Sara Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 sve to mi truba, vlasnica salona kao idiot, a oni prepametni... nit poverovala, nit mi bilo smesno, al ajde, idemo dalje a sto se tog famoznog seksa tice, trknula da zakuvam kafu, toliko mi bio uzbudljiv, jedino mi bilo uzbudljivo sto me podsetilo kad smo jednom bili na slavi, puna kuca a na tiviju isla ona scena iz Visokih potpetica u garderobi, a dva deteta stala ispred umiru od smeha i kometarisu, nista ne kapiraju, e taj tajac je trebalo cuti i doziveti...pa sam u vezi sa tim, pomislila kako zbog termina mora da je neki roditelj u nedelju prosao kroz slicno :D Link to comment
pbg12345 Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 koji od dva seksa je famozan? ili su bile dve kafe :D Link to comment
Tihajeza Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Kog seksa? Bila su dva. Link to comment
Sara Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 (edited) duplo nista da se ispravim, drugi su bar zgodni, a prvi em klise, em sa matorcem tjah edit: nema hemije, vosak bez fitilja, jelisaveta mi je kao batler kod Glogovca, sta tu ima da bude uzbudljivo, a isto vazi i za ovo dvoje Edited November 15, 2016 by Sara Link to comment
Kanzas siti zez Posted November 15, 2016 Author Share Posted November 15, 2016 Ja tipujem da je Bjelac ministar policije Link to comment
hefaca Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Jbt kolko strana... Nije cudo sto serija stize gledanost dnevnika. Sledece nedelje ce i da prestigne... Link to comment
Frank Pembleton Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Toliko smo očajni... ....shit has hit the fan... Link to comment
pbg12345 Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 otac vuka kostica je ubica! pravi otac! Link to comment
ordi Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 odličan topik seriju ću ipak zaobići :D Link to comment
Filozof manijak Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Ja tipujem da je Bjelac ministar policije Tako sam i ja skontao, a mislim i da sam pročitao u nekim novinama istu tvrdnju..... Link to comment
pbg12345 Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 odličan topik seriju ću ipak zaobići :D nismo te ubedili? :o Tako sam i ja skontao, a mislim i da sam pročitao u nekim novinama istu tvrdnju..... e, nemoj to. hocu da novu godinu docekam sa istim ovim zarom i strepnjom Link to comment
ordi Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 nismo te ubedili? :o ma, ne gledam ništa sa kobilom KR u njemu, a vi ste super Link to comment
Apollo Creed Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Micanovic je ubica -1. Kičić ili ona sisata sa naočarima. Link to comment
jorma shparga Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 otac vuka kostica je ubica! pravi otac! majka vuka kostica je ubica! prethodno je ubila oca ! Link to comment
Recommended Posts