Jump to content
IGNORED

ABA Liga

adasevic

Recommended Posts

Posted

Vlade Jovanovic, brat blizanac naseg trenera je blizu Buducnosti.

Posted

budzet zadra sledece sezone 350 k evra. najjeftiniji igrac partizana ima mozda malo manje.

Posted

toliko smo i mi imali pre par sezona

:sleep:

Posted

Nikodije hoće da nam zavadi igrače.

Sad Panter sa svojom platom od 300k kad pročita ovo misli da je naš najjeftiniji igrač. 

:fantom:

Posted

mislim da prica o godisnjim platama

• +1 1
Posted (edited)

ima dobar podcast sa mićom berićem gde baš priča o tome, kako ga je bila sramota da kaže edinu vrabcu koliku platu mogu da mu daju

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted
mislim da prica o godisnjim platama
Ma nisu plate toliko velike, eno onomad Čović izbacio tabelu gde je Zvezda za 10 godina imala cela 2 igrača sa preko 400k od kojih je 1 Milko Bjelica.

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

• Haha 3
Posted
5 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

ima dobar podcast sa mićom berićem gde baš priča o tome, kako ga je bila sramota da kaže edinu vrabcu koliku platu mogu da mu daju

ima ima. za vas shto volite da chujete tu pesmu. muritj, dzouns, vilijams, velichko, vilzon, sa sve trenerom dzikitjem sve zajedno koshta 350 hiljada. hajde prvo pogledaj sastav zadra uporedi te igrache pa se posle javi sa pesmom tuzhbalitsom. kako te samo sramota nije. ili se derete daj pare. ili se pravite ludi kada pare stignu, poslao deda mraz.

• +1 1
  • Haha 2
Posted

novica veličković tim menadžer mege

Posted

rođak koji je oženio ćerku kineskog generala, pa tako imaju upliv do kineske vlade

:rolf:

• Haha 1
Posted

zasto lepo ne ugase klub, a ne ovo