Jump to content

Organizovani kriminal u Srbiji i regionu

Featured Replies

Uhapšen Kokeza...

.... Shiit has hit the fan!

Kako mislis uhapsen? Tek je podneo ostavku, ne moze to tako! :D 

8c5f7f51337b9afe745635586db74d65.jpg

Demantovani fejk.

(N1) Pogrebne usluge: Nemamo odobrenje porodice Cvijana za davanje podataka o sahrani

/.../ „Očuvanje dostojanstva preminulih, kao i uvažavanje osećanja i volje njihovih porodica, jedan je od osnovnih principa poslovanja našeg preduzeća u obavljanju ove veoma delikatne i osetljive delatnosti“, saopštile su „Pogrebne usluge“.

Agencija Beta je proteklih dana u više navrata pokušala da kontaktira članove porodice advokata Cvijana, ali nije bilo odgovora na pozive i poruke. /.../

Koliko je ljudi sa ovog videa zavrsilo u zatvoru? Andjus, Kokeza, tu je i soon-to-be Stefanovic. Tu je i Bata.

Jel postoji uopšte neka potvrda da je Koki uhapšen ili mu se beleži samo informativni?

51 minutes ago, djeneralche said:

Koliko je ljudi sa ovog videa zavrsilo u zatvoru? Andjus, Kokeza, tu je i soon-to-be Stefanovic. Tu je i Bata.

Strašna ekipica, samo Čovke i Zvezdan fale

U ostalim nepatkometrijskim vestima, ispod radara je promaklo da je i po Kuriru pocelo da se provlaci da je Kokeza muljao po carini sa - Kekom. Ne znam sta sa Kekom moze da mulja po carini, ali su jos pre desetak godina pocele da kolaju glasine da su povezani, a kasnije i da mu je ovaj politicki zastitnik. Interesantno za naslov ove teme sto je bas u Kuriru izaslo Kekino ime, moglo je i bez toga da prodje, ali stigao dopis iz centrale...

9 hours ago, bejzbolka said:

Ma lagano sta, sad ce Culibrk i Vuk Cvijic da im objasne da se to znalo, ali ne treba kopati.

Ovo je jezivo, ne znam na koju foru ovo i dalje nije tema broj 1 u javnosti. Zasto se niko iz opozicije, osim nesretnog Tadica ne oglasava?

https://nova.rs/vesti/hronika/cvijanova-bivsa-zena-i-sin-nisu-znali-da-je-mrtav/

Ako matična služba 2018. zna da je mrtav, kao i poreska uprava i advokatska komora, kako mogu da ne znaju sin i bivša žena?

Ako matična služba 2018. zna da je mrtav, kao i poreska uprava i advokatska komora, kako mogu da ne znaju sin i bivša žena?
meni neverovatno.

sent from bubamoto

Mora li da postoji neka dokumentacija o tome ko je identifikovao to nađeno telo?

Valjda je trebalo da bude neko prepoznavanje.

Lupam, ne razumem se...

Nova piše da je kremiran 14 dana nakon smrti na zahtev oca.

11 minutes ago, mraki said:

Nova piše da je kremiran 14 dana nakon smrti na zahtev oca.

Jel mu otac još živ?

1 minute ago, radisa said:

Jel mu otac još živ?

Koliko sam razumela - i majka i otac su živi.

Moguće je da bivša žena i dete ne znaju ništa samo ako su iz nekog razloga presekli svaki kontakt sa Cvijanovom primarnom porodicom