Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Organizovani kriminal u Srbiji i regionu

Featured Replies

16 hours ago, Time Crisis said:

Dijanina vladavina :s_w:

Brate, ovo kao filmovi B kategorije - predsednik SAD je dobroćudni dekica, ali zamenik je evil mastermind koji šuruje sa zlikovcima.

• Replies 4.7k
  • Views 499k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Time Crisis
    Time Crisis

Puštena je niz vodu kad su otkrili da ima pravu diplomu

• nemogući ste, imajte bar malo poštovanja prema organizovanom kriminalu i zipujte ta preganjanja. koga boli dupe da li više mrzite vuletića ili čovića (na primer) - svi do jednog ste subjektivni, a oni

• slepa živana
    slepa živana

+1 došla na temu da probam da shvatim, a jedino što sam shvatila da srpski kriminalac rmba ko konj, tribine, građevine, distibucija, džipovi, izbori, protesti... da sam krimilac, molila bih 

Posted Images

1 hour ago, Šumejker-Levi 9 said:

Brate, ovo kao filmovi B kategorije - predsednik SAD je dobroćudni dekica, ali zamenik je evil mastermind koji šuruje sa zlikovcima.

Bice tu na kraju da je Djilasov covek Senta jr A Hrkalovicka je vrlo moguce odrzavala kontakte sa njima.

43 minutes ago, askeladden said:

Bice tu na kraju da je Djilasov covek Senta jr A Hrkalovicka je vrlo moguce odrzavala kontakte sa njima.

Samo da ne resi da u ocaju digne ruku na sebe sto se okrenuo protivu coveka koji nas vodi putevima nikad jaceg bedepea

https://www.krik.rs/ponovo-odlozeno-sudjenje-koluviji-i-pripadnicima-mup-a-bia-e-i-voa-e/

Suđenje policajcima i pripadnicima Bezbednosno-informativne i Vojnoobaveštajne agencije koji su optuženi da su štitili optuženog narko-bosa Predraga Koluviju i njegovo imanje na kome je pronađeno više od tone i po marihuane, danas je ponovo odloženo jer jedan od optuženih ima koronu, saznaje KRIK. Ovo suđenje odlaže se već pola godine, a sledeće je zakazano za početak decembra. 

I Andjusara dobio priliku da se vrati u igru. :) kolika je ovo sve farsa. Ovako ćemo gledati i uhapšenu u nekoj emisiji za par godina kad dodje red na nju, a bude potrebna za neku drugu metu. 

Niko neće biti u potpunosti odbačen ili potrošen. Svako ima svrhu u nedogled. 

Edited by Mos

Uvek me nasmeje ovaj oksimoronski naziv emisije "Ozbiljno sa Đukom".

27 minutes ago, msv said:

Uvek me nasmeje ovaj oksimoronski naziv emisije "Ozbiljno sa Đukom".

Djuka Bizon i “ozbiljno” u istoj rečenici :isuse: :lolol:

3 minutes ago, dragance said:

Bizon i “ozbiljno”

Ovo je neka igra slova.

Bizo(lj)no sa Đukom :D

Stefanović: Satanizovan sam u najgledanijim medijima i zabrinut za svoju decu

Ministar odbrane Nebojša Stefanović nazvao je "pokvarenim lažovima" sve one koji ga, kako je rekao, upliću u kriminalne afere, nelegalne veze sa stranim službama i pokušaje da se izvrši državni udar.

Stefanović je u pisanoj izjavi naveo da je prethodnih meseci izložen "besmislenim i neartikulisanim napadima", kako je rekao, čak i onih medija koji "tvrde da su drugačiji od Đilasovih i da se zalažu za neku drugačiju Srbiju od one koju smo nasledili 2012. godine".

Dodao je da je zbog "sve brutalnijih i bezobzirnijih laži u najtiražnijim i najgledanijim medijima u Srbiji zabrinut za bezbednost svoje dece".

"Satanizacija kojoj sam izložen, bez mogućnosti da ravnopravno odgovorim, svakako utiče i na moju porodicu. Spreman sam da odgovaram za svaku svoju grešku, ali neću da nosim na svojim i leđima svoje dece krivicu drugih ljudi. Zbog svega toga ću se boriti za istinu svakoga dana i makar na ovaj način štititi svoje ime i dostojanstvo", naveo je Stefanović.

6f6.jpg

Sipao™ Djilasa u izjavu, to je najbitnije, ostalo manje-više...