Lena Posted March 3, 2022 Posted March 3, 2022 https://www.krik.rs/belivukove-poruke-otkrivaju-odnos-drzave-i-kriminalaca-brate-sta-god-treba/ Quote KRIK objavljuje neke od poruka koje je Veljko Belivuk, optužen da je vodio grupu koja se tereti za pet ubistava, razmenjivao sa žandarmom Nenadom Vučkovićem Vučkom, a koje opisuju odnose koji su postojali između policije i ovog šefa kriminalne grupe. NIN je danas objavio i izveštaj veštačenja Belivukovog telefona iz kojeg se naslućuje da su kriminalci preko Vučkovića, imali kontakte i sa ljudima iz pravosuđa. U porukama se spominju i bivša sekretarka Dijana Hrkalović, notorni navijač Aleksandar Vidojević, zvani Aca Rošavi, šef supraničke škaljarske grupe Jovica Vukotić, kao i izvesni Neša i Andrej – sa kojima su se Vučković i Belivuk dogovarali oko svojih navijačkih akcija. 2 2
Nikodije Posted March 4, 2022 Posted March 4, 2022 Izvesni Neša i Andrej. Baš me zanima ko bi to mogao biti. Možda Neša leptir i Andrej Ševčenko. 1
pt 2.0 Posted March 4, 2022 Posted March 4, 2022 Ko je Djuka iz one prepiske u članku što je objavila Lena? Meni je i ovo super: „Zna ona (Hrkalović). Zna šef. Zna glavni šef. Ali nema dana da mi neko pet puta ne kaže od njih da te držim pod kontrolom da ne uradiš ništa. I moraš da se sabereš. Polako“, jedna je od poruka koju je Vučković poslao Belivuku. Kakva kriminalna kaljuga. Braća su ladno uzgajala koljače i sadiste close to their hearts….
kud u maglu Simoviću Posted March 4, 2022 Posted March 4, 2022 šef je valjda slina, a glavni šef je av a đuka je đuka bizon valjda
pt 2.0 Posted March 4, 2022 Posted March 4, 2022 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: šef je valjda slina, a glavni šef je av a đuka je đuka bizon valjda Da. Da. Ne uklapa mi se u tekst… al sad moram da jurim pa ću da bistrim posle
Popular Post keitel Posted March 4, 2022 Popular Post Posted March 4, 2022 5 minutes ago, pt 2.0 said: Ko je Djuka iz one prepiske u članku što je objavila Lena? Meni je i ovo super: „Zna ona (Hrkalović). Zna šef. Zna glavni šef. Ali nema dana da mi neko pet puta ne kaže od njih da te držim pod kontrolom da ne uradiš ništa. I moraš da se sabereš. Polako“, jedna je od poruka koju je Vučković poslao Belivuku. Kakva kriminalna kaljuga. Braća su ladno uzgajala koljače i sadiste close to their hearts…. Meni je fantastično koliko se ovi transkripti savršeno poklapaju sa svim stereotipima koje smo o ovim likovima imali: pa smo dobili potvrdu da je Belivuk loose cannon, psiho koga je jako teško kontrolisati i da to mora da ide do samog vrha, isto kao i tu njihovu hijerarhiju gdje svi šefovi direktno učestvuju u tome i znaju sve o svemu. Ovo bi u nekoj normalnoj, uređenoj zemlji bilo dovoljno ne samo za odlazak sa vlasti nego i za dugogodišnju robiju velikog broja ljudi. 13
Time Crisis Posted March 4, 2022 Posted March 4, 2022 5 minutes ago, radisa said: I niko ne istražuje ko su šef i glavni šef? Verovatno nema šta da istražuju kad odavno znaju, sigurno nije Hrkala došla na tu poziciju tako što je videla oglas na Infostudu i onda poslala CV 3
Filozof manijak Posted March 4, 2022 Posted March 4, 2022 Jbt, iz tih transkripta se jasno vidi da su oragnizovani navijači koljači i dileri povezani sa najvišom vlašću. i svi to znaju, i nikom ništa. Koji smo mi raspad od društva, strašno. 4
ultra plasticni Posted March 4, 2022 Posted March 4, 2022 (edited) 4 hours ago, kud u maglu Simoviću said: šef je valjda slina, a glavni šef je av a đuka je đuka bizon valjda Djuka je JF, nije bizon Valjda Edited March 4, 2022 by ultra plasticni
Reaktor Posted March 4, 2022 Posted March 4, 2022 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ko je sad jf 🤔 Jehovini fašisti 1 1
napadaj Posted March 4, 2022 Posted March 4, 2022 (edited) Južni front? Njihov glavni lik pre desetak godina se zvao Đuka, izgleda da je i dalje tamo. Edited March 4, 2022 by napadaj 2
askeladden Posted March 4, 2022 Posted March 4, 2022 7 hours ago, radisa said: I niko ne istražuje ko su šef i glavni šef? A ko da istrazi?Nezavisno sudstvo i policija? 2
SNARC Posted March 4, 2022 Posted March 4, 2022 7 hours ago, radisa said: I niko ne istražuje ko su šef i glavni šef? Š = Šef = Šolak G = Glavni = Gojko (Đilas) 1 2
Recommended Posts