Jump to content

Organizovani kriminal u Srbiji i regionu

Featured Replies

2 minutes ago, theanswer said:

Ne pričaj tako o Diksi bre :mad:

Izvini, jbg..nisam znao da se przis na ribe koje zvuce kao Cune Gojkovic posle burne noci.

:tongue:

Edited by SNARC

• Replies 4.6k
  • Views 477.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Time Crisis
    Time Crisis

Puštena je niz vodu kad su otkrili da ima pravu diplomu

• nemogući ste, imajte bar malo poštovanja prema organizovanom kriminalu i zipujte ta preganjanja. koga boli dupe da li više mrzite vuletića ili čovića (na primer) - svi do jednog ste subjektivni, a oni

• slepa živana
    slepa živana

+1 došla na temu da probam da shvatim, a jedino što sam shvatila da srpski kriminalac rmba ko konj, tribine, građevine, distibucija, džipovi, izbori, protesti... da sam krimilac, molila bih 

Posted Images

Bogami, čini mi se da će debeli da bude mnogo zajebaniji igrač nego što se to misli. 

Plus Marinika Tepić je napravila haos sa ovom izjavom  - i opet se postavlja pitanje, ko joj zapravo daje podatke koji su do sada bili 100% tačni i precizni.

Tek će ovde da se kuva.

Jezivo!

57 minutes ago, SNARC said:

Izvini, jbg..nisam znao da se przis na ribe koje zvuce kao Cune Gojkovic posle burne noci.

:tongue:

Pa nema ništa seksije od toga 

11 minutes ago, theanswer said:

Pa nema ništa seksije od toga 

Jesi li ti bese iz Zrenjanina ?

Mozda ti je to od vode ? :)

Nije na Mauricijusu?

45 minutes ago, Lena said:

Nije mog'o da nađe gde je Mauricijus, pošto tamo nema račun u banci  :happy:

Sad kače i Ružića :huh:

https://rs.n1info.com/vesti/ruzic-o-fotografiji-u-tabloidu/

nisam stigla da pitam šta u onom telefonskom razgovoru između vuletića i belivuka znači, on je naš... ne verujem da misle da navija za partizan :lol:

ali kad vuletić kaže, biće i ružić, a velja oooopa, to mi je baš zagolicalo maštu.

2 hours ago, slepa živana said:

nisam stigla da pitam šta u onom telefonskom razgovoru između vuletića i belivuka znači, on je naš... ne verujem da misle da navija za partizan :lol:

misle 

Uhapsili onog admina sa Telegrama.

8 hours ago, slepa živana said:

ali kad vuletić kaže, biće i ružić, a velja oooopa, to mi je baš zagolicalo maštu.

Naša Maja in action:

"Ministar kulture i informisanja Maja Gojković izjavila je danas da je istražnim organima predala dokumenta koja ukazuju na povezanost kriminalne grupe Veljka Belivuka sa državnim funkcionerima, a vezano za oblast kulture.

Gojković je kazala da je predala dva predmeta koji se odnose na vezu resornog Ministarstva sa inkriminisanim licima i najavila da će predati i treći dokument koji je u vezi sa teškom krađom u jednom beogradskom muzeju."

....

"Dodala je da veruje svom stranačkom kolegi Milošu Vučeviću da su na čelu svega dvoje ministara i da pretpostavlja na koga je mislio."