March 12, 20214 yr oni ko da sami traže nevoljuto sad vishe nije zgodno da se kaze [emoji38]ol:sent from bubamoto
March 12, 20214 yr 10 hours ago, Bogotac said: Sto,ne moze im nista. Bože Oče, je l vi živite u Srbiji? Šta i ja pitam bzvz, nas bog nije pohodio decenijama... Edited March 12, 20214 yr by pt 2.0
March 12, 20214 yr 16 minutes ago, nisam ja said: oni ko da sami traže nevolju Vecnost citavu cekam dobar povod da postavim ovo na ovaj topitj
March 12, 20214 yr 6 minutes ago, SNARC said: Vecnost citavu cekam dobar povod da postavim ovo na ovaj topitj vala nisi morao preko mojih leđa i ušiju. Edited March 12, 20214 yr by nisam ja
March 12, 20214 yr 7 minutes ago, theanswer said: Pa Dojčinović trenutno verovatno jeste najbezbedniji stanovnik Srbije kako jbt?
March 12, 20214 yr 17 minutes ago, theanswer said: Pa Dojčinović trenutno verovatno jeste najbezbedniji stanovnik Srbije Znam šta želiš da kažeš ali mislim da ovaj ima toliki power trip da misli da bi mu i to prošlo
March 12, 20214 yr Prošlo je ubistvo Olivera Ivanovića bez ikakvih problema. Ko bi se osvrnuo za jednim novinarem? Pre nego što mi kažete da to nije uporedivo, saglasna sam da te dve ličnosti i njihove društvene uloge nisu. Ali je uporediva ubedjenost javnosti da je ono bila samo prljava politička kampanja na Pinku, i da Oliveru ništa ne može da se dogodi sa ovim sada.... Edited March 12, 20214 yr by pt 2.0
March 12, 20214 yr Just now, pt 2.0 said: Prošlo je ubistvo Olivera Ivanovića bez ikakvih problema. Ko bi se osvrnuo za jednim novinarem? Pre nego što mi kažete da to nije uporedivo, saglasna sam da te dve ličnosti i njihove društvene uloge nisu. Ali je uporediva ubedjenost javnosti da je ono samo prljava politička kampanja na Pinku, i da Oliveru ništa ne može da se dogodi. O toj prljavoj kampanji sa pinka se jako malo pričalo, ovo je next level
March 12, 20214 yr 15 minutes ago, pt 2.0 said: Prošlo je ubistvo Olivera Ivanovića bez ikakvih problema. Ko bi se osvrnuo za jednim novinarem? Pre nego što mi kažete da to nije uporedivo, saglasna sam da te dve ličnosti i njihove društvene uloge nisu. Ali je uporediva ubedjenost javnosti da je ono bila samo prljava politička kampanja na Pinku, i da Oliveru ništa ne može da se dogodi sa ovim sada.... isto mi oliver pada na pamet @theanswer ne znam... ali ne bih bio u njegovoj kozi
March 12, 20214 yr 1 hour ago, pt 2.0 said: Bože Oče, je l vi živite u Srbiji? Šta i ja pitam bzvz, nas bog nije pohodio decenijama... Zivim.