kobni zelaya Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 Šešlija je dobio utakmicu skokovima u napadu kada se lomilo.
booyaka Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 Bursać je prelomio sa jednom dvojkom i tri uzastopne trojke. Apić fenomenalan u prvom poluvremenu, Rebec izvanredan u 3/4, Pot sabio sa 13 poena, 10 asistencija, 7 skokova i 4 ukradene.
Calavera Posted October 6, 2018 Posted October 6, 2018 On 30.9.2018. at 23:58, theanswer said: Big Baby Davis u Zadru vec ode, sprdnja kao takva https://www.tportal.hr/sport/clanak/nba-prvak-glen-davis-koji-je-docekan-kao-heroj-nakon-samo-par-dana-napustio-zadar-foto-20181006
booyaka Posted October 6, 2018 Posted October 6, 2018 Dosta borbena tekma između Mege i FMP-a. Dobro je da su se dozvali pameti i stavili utakmicu u večernji termin, s obzirom da je Mega domaćin.
booyaka Posted October 6, 2018 Posted October 6, 2018 Olimpija dosta čvrsta ekipa, nije ih lako zaplašiti.
booyaka Posted October 6, 2018 Posted October 6, 2018 Kakva gomila brainfartova u finišu Olimpije, imali su momentum za pobedu.
kobni zelaya Posted October 8, 2018 Posted October 8, 2018 Neki klinac vloger tvrdi da je Big Baby otišao iz Zadra jer je dobio uniosniju ponudu FMP-a.
J.R. Cash Posted October 8, 2018 Posted October 8, 2018 Drobnjak gost kod Edina i Edinovog Koleta. Vrlo moguce da je najelokventniji i najinformisaniji covek koji se krece oko nase kosarke. Sprdali su se s Divcem (omiljeni sport tupadzija s interneta) kad ga je postavio za skauta Kingsa, a Drobjak je nacrtan za tu ulogu.
booyaka Posted October 8, 2018 Posted October 8, 2018 Drobnjak gost kod Edina i Edinovog Koleta. Vrlo moguce da je najelokventniji i najinformisaniji covek koji se krece oko nase kosarke. Sprdali su se s Divcem (omiljeni sport tupadzija s interneta) kad ga je postavio za skauta Kingsa, a Drobjak je nacrtan za tu ulogu. Vidi se, Kingsli razbijaju otkako je došao na tu funkciju.
Filozof manijak Posted October 8, 2018 Posted October 8, 2018 (edited) Pa nije to Srbije, pa da posle 1 UPPR-a i političke podrške instant napraviš trofejni tim U Americi se radi na duže staze. PS: bole Drobnjakove trojke iz auta Edited October 8, 2018 by Filozof manijak slovo
J.R. Cash Posted October 8, 2018 Posted October 8, 2018 1 hour ago, J.R. Cash said: omiljeni sport tupadzija s interneta 53 minutes ago, booyaka said: Vidi se, Kingsli razbijaju otkako je došao na tu funkciju.
booyaka Posted October 8, 2018 Posted October 8, 2018 Bio si samokritičan kad si spominjao tupadžije? Mada, s obzirom da si upotrebio množinu sva je prilika da si mislio na ove tvoje.
pbg12345 Posted October 8, 2018 Posted October 8, 2018 2 hours ago, J.R. Cash said: Drobnjak gost kod Edina i Edinovog Koleta. Vrlo moguce da je najelokventniji i najinformisaniji covek koji se krece oko nase kosarke. Sprdali su se s Divcem (omiljeni sport tupadzija s interneta) kad ga je postavio za skauta Kingsa, a Drobjak je nacrtan za tu ulogu. pisali smo o tome na forumu i ranije (drobnjakovoj inteligenciji) znam da sam se ja jos davno iznenadio, jer uvek mi je delovao onako kao "medjed", pa sam mu jbg pripisivao i takvu pamet, kad ono bas suprotno a zanimljivo kad pogledas onu centarsku trojku partizana 90tih, da je drobnjak jedini tu ispao normalan i nije otisao u neki ekstrem kao ova druga dvojica 2 hours ago, samo_opusteno said: Sto je ovako omrso... smrsao je on davno, ima sad mozda vec i 10 godina
Recommended Posts