Jump to content

ABA Liga

Featured Replies

mislio sam tamo kad se bude delilo prstenje

Suad Sehovic posle izlaska iz povrede ima:

11/11 za dva

8/16 za tri

7/8 sa penala.

:ziga:

koja je ovo beda od košarke...

Co je slobodno mogao da pokupi i Djokica iz Metalca, pod uslovom da ovaj uopste ima zeludac za ovakav FMP. Igra im udje u crnu rupu i sa Juniorom i bez njega, mislim jbt promasis deset uzastopnih napada, i tako u svakom mecu bar po jednom. Disciplina u igri Mege je Juta™ za ovo sto igra FMP.

Ma jbg, ima tu i novih igraca. Ali je osbov problema u sinu filipu. Njegovo prisustvo naprosto ne moze, a da ne utice na ekipu

Da je srece pa da trenera fmp bira radonjic, da se radi po njegovog programu i naravno pre svega da izbace sina iz ekipe.

Tad bi mozda fmp licio na nesto i daleko bitnije spremali bi igrace za zvezdu i radili na korekciji njihovih losih osobina

odvratan klub,odvratan gazda,ružni igrači,trener pistone moli sina filipa da odigra tu i tu akciju..

ali 2 kluba jedna uprava,navijači sa majicama delije sever,sve bljax!!

čuš da ra dovede trenera,pa on je stari ćutolog i 4 godine trener druge zvezde sa svim mogućim resursima u vučićevoj srbiji i sad je mađija..

pa tele bi uteglo tim a ne prosečan dujanov učenik..

a i neki od vas su čudna sorta,pljujete ga kad izgubi,pljujete kradljivca pehara simona a sad je bog otac igrač.

dajte malo sivog kao onaj ravena što neće da spomene državno-regionalni projekat fk radnički iz niša

Fi Cho sut 2 od 10 uz 6 izgubljenih lopti. Stvarno bi vise mogao da batali kosarku.

Ne mora da batali ako voli. Ne znam kako ne mogu da mu nađu neki klub u Češkoj, Finskoj, Mađarskoj, Kipru.. .. Negde gde će mu biti kvalitet života za njega i familiju na visokom  nivou, a basket neobavezan

Po svemu sudeci voli samo ako je glavni u timu a svestan je i sam da to samo taja moze da mu obezbedi.

https://en.wikipedia.org/wiki/Filip_%C4%8Covi%C4%87

2013. godine se oprobao u no taja ekipama i iste sezone se vratio u FMP

Pa da, zato me ne nervira samo njegov otac nego i on. Može da igra u inostranstvu, ali on bira da bude gazda Čovin sin. Zanima me samo kada će mu dosaditi, da li će se sprdati do 35-te ako ga zdravlje posluži.

Krka ugasila svetlo kod Cedevite

Sve je bilo bolje dok je postojao Partizan-Igokea :fantom:

odvratan klub,odvratan gazda,ružni igrači,trener pistone moli sina filipa da odigra tu i tu akciju..

čuš da ra dovede trenera,pa on je stari ćutolog i 4 godine trener druge zvezde sa svim mogućim resursima u vučićevoj srbiji i sad je mađija..

pa tele bi uteglo tim a ne prosečan dujanov učenik..

a i neki od vas su čudna sorta,pljujete ga kad izgubi,pljujete kradljivca pehara simona a sad je bog otac igrač.

dajte malo sivog kao onaj ravena što neće da spomene državno-regionalni projekat fk radnički iz niša

Čemu ovaj SZD flejmić? Nisam to očekivao od 1 bradilka

Krka i Cedevita naizmenično pokušavaju da se samoubiju, ali ne uspevaju

Na kraju Čebular mečviner za Krku, iako je prodao loptu 5 sec pre kraja na -1 :d

Edited by levi

na kraju strasna serija gresaka u ludoj zavrsnici. krka dobila za pola kosa.