Jump to content
IGNORED

ABA Liga

adasevic

Recommended Posts

Posted

mislio sam tamo kad se bude delilo prstenje

Posted

Suad Sehovic posle izlaska iz povrede ima:

11/11 za dva

8/16 za tri

7/8 sa penala.

:ziga:

Posted

koja je ovo beda od košarke...

Posted

Co je slobodno mogao da pokupi i Djokica iz Metalca, pod uslovom da ovaj uopste ima zeludac za ovakav FMP. Igra im udje u crnu rupu i sa Juniorom i bez njega, mislim jbt promasis deset uzastopnih napada, i tako u svakom mecu bar po jednom. Disciplina u igri Mege je Juta™ za ovo sto igra FMP.

Posted

Ma jbg, ima tu i novih igraca. Ali je osbov problema u sinu filipu. Njegovo prisustvo naprosto ne moze, a da ne utice na ekipu

Da je srece pa da trenera fmp bira radonjic, da se radi po njegovog programu i naravno pre svega da izbace sina iz ekipe.

Tad bi mozda fmp licio na nesto i daleko bitnije spremali bi igrace za zvezdu i radili na korekciji njihovih losih osobina

Posted

odvratan klub,odvratan gazda,ružni igrači,trener pistone moli sina filipa da odigra tu i tu akciju..

ali 2 kluba jedna uprava,navijači sa majicama delije sever,sve bljax!!

čuš da ra dovede trenera,pa on je stari ćutolog i 4 godine trener druge zvezde sa svim mogućim resursima u vučićevoj srbiji i sad je mađija..

pa tele bi uteglo tim a ne prosečan dujanov učenik..

a i neki od vas su čudna sorta,pljujete ga kad izgubi,pljujete kradljivca pehara simona a sad je bog otac igrač.

dajte malo sivog kao onaj ravena što neće da spomene državno-regionalni projekat fk radnički iz niša

Posted

Fi Cho sut 2 od 10 uz 6 izgubljenih lopti. Stvarno bi vise mogao da batali kosarku.

Posted

Ne mora da batali ako voli. Ne znam kako ne mogu da mu nađu neki klub u Češkoj, Finskoj, Mađarskoj, Kipru.. .. Negde gde će mu biti kvalitet života za njega i familiju na visokom  nivou, a basket neobavezan

Posted

Pa da, zato me ne nervira samo njegov otac nego i on. Može da igra u inostranstvu, ali on bira da bude gazda Čovin sin. Zanima me samo kada će mu dosaditi, da li će se sprdati do 35-te ako ga zdravlje posluži.

Posted

Sve je bilo bolje dok je postojao Partizan-Igokea :fantom:

Posted

odvratan klub,odvratan gazda,ružni igrači,trener pistone moli sina filipa da odigra tu i tu akciju..

čuš da ra dovede trenera,pa on je stari ćutolog i 4 godine trener druge zvezde sa svim mogućim resursima u vučićevoj srbiji i sad je mađija..

pa tele bi uteglo tim a ne prosečan dujanov učenik..

a i neki od vas su čudna sorta,pljujete ga kad izgubi,pljujete kradljivca pehara simona a sad je bog otac igrač.

dajte malo sivog kao onaj ravena što neće da spomene državno-regionalni projekat fk radnički iz niša

Čemu ovaj SZD flejmić? Nisam to očekivao od 1 bradilka

Posted (edited)

Krka i Cedevita naizmenično pokušavaju da se samoubiju, ali ne uspevaju

Na kraju Čebular mečviner za Krku, iako je prodao loptu 5 sec pre kraja na -1 :d

Edited by levi
Posted

na kraju strasna serija gresaka u ludoj zavrsnici. krka dobila za pola kosa.