June 13Jun 13 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:vrlo je to sve sumnjivo(oko ubistva jelene marjanović) opstrukcija u istrazi, razvlačenje…ako je već ubica muž, nemoguće je da nisu mogli da ga spakujupomenuti rakac je vlasnik hotela konstantin u 27. marta i onog naselja sanivil u višnjičkoj banjinaravno apsolutno ne isključujem mogućnost da i medeni ima interes u zakopavanjutm gospodina rakcaeu glavi mi neka priča oko tog hotela(ne lepa ofc) al šanse nema da se setimSpominjali su se razni biznismeni i Marjanovicka... Čak i kum™ Petrović...Ja sam ubedjen da muž nije ubio, ali sam ubedjen, isto tako, da ce prava istina tesko isplivati...
June 13Jun 13 zaklela se zemlja raju…ja verujem da će se dosta stavri odmotati, pa među njima i neki od tih najstrašnijih zločina, kada krene obrušavanje okg piramide
June 13Jun 13 Meni je najčudnije da čitav taj slučaj nije zataškan, ako već umešan neko od moćnika™. Pokojna Jelena uopšte nije bila celebrity, takvih je u Grandu bilo na tone. Ne verujem da bi javnost uopšte registrovala da je ubijena da od njene smrti nisu napravili reality show.
June 13Jun 13 5 minutes ago, Halvard said:Meni je najčudnije da čitav taj slučaj nije zataškan, ako već umešan neko od moćnika™. Pokojna Jelena uopšte nije bila celebrity, takvih je u Grandu bilo na tone. Ne verujem da bi javnost uopšte registrovala da je ubijena da od njene smrti nisu napravili reality show.To je bilo tacno pred neke izbore, neko™ je procenio da tontreba da se eksplstise... Moguce da se posle otelo kontroli...
June 13Jun 13 pod pretpostavkom da su tvrdnje medenog tačne verujem da je trebalo vreme da se ubedi gospodin rakac da bi bilo pametno da postane finansijera da se otelo kontroli otelo se odmah jer su mediji to razvlačili danima
June 14Jun 14 Nisam znala da ima bilo kakve sanse da nije muz. A zasto Medeni ovo radi, za ciji gros?
June 14Jun 14 10 hours ago, radisa said:Ja sam ubedjen da muž nije ubio, ali sam ubedjen, isto tako, da ce prava istina tesko isplivati...ja sam ubedjena da ta nesrećna žena nije nikada imala nikakve ljubavnike, a posebno ne neke koji bi je ubili.ceo njen psihološki profil ne odgovara tome.pomno (da ne kažem opsednuto) sam pratila to ubistvo.