Jump to content
IGNORED

Euroleague 2016/17 - prvi put liga!

cvrlle

Euroleague 16/17  

62 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Bogdan na obe utakmice index 70.

MVP!

• Replies 938
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• levi

51

• Zli Gli

45

• bradilko

45

• cvrlle

44

Top Posters In This Topic

Posted

bodgan i judo vec mesecima sami nose fener, ove dve tekme su kruna toga, pogotovo za bogdana. 

Posted

Bogdan, Kalina i Judo po 35 minuta.

Vintage Obradovic. Kad god krenu do or die utakmice maksimalno skrati rotaciju i glavni igraci mu isporucuju ovakve minute. U najboljem scenariju to su jos tri utakmice a sve tri ce igrati pred svojom publikom, nikakav problem za profi kosarkase da to iznesu.

Posted

bogdan je od povratka iz povrede najbolji igrac evrolige. nije ni judo mnogo losiji.

Posted (edited)

Bogdanu ocigledno prijaju 1/4 finala. Prosle godine Real, pa Hrvatska.

Nego, nazalost samo highlightse stizem da gledam. Se to meni cini ili se njemu ball handling poboljsao?

Edited by Fins fleet
Posted

Se to meni cini ili se njemu ball handling poboljsao?

isto sam pomislio gledajuci ove utakmice

Posted

Vintage Obradovic. Kad god krenu do or die utakmice maksimalno skrati rotaciju i glavni igraci mu isporucuju ovakve minute. U najboljem scenariju to su jos tri utakmice a sve tri ce igrati pred svojom publikom, nikakav problem za profi kosarkase da to iznesu.

Jasno, samo upada u oči Kalinarijeva minutaža, zakovao je za klupu i Điđija i Veselog. Opet, činjenica je da je u odbrani, pa, skoro kao Lazić, a jelte napad dobija utakmice a odbrana osvaja trofeje. Benet ni ne ulazi, to je tek priča za sebe. Osvaja Robija, osim ako ne bude neki rusvaj, što bi reko Trinka.

Posted

Kalinic je naravno bolji defanzivac od Lazica. 

Posted

Kalinic je naravno bolji defanzivac od Lazica. 

A ja sam naravno pokušao da se našalim. Sve mi ređe uspeva.

Posted

Ovo neka fora da razmak izmedju utakmica stalno bude sat vremena? Zasto gledati obe utakmice ako se moze pogledati jedna i po?

Posted

jebeni vrljavi spanulis, ne mogu da ga smislim