pbg12345 Posted May 31, 2018 Posted May 31, 2018 pobedice kosarka u prvom poluvremenu ili makara deu koji sam gledao, mi je delovalo da je fmp bas nezgodan protivnik za borac u drugom ili makar vecem delu, je fmp izgledao smesno fmp ove sezone nisam gledao vise od tri puta celu utakmicu, borac jesam borcu je ovo bilo bas bas lose izdanje i dobili su nije da borac ima neke ozbiljne sanse protiv zvezde, nije ni da je ovo bitno takmicenje, ali mislim da bi "objektivno" bilo bolje da igraju zvezda borac, nego zvezda fmp a nije da ne bi znacilo borcu da udje u finale sa zvezdom kapiram ja da je ljudima u beogradu (ili inostranstvu) ovo sporedna stvar, ali cacanima ovo predstavlja vrhunski dogadjaj igraju zaista dobru sezonu (posle ove pobede, kuci imaju 30-3 ove sezone) i jbg, kad se vec nije dalo i kad se najbolji igrac sjebao nekoliko dana pred f4 aba 2, finale kls sa zvezdom bi bio fenomenalan rezultat
pbg12345 Posted May 31, 2018 Posted May 31, 2018 mornar sampion crne gore! https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/imperija-je-pala-mornar-sampion-crne-gore/296757 u makedoniji rabotnicki koji nije bio u "aba sistemu" izdominirao,tokom sezone, dobio mzt 3:0 u finalu i uzeo titulu u sloveniji, krka "brejknula" olimpiju, povela 2:1, medjutim posustala, izgubili u produzetku 5te, olimpija uzela titulu u bosni zrinjevac prekinuo dominaciju igokee, osvojili prvo mesto u regularnom, medjutim nisu ni dosli u priliku da iskoriste prednost domaceg terena, dobili u gostima, osvojili titulu u hrvatskoj, cibona vec u prvoj "oduzela" prednost domaceg terena cedeviti, cedevita uzvratila, a onda cibona veceras opet dobila u gostima, trenutno 2:1 za cibonu u srbiji...
MiddleClass Posted May 31, 2018 Posted May 31, 2018 Cedevita je dobila danas 30 razlike Cibonu i vodi 2:1 u seriji.
pbg12345 Posted May 31, 2018 Posted May 31, 2018 vidi stvarno :O gledao rezultat ovde: http://www.scoresway.com/?sport=basketball&page=match&id=289767 posto imaju sve moguce lige, sta li su oni istripovali
booyaka Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 Nedelja 18h, Železnik, vreme i mesto da se pruži podrška voljenom timu. Pbg, nema na čemu![emoji41]
pbg12345 Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 od jutros se dvoumim dal da idem do zeleznika nije daleko, nego me ova kisa nervira i taman prelomim da idem, kad ono: http://moravainfo.rs/2018/06/covic-zabranio-cacanima-da-gledaju-majstoricu-u-zelezniku/ idiot jebeni
bradilko Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 hahaha šta si očekivao? da će sve da se završi sa partizanom?
pbg12345 Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 ma ne znam ni sam sta sam ocekivao da pogledam utakmicu uzivo, kontam da ce biti zanimljivo djubre bedno, najbednije
J.R. Cash Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 Dobro, barem ce komentatori Arene biti zadovoljni. Nece biti incidenata i bice ispunjeni visoki organizacioni standardi jedne ABA lige.
keitel Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 Ne znam o čemu vi to..kad je uopšte poslednji put neko dovodio navijače u Železnik? 2002?
booyaka Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 Ne znam o čemu vi to..kad je uopšte poslednji put neko dovodio navijače u Železnik? 2002?SNS recept, karta i sendvič.
pbg12345 Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 5 minutes ago, keitel said: Ne znam o čemu vi to..kad je uopšte poslednji put neko dovodio navijače u Železnik? 2002? kakve navijace? ja komentarisem cinjenicu da ne mogu otici da gledam utakmicu, jer nema karata u slobodnoj prodaji
pbg12345 Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 3 minutes ago, booyaka said: 7 minutes ago, keitel said: Ne znam o čemu vi to..kad je uopšte poslednji put neko dovodio navijače u Železnik? 2002? SNS recept, karta i sendvič. odjebi budalo
Recommended Posts