bradilko Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 (edited) dva sata traje tekma. bolji oli naravno.braun nista u ovoj seriji.printezis mi je bog kosarke.nece biti lako rusima.spanulis cudo. ovo divljanje navijaca treba ukinuti rigoroznim kaznama.vazi i za pao i oli i partizan i za zvezdu.ovo je vise postalo toliko degute odavno. Edited May 2, 2017 by bradilko
Kreator Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 I dobiše Grci, lakše nego što je to izgledalo 2-3 minuta pred kraj. Olympiakos na fajnal foru..
harper lee Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 Jedna od losijih utakmica u seriji, ocigledno se stiskalo dupe i jednima i drugima. Na kraju se Efes kvalitetno samoubio posredstvom Danstona i Hanikata a s druge strane su bili Spanulis i Printezis kojima su ovakve zavrsnice trejdmark. Taman tih desetak razlike. Olimpijakos fino gura bez dva jako bitna igraca za njih ali bih rekao da su Rusi poprilicni favoriti protiv njih na F4. Bilo bi lepse gledati F4 bez ijedne turske ekipe ali ako vec mora jedna onda je najbolji scenario da ode Fener s gomilom nasih igraca i Zocem na klupi. Po mom misljenju su oni prvi favoriti da osvoje ove godine. Bili bi i da se igra i negde drugde, s obzirom da se igra pred njihovom publikom imace ozbiljnu prednost.
bradilko Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 bez turskih timova? sta ovo znaci? fener igra mozda najlepsu kosarku u evropi.blat odlican sa dfakom,peras napravio napredak sa efesom. nasi treneri dizu na visi nivo tursku kosarku.kao nekad grcku. drugo,osim galate svi ovi turski klubovi imaju normalnu publiku. meni je ranije bio negledljiv pao.osim dve sezone.relativno lako ce proci cska grke.teo i de kolo su najbolji.fener i real ce biti neizvesnije.no videcemo..
az67 Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 (edited) Igrači koji su bili MVP fajnal fora Evrolige/Kupa šampiona i imaju najmanje tri učešća na fajnal forovima: Edit: Plus igrači koji su bili MVP sezone Šiškauskas 5 učešća, 2 titule, 2 finala, 1 polufinale; 6 pobeda - 3 poraza (67%); Panatinaikos 1, CSKA 4 Teodosić 7 učešća; 1 titula, 2 finala, 4 polufinala; 4 pobede - 6 poraza (40%); Olimpijakos 2, CSKA 5 Rodrigez 4 učešća; 1 titula, 2 finala, 1 polufinale; 4 pobede - 3 poraza (57%); Real 4 Statistika MVP igrača sa minimum osam utakmica na FF: Napomena: Ne računajući mečeve za treće mesto Edited May 2, 2017 by az67
MiddleClass Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 Kukoč je svjetlosnu godinu ispred svih tih sa liste.
Have_Fun Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 (edited) +7 Mrzim Tapatalk -.- Edited May 2, 2017 by Have_Fun
Ros Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 nadam se da da turska kosarka nece nikad imati prvaka evrope
cvrlle Posted May 3, 2017 Author Posted May 3, 2017 Imace za 20 dana. na zalost, i ja mislim tako. bice kumovski revans iz berlina sa obrnutim krajnjim ishodom. samo sto ce itudis posteno pruziti ruku pobedniku...
nenad Posted May 3, 2017 Posted May 3, 2017 na zalost, i ja mislim tako. bice kumovski revans iz berlina sa obrnutim krajnjim ishodom. samo sto ce itudis posteno pruziti ruku pobedniku... konkurenti su im dve najodvratnije ekipe u evropi trenutno, plus clan najodvratnijeg sportskog drustva u istoriji sporta. prosle godine je veseli coukovao, ove godine zoc osvaja, bogdan mvp.
MayDay Posted May 3, 2017 Posted May 3, 2017 Ko su dve najodvratnije ekipe, a koje je najodvratnije sportsko drustvo? Je l Real ovo drugo? :D
nenad Posted May 3, 2017 Posted May 3, 2017 Ko su dve najodvratnije ekipe, a koje je najodvratnije sportsko drustvo? Je l Real ovo drugo? :D mhm... :)
Recommended Posts