Jump to content

Organizovani kriminal u Srbiji i regionu

Featured Replies

Hrkalovićka tužila tabloide zbog natpisa o njoj

• Replies 4.6k
  • Views 477.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Time Crisis
    Time Crisis

Puštena je niz vodu kad su otkrili da ima pravu diplomu

• nemogući ste, imajte bar malo poštovanja prema organizovanom kriminalu i zipujte ta preganjanja. koga boli dupe da li više mrzite vuletića ili čovića (na primer) - svi do jednog ste subjektivni, a oni

• slepa živana
    slepa živana

+1 došla na temu da probam da shvatim, a jedino što sam shvatila da srpski kriminalac rmba ko konj, tribine, građevine, distibucija, džipovi, izbori, protesti... da sam krimilac, molila bih 

Posted Images

Video jutros, dok sam kupovao na kiosku, naslovnu stranu nekog od tabloida, ruše vilu Velje Nevolje. Dobih instant deja vu na Šilerovu, i Spasojevićevu vilu. 

Osim što ta vila nije završena i gradi se nelegalno i ranije su postojali pokušaji da se ta gradnja zaustavi.

Na Jahorini uhapšen Snajper

shta je snajper?

1 minute ago, gospa buba said:

shta je snajper?

Vođa navijača Vojvodine

jel automonash™?

Kazu da je u pitanju "Vojvodjanski Velja nevolja"...nisam ni znao da imamo gospodina kod nas koji se unterhaltuje kao onaj beogracki.

A i realno, ima najslabiji nadimak od svih privedenih (Nevolja, Bosanac, Mimi oro,Tijana ajfon)..

Kako te zovu ? 

- Snajper

Uvalim ti cajper

Možda ima dobar šut na basketu.

2 minutes ago, gospa buba said:

jel automonash™?

Upravni odbor tamo, direktor ovamo. EPS, NS Gas, FK Vojvodina, FK Kabel itd itd

Ako uspe da prebrodi i ovo sranje ja očekujem da bude i dobitnik Oktobarske nagrade. Vučević da mu dodeli.

Ovako nekako:

Milo%C5%A1%20Vu%C4%8Devic%20i%20Snajper%

Pola M....pola u.....

1 minute ago, BWA said:

Pola M....pola u.....

GTR

da je gospodin čovek skijao bi na Kitzbühel, a ne kod bobosa. :dry:

17 minutes ago, omiljeni said:

Upravni odbor tamo, direktor ovamo. EPS, NS Gas, FK Vojvodina, FK Kabel itd itd

Ako uspe da prebrodi i ovo sranje ja očekujem da bude i dobitnik Oktobarske nagrade. Vučević da mu dodeli.

Ovako nekako:

Milo%C5%A1%20Vu%C4%8Devic%20i%20Snajper%

Pošto se ne razumem u tematiku baš, jel to slici prikazano rukovanje najboljeg gradonačelnika Neoplante u istoriji Snajpera?

• Popular Post
On 2.3.2021. at 10:41, Jumanji said:

Što gospođa ima stalno taj nadrkan izraz, da ne kažem pućkav

19 hours ago, gospa buba said:

ja sam vrisnula u glavi, asistent na etf, neeee, koje godishte???!?? :ohmy:

ja u poslednje vreme prvo pomislim, sve je moguće.

čitam šta pišete za stefanovićevog ćaleta i ne mogu da izbacim iz glave onu scenu kad sam ga videla u gradu, pisala sam tad o tome na vocapu. bila je jesen pre korone, ali je bio sunčan dan kao danas, u jednoj od onih bočnih uličica iz kneza, bašta nekog kafića, bez gostiju jer je ipak bilo hladno, a za jednim stolom neki lik u invalidskim kolicima, gim stefanović i jedna žena, onako kao iz laze, stoji i nešto ih zabavlja povišenim tonom, a oni deluju pomalo cirke, smejulje se. rahmetlija sa sedom kosom požutelom od duvana, u štrokavim farmerkama i štrokavoj jakni... baš onako scena kao u staničnom bifeu u leskovcu osamdesetih. 

tad sam u svojoj glavi skockala da ti njihovi rođaci služe da se na njihova imena registruju firme i sve te muljaže, ali da oni od tih miliona možda vide praseće pečenje kolko možeš da pojedeš i možda im plate za neki seks...

sad ne mogu da povežem da je to bio mozak operacije ili tako nešto.

u svakom slučaju nisam zadovoljna estetskim ishodom naše elite.