Moonwalker Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 (edited) Ima smisla. Verovatno si ti blize istini, nisam uzela u obzir rang. Kako god jezivo je sto se dobar deo ljudi srodi sa ovim kao “normalnim” delom zivljenja. Edited March 8, 2022 by Moonwalker
radisa Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 27 minutes ago, gospa buba said: ono, jako mi je zao Ima adekvatan smajli
SNARC Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 I onda se kljunovi ljute kad se pricaju vicevi o njima. 1
gospa buba Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 Ima adekvatan smajli meni rechi rade bolje sent from novi mnogo jak bubamoto.
Milošica Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 (edited) 20 minutes ago, SNARC said: I onda se kljunovi ljute kad se pricaju vicevi o njima. Pogledaj poziciju na kojoj je bio lik. Svakako ne obican policajac. Edited March 8, 2022 by Milošica
Krcun Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 https://nova.rs/vesti/hronika/ekskluzivno-belivuk-spreman-sam-da-svedocim-za-ivanovica-cvijana-i-savamalu/ 1
pt 2.0 Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 5 hours ago, radisa said: Ima adekvatan smajli To je “mnogo sam tužna” Za “jako mi je žao” imamo ovo: kafijanovića
Malvo Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 2 hours ago, Krcun said: https://nova.rs/vesti/hronika/ekskluzivno-belivuk-spreman-sam-da-svedocim-za-ivanovica-cvijana-i-savamalu/ Cvijana Možda troluje lik samo, ono ništa ga ne košta... Hajde sve drugo, ali za Cvijana sam bio siguran da je posredi neka tragična priča koja deluje toliko neverovatna da nisu ni želeli da je pričaju, ne bi bilo poente.
Блок_64 Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 9 hours ago, Moonwalker said: To je pranje para kroz gradjevinu za nekog ko ne sme da se autuje uz proviziju. Logicno da ce da probaju sa policijom i slicno jer se “znaju” i dolaze u dodir i postoji mogucnost cover up. Danas sam saznao da nije jedna zgrada nego dve.jednu je legalizovao i prodao stanove odavno,ovo je druga. 1
*edited by mod Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 5 hours ago, Krcun said: https://nova.rs/vesti/hronika/ekskluzivno-belivuk-spreman-sam-da-svedocim-za-ivanovica-cvijana-i-savamalu/ Sve ostalo na stranu, nisam siguran da je moguće da vođa klana bude svedok saradnik posebno uz ove uslove, da svi ostali budu slobodni.
askeladden Posted March 9, 2022 Posted March 9, 2022 10 hours ago, *edited by mod said: Sve ostalo na stranu, nisam siguran da je moguće da vođa klana bude svedok saradnik posebno uz ove uslove, da svi ostali budu slobodni. Problem je u uglu gledanja sta bi se moglo nazvati klan.Belivuk i njegova ekipa su vise murder inc.,organizovana ekipa ubica koja obavlja zadatke za organizatore trgovine.Misici,a ne mozak.I u tom kontekstu Belivuk moze da tvrdi da je radio po nalozima Janka ,Marka ,Shefa,Glavnog Shefa…ako moze da pruzi dokaze i da je naravno tuzilastvo zainteresovano,Semi the Bull Gravano je postao zasticeni svedok na primer.Pre mogu da zamislim istraznog sudiju kako jede dvadeset stranica i fotografija koje bi mu Belivuk urucio nego da ih iskoristi za pokretanje istrage.Ono fazon,Cuvar Miladine bocu vode i ako ima neki kecap,senf . 1
Milosh76 Posted March 17, 2022 Posted March 17, 2022 Bas cudno, odlozen i posle potencijalnog drugog kruga. Sudsko veće Specijalnog suda zakazalo je za 26. april pripremno ročište organizovanoj kriminalnoj grupi Veljka Belikuka i Marka Miljkovića, pšto su odbijeni svi zahtevi odbrane za izuzeće sudija i tužilaca. - Planirano je da se ročište, koje će biti zatvoreno za javnost održi i 27. i 28. aprila - potvrđeno je Tanjugu.
Recommended Posts