Jump to content
IGNORED

Organizovani kriminal u Srbiji i regionu


nautilus

Recommended Posts

Videh transkript koji vise ne postoji, zvanicno, fotke skoro obucene devojke aktivirale likvidacije i tako...sve i da je tacno sto napisu izgleda da nemaju nista, sigurno kao sef policije nije drzala slike(cenim da je to jedino sto ne moze da se spinuje) po stanu a sa prosekom od 9 nesto zna da sve sto stavi na mrezu ostaje na mrezi. Neko se upetljao u neke krvne osvete, neki debil(kralj debila) krenuo da se bavi narkoticima na drogeraskom autoputu i sad ne mogu da izadju. Inace ove naslovnice su pravo lice glavnokomandujuceg, njegov pravi sklop, posto ne moze na kzs tako onda se sali - ne znam ko je, ne znam kako i koliko radi pa evo i njega uskoro, al malo. Pominjem policajca jer taj deluje jedini normalan, deluje..nemam pojma, ne moze ovo da se prati. Silina udara je takva da se stavi nesto nekome do znanja, mislim da onaj sto ga stave kao siluetu nema nista s tim il nesto usput, slucajno, nesto je vezi ovih ludaka od dvadeset/trideset sto se bave ozbiljnim kriminalom, nekako su se uvezali kada su aktivirali ekipe da im ne vicu na stadionu i da prete po izbornim standovima.

Al svako ko je kriv neka ga gone i neka odgovara, kazem samo kako mi deluje. Neka se izbore da ludaka nema na ulicama, neka nam to bude neki neverovatan zajednicki interes.

Edited by villiem
  • +1 1
Link to comment
52 minutes ago, Filozof manijak said:

Drugim rečima, koriste naučeno i psihološke mehanizme kod ljudi radi maksimiziranja profita.

Nije njima lečenje u fokusu, štaviše

 

Tako je, a lečenje im i nije u opsiu posla. To rade psihijatri.

Link to comment
2 minutes ago, JozoMujica said:

 

Tako je, a lečenje im i nije u opsiu posla. To rade psihijatri.

Postoji i nesto sto se zove psihoterapeut a nije psihijatar. :fantom:

  • +1 1
Link to comment
13 minutes ago, lo zingaro said:

Postoji i nesto sto se zove psihoterapeut a nije psihijatar. :fantom:

 

Postoji, istina, samo cenim da se daleko manji broj psihologa bavi psihoterapijom nego istraživanjima kako ljudima prodati ono što im ne treba, uključujući i psihoterapiju. :D

  • +1 1
  • Haha 1
Link to comment
Quote

Kako za portal Nova.rs otkriva dobro obavešten izvor sa Filozofskog fakulteta, čitava katedra za psihologiju bila je šokirana činjenicom da je njihova studentkinja postala deo vladajuće garniture, a posebno utiskom koji je ostavljala u javnosti.  Sve to nikako se nije uklapalo u sliku koju su imali o njoj, što je samo po sebi dodatno paradoksalno, imajući u vidu da su u pitanju profesionalci koji se bave psihologijom.

„Kada se jednom pojavila na fakultetu na nekim konsultacijama, pojedine kolege nisu mogle da a da je ne pitaju, otkud ona u redovima SNS i pride još u MUP, s obzirom da to ne priliči njenom obrazovanju i odnosu koji nesumnjivo gaji prema naučnom radu. Odgovorila je nešto u stilu: „Ma šta me briga, ja sam tamo za sve njih Ajnštajn, mogu da im radim šta god hoću“, na šta su svi dodatno ostali zapanjeni“, kazao je naš izvor.

https://nova.rs/vesti/hronika/ja-sam-za-sve-njih-ajnastajn-dijana-hrkalovic-o-razlozima-ulaska-u-sns/

Edited by vememah
Link to comment

a i nova sad sere, bila je dobar student pa se podrazumijevalo da ce da nastavi da se bavi naucnim radom kojim se nikad nije ni bavila jer je bila student, a ne naucni radnik

  • +1 1
Link to comment
13 hours ago, James Marshall said:

Podmetanje love/gudre je ono, prva lekcija u namještanju nekoga. Mislim, mi imamo MUP koji radi po nalogu onih koji bi da je sjebu, ko uopšte garantuje da su ekšli zapravo bilo šta našli kod nje na gajbi.

 

I meni je ovo uvek bilo prst u oko.

 

Kad neko sa vrha otvoreno laže i falsifikuje mnoge stvari, kao neće policajac koji vrši uviđaj.

 

I na kraju čuveni poligraf - može osumnjičeni da prođe poligraf na 20 načina, ali neko tu upisuje kako nije prošao i ćao zdravo.

  • +1 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...