i postavljem po novijem americkom/skandinavskom krimi kalupu da je serija sasvim gledljiva, uprkos losoj glumu, idiotskim akcentima, neprirodnim dijalozima i natasi ninlovic. +1 ne treba zaboraviti da se spomene i Kičić, koji je sprdnja od glumca, a ovde je recitovao tekst.. Najviše mi se sviđa lik pomoćnog inspektora, ubedljiv je i njegove replike nisu izveštačene. Jel to sin Miše Janketića? Edited October 31, 20168 yr by Arkadija
October 31, 20168 yr gledala juce 5-10 min od Vuka `Doci cu. Da li da dodjem?` do konobarica nema sise...tu me spasle reklame mozda kad izadje na netu pogledam sve odjednom, provalila sam da mi manje smeta sto je nesto sranje ako vezem vise epizoda odjednom
October 31, 20168 yr +1 ne treba zaboraviti da se spomene i Kičić, koji je sprdnja od glumca, a ovde je recitovao tekst.. Najviše mi se sviđa lik pomoćnog inspektora, ubedljiv je i njegove replike nisu izveštačene. Jel to sin Miše Janketića? jeste sin mise janketica. simpatican je i dobar u svojoj ulozi. kicic sad vec konstantno glumi predraga ejdusa koji glumi nekoga.