elementary Posted May 10 Posted May 10 (edited) Ma nema šanse ovde Budućnost ,trebaju bas da budu kvalitetniji od Partizana da bi ovde pobedili .Sanse su im kao i kvote za utakmicu Jedino Jogi da postigne nekih 35 poena Edited May 10 by elementary 1 1
elementary Posted May 10 Posted May 10 (edited) Zakačio ga na jednu stranu on se hvata za glavu i drugu stranu ,stvarno je pacer Bice ovde zanimljivih odluka Edited May 10 by elementary
assignment Posted May 10 Posted May 10 Just now, Nikodije said: Čekaj, što je Jogi ovde dobio nesportsku? Pa zbog namerne lične prilikom spuštanja na zemlju
Nikodije Posted May 10 Posted May 10 Just now, assignment said: Pa zbog namerne lične prilikom spuštanja na zemlju Ja ne videh ništa
elementary Posted May 10 Posted May 10 Moraće malo sudije da zategnu ,Partizan nije nešto raspoložen . 2
assignment Posted May 10 Posted May 10 1 minute ago, Nikodije said: Ja ne videh ništa Nisam ni ja, ali jesu sudije....
booyaka Posted May 10 Posted May 10 Cilj im je da izbace Jogija sa dve tehničke/nesportske, uvek ih iskara. 1
Nikodije Posted May 10 Posted May 10 Al ovo malo pre je sramotno. Ledej izbaci loptu u aut, videlo se na kilometar. 1 od ovih lopova mrtav ladan daje loptu kkp, srećom na čelendžu ipak nisu ukrali. Odlična Budućnost, al doći će sve na svoje mesto
elementary Posted May 10 Posted May 10 (edited) Ko li je sada držao vrata ,Savic 😂 Jogi bas voli da igra u Bg protiv Partizana ,kući nije nešto dobar bio . Edited May 10 by elementary
Recommended Posts