ZSNj Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 (edited) pao ove sezone neuporedivo jaci sastav nego prethodnih godina.. samo imena novih igraca (rivers, burusis, singlton, nikols, dzejms) dovoljno govore. plus dobar trener, sve samo ne prosecna ekipa. Edited December 16, 2016 by ZSNj
Ratamahatta Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Njima se nikad ne sviraju koraci i faulovi u napadu pri postavljanju blokova u Atini, dok im se u odbrani tolerise dziudzicu. Zato ih i mrzim najvise od sviju. :D Ali da, ove godine su igracki dosta jaci nego u prethodnih nekoliko, kad su im igrali polovni Dijamantidis, Nelson, Coko Moko Leni, Pavlovic i slicni.
pbg12345 Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 ove sezone je bas dominantan verovatno ima i do psihe
goofs Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 ovaj poslednji pas je neverovatan, bez gledanja iz neprirodnog izbacaja dodaje coveku na tacnu za sut, kao onda Bogdanu protiv Amera. Ne secam se da sam gledao ikada plejmejkera koji je radio takve stvari.
Joe D Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 e jebiga sad, nisi ti onda puno gledao. mada stoji da u danasnjoj kosarci tesko da postoji bolji dodavac. ove godine bukvalno po mecu napravi po nekoliko highlight reel asistencija kakve drugi evropski igraci ne mogu da skupe za karijeru. sto je naravno irelevantno, jer je teo picka i nece da pokaze svoje talente na najvecoj sceni, pa ono iz gornjeg pasusa nece ni biti provereno i dokazano.
Кристофер Лумумбо Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 ovaj poslednji pas je neverovatan, bez gledanja iz neprirodnog izbacaja dodaje coveku na tacnu za sut, kao onda Bogdanu protiv Amera. Ne secam se da sam gledao ikada plejmejkera koji je radio takve stvari. +1
Miralem Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 ja i dalje zalim sto je smrda bogdan to promasio.
Kanzas siti zez Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 ja i dalje zalim sto je bogdan to promasio.+1 Zalije mi to nego Mijatova precka
Zli Gli Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 Meni nista nije zalije od Mijatove precke u sportu, ipak je fudbal najpopularniji sport i to nam je bila najveca sansa da uradimo nesto. Bedak.
goofs Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 ...i jbni Robert Horry e jebiga sad, nisi ti onda puno gledao. mada stoji da u danasnjoj kosarci tesko da postoji bolji dodavac. ove godine bukvalno po mecu napravi po nekoliko highlight reel asistencija kakve drugi evropski igraci ne mogu da skupe za karijeru. sto je naravno irelevantno, jer je teo picka i nece da pokaze svoje talente na najvecoj sceni, pa ono iz gornjeg pasusa nece ni biti provereno i dokazano. Pa ne znam, ja kao najbolje dodavace pamtim Stoktona i Kida, pri tom mi Stokton ostaje u secanju kao neko ko nije pravio ovakve bravure, Kid je bio malo virtuozniji. Medzika nisam gledao, bio sam mali. Mozda Stiv Nes.
Have_Fun Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 ...i jbni Robert Horry Zasto mi to radis :(
Joe D Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 ...i jbni Robert Horry Pa ne znam, ja kao najbolje dodavace pamtim Stoktona i Kida, pri tom mi Stokton ostaje u secanju kao neko ko nije pravio ovakve bravure, Kid je bio malo virtuozniji. Medzika nisam gledao, bio sam mali. Mozda Stiv Nes. taj pas su izvodili nash i rondo u vise navrata. jason williams isto pada na pamet. imao je i djinobili svojih trenutaka, mada on nije plej, pa mozda ne racunas. nije bas mnogo igraca, ali nije bas ni prvi put vidjeno u kosarci.
levi Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 Pa ne znam, ja kao najbolje dodavace pamtim Stoktona i Kida, pri tom mi Stokton ostaje u secanju kao neko ko nije pravio ovakve bravure, Kid je bio malo virtuozniji. Medzika nisam gledao, bio sam mali. Mozda Stiv Nes. Larry Bird -_-
Recommended Posts