Кристофер Лумумбо Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 nema 3 igraca u istoriji koji imaju bolji pregled igre od tea
MiddleClass Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 A mene napadose kad ga uporedih sa Dordjevicem.
bradilko Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 to je zato što te bije glas da si ' i ćorava koka zabode po koje zrno' a i zvezdaš si te se ne razumeš u košarku i ostale aristokratske sportove.drž' se klikera
MiddleClass Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 Dva zvezdasa sam poredio. Da sam sa Tepicem ili Daloom pa da skaces... :(
189- Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 (edited) ovaj video mesecno bar jednom pogledam a kojot neverue ;D Edited December 18, 2016 by 189-
Joe D Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 A mene napadose kad ga uporedih sa Dordjevicem. Zasto bi ga poredio sa slabijim igracem?
levi Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 Niđe veze. Đorđević ovo ne bi mogao ni na Soniju Najadekvatnije poređenje bi bilo Pistol Pete, zbog frizure
bradilko Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 @joe može objašnjenje zašto je đorđević slabiji igrač od teodosića
Joe D Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 @joe može objašnjenje zašto je đorđević slabiji igrač od teodosića moze. djordjevic je bio odlican kosarkas, teo je transcedentan. potpuno jedinstven talenat sa impresivnom karijerom, narocito reprezentativnom. mislim da stavljanje djordjevica ispred njega nakon poslednje dve godine gde igra na nekom skroz sumanutom nivou proizvod ciste nostalgije i preteranog uzdizanja idola iz mladosti.
levi Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 Različite klase proizvoda, za različite konzumente Jedan je serijski proizvod, a drugi limited edition, kojim nas košarka počasti jednom u nekoliko decenija
theanswer Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 moze. djordjevic je bio odlican kosarkas, teo je transcedentan. potpuno jedinstven talenat sa impresivnom karijerom, narocito reprezentativnom. mislim da stavljanje djordjevica ispred njega nakon poslednje dve godine gde igra na nekom skroz sumanutom nivou proizvod ciste nostalgije i preteranog uzdizanja idola iz mladosti. uzimati reprezentativnu karijeru kao prednost nekoga nad đorđevićem nije ti smešno?
Recommended Posts