Milosh76 Posted March 17, 2022 Posted March 17, 2022 Zora Dobričanin nije više Koluvijina advokaticaBizon ce opet imati posla?
gospa buba Posted March 17, 2022 Posted March 17, 2022 Jel Zora dobila nekad neki slučaj?ja sam mislila da ona rutinski dobija sve, ko u seriji sent from novi mnogo jak bubamoto. 2
renne Posted March 17, 2022 Posted March 17, 2022 20 minutes ago, gospa buba said: ja sam mislila da ona rutinski dobija sve, ko u seriji sent from novi mnogo jak bubamoto. isto takođe što bi rekla mira banac u Majstori, majstori
James Marshall Posted March 17, 2022 Posted March 17, 2022 Zora ne ulazi u slučajeve za koje već unaprijed ne zna da će dobiti 1
gospa buba Posted March 17, 2022 Posted March 17, 2022 pa shta moze da podje po zlu, dechko objasnio, ljubav prema prirodi, namestili mu sent from novi mnogo jak bubamoto.
Lezilebovich Posted March 19, 2022 Posted March 19, 2022 Informisani Belivuk Quote "Što se tiče Nikole Spasojevića, na Spasojevića je vršen pritisak, Spasojević je tri puta u Centralnom zatvoru pokušao suicid, znači ne jednom, ne dvaput, već triput. U normalnoj zemlji, kada neko pokuša suicid, skoči s Pančevačkog mosta, pa ga onaj Renato Grbić uvati čamcem, preda u bolnicu, bolnica u u ludnicu i tamo ostane na posmatranju. Spasojević niti je otišao u bolnicu, niti u ludnicu. Na Spasojevića je samo nastavio da se vrši jači pritisak", istakao je on. Meni ovo smesno 2 3
msv Posted March 19, 2022 Posted March 19, 2022 (Nova.rs) EKSKLUZIVNO Belivuk o Vučiću, Terziću, „Principima“ i proslavi u „Grafičaru“
J-♣ Posted March 19, 2022 Posted March 19, 2022 On 17.3.2022. at 18:20, James Marshall said: Zora ne ulazi u slučajeve za koje već unaprijed ne zna da će dobiti Osim kad je inostranstvo - slučaj Zakintos branila dvoje, prvi klijent dobio najvišu kaznu, 10 godina, a drugi klijent 9 godina (nije se proslavila) ipak, osuđeni pušteni uslovno nakon što su odslužili trećinu kazne Uzgred, pre par nedelja pročitah da Grci poništili prvo suđenje, a zakazali novo sa ozbiljnijom optužbom.
kud u maglu Simoviću Posted March 19, 2022 Posted March 19, 2022 1 hour ago, msv said: (Nova.rs) EKSKLUZIVNO Belivuk o Vučiću, Terziću, „Principima“ i proslavi u „Grafičaru“ bjelivukatm za predsednika
Hamlet Strašni Posted March 19, 2022 Posted March 19, 2022 2 hours ago, J-♣ said: Osim kad je inostranstvo - slučaj Zakintos branila dvoje, prvi klijent dobio najvišu kaznu, 10 godina, a drugi klijent 9 godina (nije se proslavila) ipak, osuđeni pušteni uslovno nakon što su odslužili trećinu kazne Uzgred, pre par nedelja pročitah da Grci poništili prvo suđenje, a zakazali novo sa ozbiljnijom optužbom. Ne verujem da je smela tamo da ih brani. Ona je bila neki oficir za vezu porodice i grčkih advokata. Ne zna ni grčki jezik, a prilično sam siguran da nije član Advokatske komore Grčke… 2
pacey defender Posted March 19, 2022 Posted March 19, 2022 (edited) NIje ih branila u Grkoj ali se solidno isticala ovde u "slucaju". Verovatno je imala tezgu, mozda i punomocje cije god da zastupa pred organima Srbije to stagod, u prevodu, ja cu da vam zavrsim preko ambasade znam ljude, samo da potegnemo neke veze u ministarstvu. 10 hours ago, Lezilebovich said: Informisani Belivuk Meni ovo smesno Ovo je Balkan, kamon Ne jednom, ne dvaput, tri puta me Beograd, Beograd, tri puta po naški je Edited March 19, 2022 by pacey defender
Milosh76 Posted March 25, 2022 Posted March 25, 2022 Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je oslobodio nekadašenjeg direktora Savezne uprave carina Mihalja Kertesa od optužbi da je zloupotrebio službeni položaj u vezi sa krijumčarenjem cigareta u Srbiju od 1996. do 2001. godine.Niko nije svercovao cigarete 1 3
Time Crisis Posted March 25, 2022 Posted March 25, 2022 Nije ništa zloupotrebio čovek, to mu je bio standardni radni zadatak 2 4
Recommended Posts