Jump to content

Organizovani kriminal u Srbiji i regionu

Featured Replies

jebiga ne može i teretana i palica i baklja s jedne i prirodno gospodska prefinjena ruka sa druge.

• Replies 4.6k
  • Views 477.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Time Crisis
    Time Crisis

Puštena je niz vodu kad su otkrili da ima pravu diplomu

• nemogući ste, imajte bar malo poštovanja prema organizovanom kriminalu i zipujte ta preganjanja. koga boli dupe da li više mrzite vuletića ili čovića (na primer) - svi do jednog ste subjektivni, a oni

• slepa živana
    slepa živana

+1 došla na temu da probam da shvatim, a jedino što sam shvatila da srpski kriminalac rmba ko konj, tribine, građevine, distibucija, džipovi, izbori, protesti... da sam krimilac, molila bih 

Posted Images

Oce li ovaj ikada izaci iz ovih prokletih dzempera i jos preko umbro prsluk, stvarno nema stila, na fotki ostavlja utisak da ne zna sta da joj kaze

Zamisli preti ti, lupam, 10, 20 godina apsane i brani te Đuka Bizon. Na to pristaneš samo ako znaš ishod :rolleyes:

32 minutes ago, Mil@n said:

Zamisli preti ti, lupam, 10, 20 godina apsane i brani te Đuka Bizon. Na to pristaneš samo ako znaš ishod :rolleyes:

Pa to joj je najsigurnija opcija, uostalom izašla je na slobodu za manje od mesec dana otkako ga je angažovala

2 hours ago, mraki said:

Oglodala ih od nervoze ili kopa tunel golim rukama? :unsure:

možda su je terali da riba klozete. džejms je svirep.

1 hour ago, ultra plasticni said:

Oce li ovaj ikada izaci iz ovih prokletih dzempera i jos preko umbro prsluk, stvarno nema stila, na fotki ostavlja utisak da ne zna sta da joj kaze

Pa nema šta da se kaže, sve rešeno. :dry:

Muzevnija je od Ameli Morezmo. 

3 hours ago, James Marshall said:

ali koliko su mi gadni ovoliko debelo izliveni nokti, još u kombinaciji sa ovako gadnim rukama, baš negledljivo

Vake prste ima moj automehanicar što može rukom da odvrne točak 😔

ne znam shta je vama, nokti su bezveze, ruke sasvim ok :blink:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

ima ovaj facijalis ko džoker, kao da ima neku žicu u ustima.

ima ovaj facijalis ko džoker, kao da ima neku žicu u ustima.
to je navezbano.

• Popular Post

Djuka da obuce i najklasicniju Armani kombinaciju opet bi izgledao kao istovarivac uglja ispred lozionice.

2 minutes ago, gospa buba said:

to je navezbano.

To je taj Gangsta look 

Pa kad ima fizionomiju neobrađivane njive.

4 minutes ago, Poludziber said:

Djuka da obuce i najklasicniju Armani kombinaciju opet bi izgledao kao istovarivac uglja ispred lozionice.

Djuka da se prijavi da glumi u Sweet Tooth 5 sezona kad su vec odrasli.