Jump to content

Organizovani kriminal u Srbiji i regionu

Featured Replies

Jel Zora dobila nekad neki slučaj?

• Replies 4.6k
  • Views 480.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Time Crisis
    Time Crisis

Puštena je niz vodu kad su otkrili da ima pravu diplomu

• nemogući ste, imajte bar malo poštovanja prema organizovanom kriminalu i zipujte ta preganjanja. koga boli dupe da li više mrzite vuletića ili čovića (na primer) - svi do jednog ste subjektivni, a oni

• slepa živana
    slepa živana

+1 došla na temu da probam da shvatim, a jedino što sam shvatila da srpski kriminalac rmba ko konj, tribine, građevine, distibucija, džipovi, izbori, protesti... da sam krimilac, molila bih 

Posted Images

On 17. 3. 2022. at 15:04, renne said:
Zora Dobričanin nije više Koluvijina advokatica
Bizon ce opet imati posla?

giphy.gif

On 17. 3. 2022. at 15:36, Fakundo Sava said:
Jel Zora dobila nekad neki slučaj?
ja sam mislila da ona rutinski dobija sve, ko u seriji :unsure:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

On 17. 3. 2022. at 16:51, gospa buba said:

ja sam mislila da ona rutinski dobija sve, ko u seriji :unsure:

isto takođe što bi rekla mira banac u Majstori, majstori

Zora ne ulazi u slučajeve za koje već unaprijed ne zna da će dobiti

pa shta moze da podje po zlu, dechko objasnio, ljubav prema prirodi, namestili mu :unsure:

Informisani Belivuk

"Što se tiče Nikole Spasojevića, na Spasojevića je vršen pritisak, Spasojević je tri puta u Centralnom zatvoru pokušao suicid, znači ne jednom, ne dvaput, već triput. U normalnoj zemlji, kada neko pokuša suicid, skoči s Pančevačkog mosta, pa ga onaj Renato Grbić uvati čamcem, preda u bolnicu, bolnica u u ludnicu i tamo ostane na posmatranju. Spasojević niti je otišao u bolnicu, niti u ludnicu. Na Spasojevića je samo nastavio da se vrši jači pritisak", istakao je on.

Meni ovo smesno :D

On 17. 3. 2022. at 17:20, James Marshall said:

Zora ne ulazi u slučajeve za koje već unaprijed ne zna da će dobiti

Osim kad je inostranstvo - slučaj Zakintos

branila dvoje,

prvi klijent dobio najvišu kaznu, 10 godina, a drugi klijent 9 godina (nije se proslavila)

ipak, osuđeni pušteni uslovno nakon što su odslužili trećinu kazne

Uzgred, pre par nedelja pročitah da Grci poništili prvo suđenje, a zakazali novo sa ozbiljnijom optužbom.

On 19. 3. 2022. at 15:25, J-♣ said:

Osim kad je inostranstvo - slučaj Zakintos

branila dvoje,

prvi klijent dobio najvišu kaznu, 10 godina, a drugi klijent 9 godina (nije se proslavila)

ipak, osuđeni pušteni uslovno nakon što su odslužili trećinu kazne

Uzgred, pre par nedelja pročitah da Grci poništili prvo suđenje, a zakazali novo sa ozbiljnijom optužbom.

Ne verujem da je smela tamo da ih brani. Ona je bila neki oficir za vezu porodice i grčkih advokata. Ne zna ni grčki jezik, a prilično sam siguran da nije član Advokatske komore Grčke…

NIje ih branila u Grkoj ali se solidno isticala ovde u "slucaju". Verovatno je imala tezgu, mozda i punomocje cije god da zastupa pred organima Srbije to stagod, u prevodu, ja cu da vam zavrsim preko ambasade znam ljude, samo da potegnemo neke veze u ministarstvu. 

On 19. 3. 2022. at 12:13, Lezilebovich said:

Informisani Belivuk

Meni ovo smesno :D

Ovo je Balkan, kamon

Ne jednom, ne dvaput, tri puta me
Beograd, Beograd, tri puta po naški je

Edited by pacey defender

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je oslobodio nekadašenjeg direktora Savezne uprave carina Mihalja Kertesa od optužbi da je zloupotrebio službeni položaj u vezi sa krijumčarenjem cigareta u Srbiju od 1996. do 2001. godine.

Niko nije svercovao cigarete :isuse:

Nije ništa zloupotrebio čovek, to mu je bio standardni radni zadatak :D