nenad Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 bodgan i judo vec mesecima sami nose fener, ove dve tekme su kruna toga, pogotovo za bogdana.
harper lee Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 Bogdan, Kalina i Judo po 35 minuta. Vintage Obradovic. Kad god krenu do or die utakmice maksimalno skrati rotaciju i glavni igraci mu isporucuju ovakve minute. U najboljem scenariju to su jos tri utakmice a sve tri ce igrati pred svojom publikom, nikakav problem za profi kosarkase da to iznesu.
SleeperSleep Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 bogdan je od povratka iz povrede najbolji igrac evrolige. nije ni judo mnogo losiji.
Fins fleet Posted April 21, 2017 Posted April 21, 2017 (edited) Bogdanu ocigledno prijaju 1/4 finala. Prosle godine Real, pa Hrvatska. Nego, nazalost samo highlightse stizem da gledam. Se to meni cini ili se njemu ball handling poboljsao? Edited April 21, 2017 by Fins fleet
Кристофер Лумумбо Posted April 21, 2017 Posted April 21, 2017 Se to meni cini ili se njemu ball handling poboljsao? isto sam pomislio gledajuci ove utakmice
fandorin Posted April 21, 2017 Posted April 21, 2017 Vintage Obradovic. Kad god krenu do or die utakmice maksimalno skrati rotaciju i glavni igraci mu isporucuju ovakve minute. U najboljem scenariju to su jos tri utakmice a sve tri ce igrati pred svojom publikom, nikakav problem za profi kosarkase da to iznesu. Jasno, samo upada u oči Kalinarijeva minutaža, zakovao je za klupu i Điđija i Veselog. Opet, činjenica je da je u odbrani, pa, skoro kao Lazić, a jelte napad dobija utakmice a odbrana osvaja trofeje. Benet ni ne ulazi, to je tek priča za sebe. Osvaja Robija, osim ako ne bude neki rusvaj, što bi reko Trinka.
fandorin Posted April 21, 2017 Posted April 21, 2017 Kalinic je naravno bolji defanzivac od Lazica. A ja sam naravno pokušao da se našalim. Sve mi ređe uspeva.
Malvo Posted April 21, 2017 Posted April 21, 2017 Ovo neka fora da razmak izmedju utakmica stalno bude sat vremena? Zasto gledati obe utakmice ako se moze pogledati jedna i po?
Recommended Posts