pbg12345 Posted May 29, 2021 Posted May 29, 2021 aaaaa oni su ti sad 3-4 u cro cak su i u kosarci dobri, ne znam otkud to, valjda imaju neke lokalne mocnike inace, jos dok su se tako zvali, klali su se 80tih sa "mojom" mladosti u (medju)republickom rangu kasnije je mladost otisla gore, boro dovodio na pozjamice igrace partizana i zvezde, jedan od prvih lokalnih serifa, koji je preko sporta maznjavao pare i ujedno ostavljao utisak "uspesnog biznismena"
Peter Fan Posted May 29, 2021 Posted May 29, 2021 36 minutes ago, pbg12345 said: aaaaa oni su ti sad 3-4 u cro cak su i u kosarci dobri, ne znam otkud to, valjda imaju neke lokalne mocnike inace, jos dok su se tako zvali, klali su se 80tih sa "mojom" mladosti u (medju)republickom rangu kasnije je mladost otisla gore, boro dovodio na pozjamice igrace partizana i zvezde, jedan od prvih lokalnih serifa, koji je preko sporta maznjavao pare i ujedno ostavljao utisak "uspesnog biznismena" Boro je bio u upravi Partizana, tako da to ima smisla.
pbg12345 Posted May 29, 2021 Posted May 29, 2021 ma da, njemu je jebeni marjanovic, inace zemara iz knina (boro je ratno siroce sa kozare, ali je vecinu zivota proveo u petrinji) bio mecena ili tako nesto mislim da mu je ovaj zet cak posle se nakacio na sisu mire markovic ogavan, ogavan lik a sto se fudbalera tice, bilo je vise mladih igraca zvezde, znam da je bio golman neki, od partizanovih poznatijih zlatko zahovic je igrao za mladost na pozajmici inace su uspeli, pretpostavljam opet boro da neke utakmice fudbala za vreme univerzijade odigraju u petrinji piksi je igrao jednom za nasu reprezentaciju tamo, to je bio dogadjaj veka a kad je mladost krenula uzlet tamo negde valjda pocetkom 80tih igrali su neku medjuopstinsku ligu, posto su bili prethodno potonuli, uglavnom su volsebno uzeli prvo mesto i presli u prvi rang iako su npr 5 kola pre kraja zaostajali 9bodova
pbg12345 Posted May 29, 2021 Posted May 29, 2021 nk radniku iz velike gorice, nk madosti iz petrinje i borislavu mikelicu deluje kao off, ali veruj mi kad je boro u prici tema je itekako odgovarajuca 2
pbg12345 Posted May 29, 2021 Posted May 29, 2021 najjace sad kad se javi covek i kaze da nit je pisao o tom radniku, nit o tom bori
Milosh76 Posted May 29, 2021 Posted May 29, 2021 O cemu vi pisete ?Organizovani kriminal je to sto oni pisu
Peter Fan Posted May 29, 2021 Posted May 29, 2021 5 hours ago, Lezilebovich said: O cemu vi pisete ? KUMS je postavio oitanje za FK Radnik, a ja sam se nadovezao sa NK Radnik iz V. Gorice. Inace, reprezentativac u pitanju je Andrej Panadic koji je pred rat presao iz Radnika u Dinamo, a odande je i izborio mjesto na SP '90 u Italiji. 5 hours ago, pbg12345 said: nk radniku iz velike gorice, nk madosti iz petrinje i borislavu mikelicu deluje kao off, ali veruj mi kad je boro u prici tema je itekako odgovarajuca Dakako da je odgovarajuca, cim se prica o funkcionerima Partizana, kriminal je obavezni dio price :-) (ovo kazem samo da trigerujem KUMS-a) Salu na stranu, upravo su "istaknuti privrednici i drustveno-politicki radnici" pozne SFRJ udarili temelj krimanalu u klubovima tako sto su omogucavali postojanje tzv. crnih transfer fondova presipanjem sredstava iz firmi u klubove. Doticni Mikelic kao direktor "Gavrilovica" je gotovo sigurno imao udjela u tome.
pbg12345 Posted May 29, 2021 Posted May 29, 2021 1 minute ago, Peter Fan said: KUMS je postavio oitanje za FK Radnik, a ja sam se nadovezao sa NK Radnik iz V. Gorice. Inace, reprezentativac u pitanju je Andrej Panadic koji je pred rat presao iz Radnika u Dinamo, a odande je i izborio mjesto na SP '90 u Italiji. Dakako da je odgovarajuca, cim se prica o funkcionerima Partizana, kriminal je obavezni dio price :-) (ovo kazem samo da trigerujem KUMS-a) Salu na stranu, upravo su "istaknuti privrednici i drustveno-politicki radnici" pozne SFRJ udarili temelj krimanalu u klubovima tako sto su omogucavali postojanje tzv. crnih transfer fondova presipanjem sredstava iz firmi u klubove. Doticni Mikelic kao direktor "Gavrilovica" je gotovo sigurno imao udjela u tome. ma da iscedio je gavrilovic, radnici radili za bedne plate koje su primali u bonovima koje su mogli koristiti iskljucivo u gavrilovicevim prodavnicama, a predstavljani kao najuspesnija mesna industrija sfrj rodjak svojevremeno branio za mladost, dobio nekakav namestaj, gradjevinski materijal koji je prvobitno bio namenjen za salu jedne osnovne skole sala nikad nikad nije uradjena mikelic je bas to sto si naveo, jedan od prvih lokalnih serifa koji je do guse bio u kriminalu i na sve nacine cedio novac iz opstinskih fondova, gavrilovica (kao jedine velike firme u opstini) u privatne dzepove cesto, upravo preko nk mladost
Lena Posted June 4, 2021 Posted June 4, 2021 https://birn.rs/slucaj-jovanjica-ko-je-zasticeni-strumf-iz-optuznice/ Dragomir Petronijević, koji se pod nadimkom Štrumf nalazio među korisnicima zaštićene mreže koju su za komunikaciju koristili Koluvija i njegovi saradnici, u istrazi nije saslušavan, nema ga među optuženima niti na spisku svedoka iako se na nekoliko mesta pominje u optužnicama. Mediji spekulišu da je u pitanju visoki funkcioner SNS-a i član gradskog veća Beograda, on u razgovoru za BIRN to negira Dragomir Petronijević oglasio se 2. juna osudivši pretnje smrću upućene predsedniku Aleksandru Vučiću na Instagramu. Kaže da su ga ovakve pretnje “zaledile i zgrozile”. “Divim se predsedniku Aleksandru Vučiću što na monstruozne pretnje smrću se ne obazire i što uvek vođen pravdom i istinom snažno grabi napred u obračunu s kriminalcima i to sve za dobrobit i napredak Srbije”. Istog dana sa gotovo istovetnom porukom podrške oglasio se i predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić, koji je sutradan uhapšen zbog sumnji da je zloupotrebom položaja omogućio izgradnju nelegalnih objekata i protivpravno prisvojio 28,8 miliona dinara.
napadaj Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 Te kancelarije za mlade su leglo spodoba koje treba nasisati dok su još male. Nešto kao studentski parlamenti, samo još gore. 1
radisa Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 Jel neko citao poslednji tabloid? Ima interesantan intervju majke nekog mladića, koji je trenirao boks, živeo kod Pane u stekovima, menjao automobile, išao na SNS mitinge i nadjen ubijen, u plitkom grobu...
Lena Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 Mara Halabrin? Ja sam gledala intervju sa njom na nekom od tih .info jutjub kanala.
Recommended Posts