Jump to content

Organizovani kriminal u Srbiji i regionu

Featured Replies

1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

jel greda ili III?

Toliko baš ne poznajem Borču, bio sam samo par puta... :(

ma nije bre, nego, koliko sad shvatam, to su neke krnjache i kaludjerice novoga sada, jel tako? prosto sitna rezolucija, ne mozesh znati sve unsure.gif

inache se trudimo po ataru i svashta nauchimo hihi.gif

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Kaludjerica je Sajlovo, ovo je više Borča...
Sta su ti onda Gornje livade, ako je Sajlovo Kaludjerica? [emoji6]

[emoji38]ol:

9 minutes ago, gospa buba said:

ma nije bre, nego, koliko sad shvatam, to su neke krnjache i kaludjerice novoga sada, jel tako? prosto sitna rezolucija, ne mozesh znati sve :unsure:

Pa ono, i da i ne. Da u smislu da je naselje na obodu grada s onu stranu vode (dakle, Krnjaca) s tim sto je ovo oduvek bio (kao) deo grada a ne susedno selo koje je grad kasnije progutao. Kad neko kaze Krnjaca i Kaludjerica u novosadskom kontekstu meni je na to pre asocijacija Veternik - do relativno nedavno odvojeno mesto, sada vec komplet integrisano u urbanu zonu grada.

Inace s' onu stranu DTD kanala se za svaki prelazak preko mosta i dalje kaze "idem u grad", a dosta domacinstava jos uvek drzi zivinu i tako to iako se od 90-tih naovamo drasticno sve izgradilo i urbanizovalo, u poredjenju s onim kako ja pamtim kad sam bio klinac i kad smo dolazili tu kod babe i dede - konji i krave su pasli na ledini kod krsta...

Edited by Radoye

1 minute ago, vookela said:

Sta su ti onda Gornje livade, ako je Sajlovo Kaludjerica? emoji6.png

E sad i ti, ja ne znam gde su Gornje livade u NS... :(

pa ni ja ne znam svashta po beogradu, al evo, pravdala sam se junachki za novi sad hihi.gif

E sad i ti, ja ne znam gde su Gornje livade u NS... :(
Ako znas gde je pecenjara Siki na Sentandrejskom putu, e tu skrenes levo, pa taj ceo potez do zatvora

ja priznajem samo pejićeve salaše i nemanovce

3 minutes ago, vookela said:

Ako znas gde je pecenjara Siki na Sentandrejskom putu, e tu skrenes levo, pa taj ceo potez do zatvora

A, jbt, naravno da znam gde je Siki, ali, nisam imao pojma da se to tako zove...

ja priznajem samo pejićeve salaše i nemanovce

Kolega danas bio, slao slike kultnih lokacija

00a48c270587cb6709b4026afb46068d.jpg

Gdje je slika, makar Graora

Pejićevi salaši zaista postoje?!?!

Sad ću te banovati :fantom:

Pejićevi salaši zaista postoje?!?!
postoje. ja sam isto mislila da su izmislili [emoji38]ol:

Kad dolazis od BG isključiš se kod Rode, ali ne ideš u NS, nego kontra, i onda drugo skretanje desno... Prvo su Nemanovci...