pt 2.0 Posted March 7, 2022 Posted March 7, 2022 (edited) jbmlvmsve. svaki put se iznenadim kolika su to tačno govna. i uvek ostane dilema da li su veća govna ili veći diletanti. Edited March 7, 2022 by pt 2.0 1
Popular Post James Marshall Posted March 7, 2022 Popular Post Posted March 7, 2022 Na ovakvim "nisu me ispoštovali inače bih ćutao" govnima i počiva struktura SNS. Ovog lika mi ič nije žao što su ga preveslali. 18
Leia Posted March 7, 2022 Posted March 7, 2022 Ejj ali panduru nisu ispostovali legalizaciju divlje gradnje gabarita fckn 1400m2 (4 sprata i potkrovlje) u Sopotu i postavljenije za sefa panduracije na istoj lokaciji, covek posteno izneo zahteve samo da bi ga poslali da obija saltere kao neki Mile vulgaris, ultimativno ponizenje Ne znas jel vise kivan zbog tih kvadrata ili sto su mu posle nudili neke bedne polozajcice sa samo par hiljada dindzi plate vise umesto obecanog ustolicenja za vrhovnog robokapa Sopota 8
Popular Post pt 2.0 Posted March 7, 2022 Popular Post Posted March 7, 2022 Ajd' recite da nije nadrealno? Sad uključila video da još jednom pogledam. Lik me hipnotiše time koliko misli da na korupciju ima pravo ko na vazduh koji diše... Sociološka studija samo o ovome da se napravi. Pa onda ovi pilićari koje pominje, svi redom do Vučića. Ti odnosi, način komunikacije, cela metastaza... 12
Leia Posted March 7, 2022 Posted March 7, 2022 Samo kad krene lavina ovakvih, ima ih sigurno kao kusih pasa samo dok se malo okuraze da zalaju 1
James Marshall Posted March 7, 2022 Posted March 7, 2022 Pa sad se smanjuje kazan maksimalno, to slijedi, plus inflacija ali načekaćemo se svakako kolapsa tog sistema
SNARC Posted March 7, 2022 Posted March 7, 2022 Mucenik glupi nabedjeni.. Sad kad ga posalju na granicni prelaz negde u neku pripizdinu..svestan nije sta ce ga snaci.
Блок_64 Posted March 7, 2022 Posted March 7, 2022 8 hours ago, pt 2.0 said: jbmlvmsve. svaki put se iznenadim kolika su to tačno govna. i uvek ostane dilema da li su veća govna ili veći diletanti. Leb te jebo. Pa kako sa pandurskom platom,kupis zemljiste i igradis zgradu na Mirijevu. Ovo otalo ko je i kako rusio ko kome sta dodje znali smo manje vise i pre ovog snimka.Ali da pandur sazida zgradu i prodaje stanove,pa boze ima li te. 4
Moonwalker Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 (edited) To je pranje para kroz gradjevinu za nekog ko ne sme da se autuje uz proviziju. Logicno da ce da probaju sa policijom i slicno jer se “znaju” i dolaze u dodir i postoji mogucnost cover up. Edited March 8, 2022 by Moonwalker 5
Milošica Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 4 minutes ago, Moonwalker said: To je pranje para kroz gradjevinu za nekog ko ne sme da se autuje uz proviziju. Logicno da ce da probaju sa policijom i slicno jer se “znaju” i dolaze u dodir i postoji mogucnost cover up. I ja pre mislim da je ovo nego njegova lova. 1
gospa buba Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 njega su onda svi zeznuli. ono, jako mi je zaosent from novi mnogo jak bubamoto.
Time Crisis Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 11 minutes ago, Moonwalker said: To je pranje para kroz gradjevinu za nekog ko ne sme da se autuje uz proviziju. Logicno da ce da probaju sa policijom i slicno jer se “znaju” i dolaze u dodir i postoji mogucnost cover up. Ne verujem, takav neko ko ne sme da se autuje bi pre odabrao nekog ko je manje vidljivili uopšte nije vidljiv, nešto kao ona gospođa što zida na Pančićevom vrhu za koju niko nije čuo, a ne nekog ko je toliko visoko na lestvici
Recommended Posts