Jump to content

Organizovani kriminal u Srbiji i regionu

Featured Replies

Hrkalovićka tužila tabloide zbog natpisa o njoj

Video jutros, dok sam kupovao na kiosku, naslovnu stranu nekog od tabloida, ruše vilu Velje Nevolje. Dobih instant deja vu na Šilerovu, i Spasojevićevu vilu. 

Osim što ta vila nije završena i gradi se nelegalno i ranije su postojali pokušaji da se ta gradnja zaustavi.

Na Jahorini uhapšen Snajper

shta je snajper?

1 minute ago, gospa buba said:

shta je snajper?

Vođa navijača Vojvodine

jel automonash™?

Kazu da je u pitanju "Vojvodjanski Velja nevolja"...nisam ni znao da imamo gospodina kod nas koji se unterhaltuje kao onaj beogracki.

A i realno, ima najslabiji nadimak od svih privedenih (Nevolja, Bosanac, Mimi oro,Tijana ajfon)..

Kako te zovu ? 

- Snajper

Uvalim ti cajper

Možda ima dobar šut na basketu.

2 minutes ago, gospa buba said:

jel automonash™?

Upravni odbor tamo, direktor ovamo. EPS, NS Gas, FK Vojvodina, FK Kabel itd itd

Ako uspe da prebrodi i ovo sranje ja očekujem da bude i dobitnik Oktobarske nagrade. Vučević da mu dodeli.

Ovako nekako:

Milo%C5%A1%20Vu%C4%8Devic%20i%20Snajper%

Pola M....pola u.....

1 minute ago, BWA said:

Pola M....pola u.....

GTR

da je gospodin čovek skijao bi na Kitzbühel, a ne kod bobosa. :dry:

17 minutes ago, omiljeni said:

Upravni odbor tamo, direktor ovamo. EPS, NS Gas, FK Vojvodina, FK Kabel itd itd

Ako uspe da prebrodi i ovo sranje ja očekujem da bude i dobitnik Oktobarske nagrade. Vučević da mu dodeli.

Ovako nekako:

Milo%C5%A1%20Vu%C4%8Devic%20i%20Snajper%

Pošto se ne razumem u tematiku baš, jel to slici prikazano rukovanje najboljeg gradonačelnika Neoplante u istoriji Snajpera?

• Popular Post
On 2.3.2021. at 10:41, Jumanji said:

Što gospođa ima stalno taj nadrkan izraz, da ne kažem pućkav

19 hours ago, gospa buba said:

ja sam vrisnula u glavi, asistent na etf, neeee, koje godishte???!?? :ohmy:

ja u poslednje vreme prvo pomislim, sve je moguće.

čitam šta pišete za stefanovićevog ćaleta i ne mogu da izbacim iz glave onu scenu kad sam ga videla u gradu, pisala sam tad o tome na vocapu. bila je jesen pre korone, ali je bio sunčan dan kao danas, u jednoj od onih bočnih uličica iz kneza, bašta nekog kafića, bez gostiju jer je ipak bilo hladno, a za jednim stolom neki lik u invalidskim kolicima, gim stefanović i jedna žena, onako kao iz laze, stoji i nešto ih zabavlja povišenim tonom, a oni deluju pomalo cirke, smejulje se. rahmetlija sa sedom kosom požutelom od duvana, u štrokavim farmerkama i štrokavoj jakni... baš onako scena kao u staničnom bifeu u leskovcu osamdesetih. 

tad sam u svojoj glavi skockala da ti njihovi rođaci služe da se na njihova imena registruju firme i sve te muljaže, ali da oni od tih miliona možda vide praseće pečenje kolko možeš da pojedeš i možda im plate za neki seks...

sad ne mogu da povežem da je to bio mozak operacije ili tako nešto.

u svakom slučaju nisam zadovoljna estetskim ishodom naše elite.