Zli Gli Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 (edited) Zato Ljulj opusteno zabija trojke sa 10 metara, covek je lud 100%, a i Ajon mu dosta pomaze za sad pa drze neku prednost od ~5 poena konstantno. Sad mu je ispala lopta pred kraj napada i otisla skoro do pola, on je pokupio i pogodio sa jedno 12 metara opusteno Edited January 6, 2017 by Zli Gli
Malvo Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 (edited) Kakva sekvenca De Koloa :D Uzeo covek stvar u svoje ruke i jedna trojka za celih poslednjih pet minuta. Edited January 6, 2017 by Malvo
Zli Gli Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Ekspresno stigli sa -8 na -2 sredinom zadnje ali onda su svi zabagovali, neverovatno. Cak i Real koji nije u sjajnoj formi silji patku na njima, to je lepo videti. Bice zanimljiva sezona u nastavku, nijedna ekipa nije dominantna.
Hella Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 ili kakvog addona za KODI mir božji hristos se rodi
Zli Gli Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 Kako je lud Lengford, jeste siledzija ali i zna. Steta sto mi nemamo takvog mamojeba, imali bi par pobeda vise sigurno.
Moća Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 Jes da kosta ko pola nase ekipe ... Sent from my Le X620 using Tapatalk
Kanzas siti zez Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 Izgleda da ce Fener da dovede Entoni Beneta. Znaci pod kosem Judo, Veseli, Pero, Benet i u small varijantama Datome i Kalina. Skoro sam siguran da sam jos davno ovde ostavio post da mislim da bi Benet bio dominator u Evropi. Videcemo kako ce se pokazati u Zocovom sistemu, za koji nisam siguran da ce uspeti da izvuce najbolje od njega.
pbg12345 Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 u jbt da im ne bude malo 4ti bivsi nba igrac pod kosem. trojica bila u prvih 6 pikova, pa to ima i malo koja nba ekipa :D nadam se da nece osvojiti
bradilko Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 milutinov bio odličan sinoć protiv barselone
keitel Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 Mislim da će ipak Fenerbahče da osvoji ove godine, prije svega jer imaju još prostora za napredak, za razliku od CSKA.
pbg12345 Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 tako deluje u prvoj obradovicevoj sezoni ispali u drugom krugu, zatim polufinale, pa finale, red bi bio da sad naprave sledeci korak igraju f4 kuci ekipu skoro uopste nisu menjali u odnosu na proslu sezonu ali osvaja cska :D sve ovo gore ne vredi nista, posto za cska igra najbolji igrac evrolige, a to ima presudnu ulogu na f4 jos je prosle sezone "skinuo breme", na ovogodisnjem f4 imace opusteno 30+10 u proseku
Joe D Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 Mislim da će ipak Fenerbahče da osvoji ove godine, prije svega jer imaju još prostora za napredak, za razliku od CSKA. ima cska rezerve koliko hoces, ekipe su se slabo menjale u odnosu na proslu godinu a realno i jedni i drugi igraju slabije. sistem je nezgodan i znaju oni da stekaju snagu za kad bude potrebno.
Apollo Creed Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 Mislim da će ipak Zvezda da osvoji ove godine, prije svega jer imaju još prostora za napredak. +1.
Kanzas siti zez Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 Armani je uzasan, dva kosa iz igre za 11 minuta, oba Simon iskreirao za zicer. Bez njega ne mogu da izgrade ni pristojan sut. Tuzno ovo deluje. CSKA namirisao krvpa sve ubacuju.
Recommended Posts