Jump to content

Euroleague 2016/17 - prvi put liga!

Euroleague 16/17 62 members have voted

1. 1. Da li ste za novi format takmicenja?

• ZA
      29
    • PROLIV
      20
    • UZDRZAN
      13
  2. 2. Ko osvaja naslov?

• CSKA
      18
    • Fenerbahce
      22
    • Olympiacos
      0
    • Real Madrid
      6
    • neko peti
      16
  3. 3. Gde vidite Crvenu Zvezdu u svemu ovome?

• Jako i do samog kraja
      14
    • Borba za playoff
      33
    • Dno dna
      15

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Bogdan na obe utakmice index 70.

MVP!

bodgan i judo vec mesecima sami nose fener, ove dve tekme su kruna toga, pogotovo za bogdana. 

Bogdan, Kalina i Judo po 35 minuta.

Vintage Obradovic. Kad god krenu do or die utakmice maksimalno skrati rotaciju i glavni igraci mu isporucuju ovakve minute. U najboljem scenariju to su jos tri utakmice a sve tri ce igrati pred svojom publikom, nikakav problem za profi kosarkase da to iznesu.

Bogdan kao protiv CZ  :thumbsup:

bogdan je od povratka iz povrede najbolji igrac evrolige. nije ni judo mnogo losiji.

Bogdanu ocigledno prijaju 1/4 finala. Prosle godine Real, pa Hrvatska.

Nego, nazalost samo highlightse stizem da gledam. Se to meni cini ili se njemu ball handling poboljsao?

Edited by Fins fleet

Se to meni cini ili se njemu ball handling poboljsao?

isto sam pomislio gledajuci ove utakmice

Vintage Obradovic. Kad god krenu do or die utakmice maksimalno skrati rotaciju i glavni igraci mu isporucuju ovakve minute. U najboljem scenariju to su jos tri utakmice a sve tri ce igrati pred svojom publikom, nikakav problem za profi kosarkase da to iznesu.

Jasno, samo upada u oči Kalinarijeva minutaža, zakovao je za klupu i Điđija i Veselog. Opet, činjenica je da je u odbrani, pa, skoro kao Lazić, a jelte napad dobija utakmice a odbrana osvaja trofeje. Benet ni ne ulazi, to je tek priča za sebe. Osvaja Robija, osim ako ne bude neki rusvaj, što bi reko Trinka.

Kalinic je naravno bolji defanzivac od Lazica. 

Kalinic je naravno bolji defanzivac od Lazica. 

A ja sam naravno pokušao da se našalim. Sve mi ređe uspeva.

Ovo neka fora da razmak izmedju utakmica stalno bude sat vremena? Zasto gledati obe utakmice ako se moze pogledati jedna i po?

zasto logicno kada moze glupo?

plodi printezis.kakav majstor!!

jebeni vrljavi spanulis, ne mogu da ga smislim

ertel nek izadje sam