March 3, 20223 yr https://www.krik.rs/belivukove-poruke-otkrivaju-odnos-drzave-i-kriminalaca-brate-sta-god-treba/ Quote KRIK objavljuje neke od poruka koje je Veljko Belivuk, optužen da je vodio grupu koja se tereti za pet ubistava, razmenjivao sa žandarmom Nenadom Vučkovićem Vučkom, a koje opisuju odnose koji su postojali između policije i ovog šefa kriminalne grupe. NIN je danas objavio i izveštaj veštačenja Belivukovog telefona iz kojeg se naslućuje da su kriminalci preko Vučkovića, imali kontakte i sa ljudima iz pravosuđa. U porukama se spominju i bivša sekretarka Dijana Hrkalović, notorni navijač Aleksandar Vidojević, zvani Aca Rošavi, šef supraničke škaljarske grupe Jovica Vukotić, kao i izvesni Neša i Andrej – sa kojima su se Vučković i Belivuk dogovarali oko svojih navijačkih akcija.
March 4, 20223 yr Izvesni Neša i Andrej. Baš me zanima ko bi to mogao biti. Možda Neša leptir i Andrej Ševčenko.
March 4, 20223 yr Ko je Djuka iz one prepiske u članku što je objavila Lena? Meni je i ovo super: „Zna ona (Hrkalović). Zna šef. Zna glavni šef. Ali nema dana da mi neko pet puta ne kaže od njih da te držim pod kontrolom da ne uradiš ništa. I moraš da se sabereš. Polako“, jedna je od poruka koju je Vučković poslao Belivuku. Kakva kriminalna kaljuga. Braća su ladno uzgajala koljače i sadiste close to their hearts….
March 4, 20223 yr 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: šef je valjda slina, a glavni šef je av a đuka je đuka bizon valjda Da. Da. Ne uklapa mi se u tekst… al sad moram da jurim pa ću da bistrim posle
March 4, 20223 yr Popular Post 5 minutes ago, pt 2.0 said: Ko je Djuka iz one prepiske u članku što je objavila Lena? Meni je i ovo super: „Zna ona (Hrkalović). Zna šef. Zna glavni šef. Ali nema dana da mi neko pet puta ne kaže od njih da te držim pod kontrolom da ne uradiš ništa. I moraš da se sabereš. Polako“, jedna je od poruka koju je Vučković poslao Belivuku. Kakva kriminalna kaljuga. Braća su ladno uzgajala koljače i sadiste close to their hearts…. Meni je fantastično koliko se ovi transkripti savršeno poklapaju sa svim stereotipima koje smo o ovim likovima imali: pa smo dobili potvrdu da je Belivuk loose cannon, psiho koga je jako teško kontrolisati i da to mora da ide do samog vrha, isto kao i tu njihovu hijerarhiju gdje svi šefovi direktno učestvuju u tome i znaju sve o svemu. Ovo bi u nekoj normalnoj, uređenoj zemlji bilo dovoljno ne samo za odlazak sa vlasti nego i za dugogodišnju robiju velikog broja ljudi.
March 4, 20223 yr 5 minutes ago, radisa said: I niko ne istražuje ko su šef i glavni šef? Verovatno nema šta da istražuju kad odavno znaju, sigurno nije Hrkala došla na tu poziciju tako što je videla oglas na Infostudu i onda poslala CV
March 4, 20223 yr Jbt, iz tih transkripta se jasno vidi da su oragnizovani navijači koljači i dileri povezani sa najvišom vlašću. i svi to znaju, i nikom ništa. Koji smo mi raspad od društva, strašno.
March 4, 20223 yr 4 hours ago, kud u maglu Simoviću said: šef je valjda slina, a glavni šef je av a đuka je đuka bizon valjda Djuka je JF, nije bizon Valjda Edited March 4, 20223 yr by ultra plasticni
March 4, 20223 yr Južni front? Njihov glavni lik pre desetak godina se zvao Đuka, izgleda da je i dalje tamo. Edited March 4, 20223 yr by napadaj
March 4, 20223 yr 7 hours ago, radisa said: I niko ne istražuje ko su šef i glavni šef? A ko da istrazi?Nezavisno sudstvo i policija?
March 4, 20223 yr 7 hours ago, radisa said: I niko ne istražuje ko su šef i glavni šef? Š = Šef = Šolak G = Glavni = Gojko (Đilas)