October 1, 20186 yr Bursać je prelomio sa jednom dvojkom i tri uzastopne trojke. Apić fenomenalan u prvom poluvremenu, Rebec izvanredan u 3/4, Pot sabio sa 13 poena, 10 asistencija, 7 skokova i 4 ukradene.
October 6, 20186 yr On 30.9.2018. at 23:58, theanswer said: Big Baby Davis u Zadru vec ode, sprdnja kao takva https://www.tportal.hr/sport/clanak/nba-prvak-glen-davis-koji-je-docekan-kao-heroj-nakon-samo-par-dana-napustio-zadar-foto-20181006
October 6, 20186 yr Dosta borbena tekma između Mege i FMP-a. Dobro je da su se dozvali pameti i stavili utakmicu u večernji termin, s obzirom da je Mega domaćin.
October 8, 20186 yr Neki klinac vloger tvrdi da je Big Baby otišao iz Zadra jer je dobio uniosniju ponudu FMP-a.
October 8, 20186 yr Drobnjak gost kod Edina i Edinovog Koleta. Vrlo moguce da je najelokventniji i najinformisaniji covek koji se krece oko nase kosarke. Sprdali su se s Divcem (omiljeni sport tupadzija s interneta) kad ga je postavio za skauta Kingsa, a Drobjak je nacrtan za tu ulogu.
October 8, 20186 yr Drobnjak gost kod Edina i Edinovog Koleta. Vrlo moguce da je najelokventniji i najinformisaniji covek koji se krece oko nase kosarke. Sprdali su se s Divcem (omiljeni sport tupadzija s interneta) kad ga je postavio za skauta Kingsa, a Drobjak je nacrtan za tu ulogu. Vidi se, Kingsli razbijaju otkako je došao na tu funkciju.
October 8, 20186 yr Pa nije to Srbije, pa da posle 1 UPPR-a i političke podrške instant napraviš trofejni tim U Americi se radi na duže staze. PS: bole Drobnjakove trojke iz auta Edited October 8, 20186 yr by Filozof manijak slovo
October 8, 20186 yr 1 hour ago, J.R. Cash said: omiljeni sport tupadzija s interneta 53 minutes ago, booyaka said: Vidi se, Kingsli razbijaju otkako je došao na tu funkciju.
October 8, 20186 yr Bio si samokritičan kad si spominjao tupadžije? Mada, s obzirom da si upotrebio množinu sva je prilika da si mislio na ove tvoje.
October 8, 20186 yr 2 hours ago, J.R. Cash said: Drobnjak gost kod Edina i Edinovog Koleta. Vrlo moguce da je najelokventniji i najinformisaniji covek koji se krece oko nase kosarke. Sprdali su se s Divcem (omiljeni sport tupadzija s interneta) kad ga je postavio za skauta Kingsa, a Drobjak je nacrtan za tu ulogu. pisali smo o tome na forumu i ranije (drobnjakovoj inteligenciji) znam da sam se ja jos davno iznenadio, jer uvek mi je delovao onako kao "medjed", pa sam mu jbg pripisivao i takvu pamet, kad ono bas suprotno a zanimljivo kad pogledas onu centarsku trojku partizana 90tih, da je drobnjak jedini tu ispao normalan i nije otisao u neki ekstrem kao ova druga dvojica 2 hours ago, samo_opusteno said: Sto je ovako omrso... smrsao je on davno, ima sad mozda vec i 10 godina