Filozof manijak Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 Video jutros, dok sam kupovao na kiosku, naslovnu stranu nekog od tabloida, ruše vilu Velje Nevolje. Dobih instant deja vu na Šilerovu, i Spasojevićevu vilu.
copkillah Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 Osim što ta vila nije završena i gradi se nelegalno i ranije su postojali pokušaji da se ta gradnja zaustavi.
msv Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 1 minute ago, gospa buba said: shta je snajper? Vođa navijača Vojvodine
SNARC Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 Kazu da je u pitanju "Vojvodjanski Velja nevolja"...nisam ni znao da imamo gospodina kod nas koji se unterhaltuje kao onaj beogracki. A i realno, ima najslabiji nadimak od svih privedenih (Nevolja, Bosanac, Mimi oro,Tijana ajfon).. Kako te zovu ? - Snajper Uvalim ti cajper 1
omiljeni Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 2 minutes ago, gospa buba said: jel automonash™? Upravni odbor tamo, direktor ovamo. EPS, NS Gas, FK Vojvodina, FK Kabel itd itd Ako uspe da prebrodi i ovo sranje ja očekujem da bude i dobitnik Oktobarske nagrade. Vučević da mu dodeli. Ovako nekako:
omiljeni Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 da je gospodin čovek skijao bi na Kitzbühel, a ne kod bobosa. 1
Filozof manijak Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 17 minutes ago, omiljeni said: Upravni odbor tamo, direktor ovamo. EPS, NS Gas, FK Vojvodina, FK Kabel itd itd Ako uspe da prebrodi i ovo sranje ja očekujem da bude i dobitnik Oktobarske nagrade. Vučević da mu dodeli. Ovako nekako: Pošto se ne razumem u tematiku baš, jel to slici prikazano rukovanje najboljeg gradonačelnika Neoplante u istoriji Snajpera?
Popular Post slepa živana Posted March 3, 2021 Popular Post Posted March 3, 2021 On 2.3.2021. at 10:41, Jumanji said: Što gospođa ima stalno taj nadrkan izraz, da ne kažem pućkav 19 hours ago, gospa buba said: ja sam vrisnula u glavi, asistent na etf, neeee, koje godishte???!?? ja u poslednje vreme prvo pomislim, sve je moguće. čitam šta pišete za stefanovićevog ćaleta i ne mogu da izbacim iz glave onu scenu kad sam ga videla u gradu, pisala sam tad o tome na vocapu. bila je jesen pre korone, ali je bio sunčan dan kao danas, u jednoj od onih bočnih uličica iz kneza, bašta nekog kafića, bez gostiju jer je ipak bilo hladno, a za jednim stolom neki lik u invalidskim kolicima, gim stefanović i jedna žena, onako kao iz laze, stoji i nešto ih zabavlja povišenim tonom, a oni deluju pomalo cirke, smejulje se. rahmetlija sa sedom kosom požutelom od duvana, u štrokavim farmerkama i štrokavoj jakni... baš onako scena kao u staničnom bifeu u leskovcu osamdesetih. tad sam u svojoj glavi skockala da ti njihovi rođaci služe da se na njihova imena registruju firme i sve te muljaže, ali da oni od tih miliona možda vide praseće pečenje kolko možeš da pojedeš i možda im plate za neki seks... sad ne mogu da povežem da je to bio mozak operacije ili tako nešto. u svakom slučaju nisam zadovoljna estetskim ishodom naše elite. 5 6 3
Recommended Posts