July 19, 20213 yr https://rs.n1info.com/vesti/poslanik-sns-govorio-na-kineskom-jeziku-na-sednici-skupstine-srbije/
July 19, 20213 yr 1 hour ago, radisa said: Otprilike 10K+ duša mu je poručilo "557 Pederu"... Da je zaista 10 000 duša skandiralo ovo ovaj bi do sad abdicirao.
July 19, 20213 yr proleter iz slane bare postoji [emoji38]ol:ja mislila neko zezanje vrste svit houm slana bara sent from novi mnogo jak bubamoto.SA Slane Bare [emoji6]
July 19, 20213 yr SA Slane Bare [emoji6]a ne moram ja da znam sve osim toga, ne treba reci 577 nego 557.sve moze da bude nocna mora sent from novi mnogo jak bubamoto.
July 19, 20213 yr A Slanobarcima da kazes da su sa Klise, potpisala si sebi presudu [emoji38][emoji38]
July 19, 20213 yr ni jedno ni drugo ne znam de je, tako da.cu brzo i zaboraviti, oba, i tako izaci iz opasne zone sent from novi mnogo jak bubamoto.
July 19, 20213 yr 2 hours ago, gospa buba said: proleter iz slane bare postoji ol: ja mislila neko zezanje vrste svit houm slana bara Da, postoji Slana Bara, s onu stranu DTD kanala, to se kolokvijalno sve zove "Klisa" ali Klisa je samo jedan manji deo, ima tu vise naselja i krajeva. Tu je nekada zaista bila mocvara / bara, isusivanje i naseljavanje je pocelo u medjuratnim godinama a komplet je zavrseno tek negde pocetkom 80-tih. Legenda kaze da je bara "slana" zato sto Rimljani tuda vozili so za svoje granicne ispostave na Rimskim Sancevima i da im je barza / splav kojim su je nosili preko mocvare potonula i zasolila je i otud kasinije ime. No legenda k'o legenda. Inace moj deda s majcine strane je jedan od osnivaca Proletera sa Slane Bare.
July 19, 20213 yr ni jedno ni drugo ne znam de je, tako da.cu brzo i zaboraviti, oba, i tako izaci iz opasne zone sent from novi mnogo jak bubamoto.Vama iz Bg je odavno sve osim BG pripizdina, tako da te razumem skroz [emoji38]
July 19, 20213 yr Vama iz Bg je odavno sve osim BG pripizdina, tako da te razumem skroz [emoji38]ma nije bre, nego, koliko sad shvatam, to su neke krnjache i kaludjerice novoga sada, jel tako? prosto sitna rezolucija, ne mozesh znati sve inache se trudimo po ataru i svashta nauchimo sent from novi mnogo jak bubamoto.