Jump to content
IGNORED

ABA Liga

adasevic

Recommended Posts

Posted

Šešlija je dobio utakmicu skokovima u napadu kada se lomilo.

Posted

Bursać je prelomio sa jednom dvojkom i tri uzastopne trojke. Apić fenomenalan u prvom poluvremenu, Rebec izvanredan u 3/4, Pot sabio sa 13 poena, 10 asistencija, 7 skokova i 4 ukradene.

Posted

Dosta borbena tekma između Mege i FMP-a. Dobro je da su se dozvali pameti i stavili utakmicu u večernji termin, s obzirom da je Mega domaćin. :fantom:

Posted

FMP je teska kanta. Mada Reath nije los. 

Posted

Olimpija dosta čvrsta ekipa, nije ih lako zaplašiti.

Posted

Kakva gomila brainfartova u finišu Olimpije, imali su momentum za pobedu.

Posted

Neki klinac vloger tvrdi da je Big Baby otišao iz Zadra jer je dobio uniosniju ponudu FMP-a.  :fantom:

Posted

Drobnjak gost kod Edina i Edinovog Koleta. Vrlo moguce da je najelokventniji i najinformisaniji covek koji se krece oko nase kosarke. Sprdali su se s Divcem (omiljeni sport tupadzija s interneta) kad ga je postavio za skauta Kingsa, a Drobjak je nacrtan za tu ulogu. 

Posted
Drobnjak gost kod Edina i Edinovog Koleta. Vrlo moguce da je najelokventniji i najinformisaniji covek koji se krece oko nase kosarke. Sprdali su se s Divcem (omiljeni sport tupadzija s interneta) kad ga je postavio za skauta Kingsa, a Drobjak je nacrtan za tu ulogu. 

Vidi se, Kingsli razbijaju otkako je došao na tu funkciju. :fantom:

Posted (edited)

Pa nije to Srbije, pa da posle 1 UPPR-a i političke podrške instant napraviš trofejni tim :fantom:

U Americi se radi na duže staze.

PS: bole Drobnjakove trojke iz auta :fantom:

Edited by Filozof manijak
slovo
Posted
1 hour ago, J.R. Cash said:

omiljeni sport tupadzija s interneta

53 minutes ago, booyaka said:

Vidi se, Kingsli razbijaju otkako je došao na tu funkciju. :fantom:

Posted

Bio si samokritičan kad si spominjao tupadžije? Mada, s obzirom da si upotrebio množinu sva je prilika da si mislio na ove tvoje.

Posted
2 hours ago, J.R. Cash said:

pisali smo o tome na forumu i ranije (drobnjakovoj inteligenciji)

znam da sam se ja jos davno iznenadio, jer uvek mi je delovao onako kao "medjed", pa sam mu jbg pripisivao i takvu pamet, kad ono bas suprotno

a zanimljivo kad pogledas onu centarsku trojku partizana 90tih, da je drobnjak jedini tu ispao normalan i nije otisao u neki ekstrem kao ova druga dvojica

2 hours ago, samo_opusteno said:

Sto je ovako omrso...

smrsao je on davno, ima sad mozda vec i 10 godina :D