pbg12345 Posted July 5, 2022 Posted July 5, 2022 u aba ligi vise necemo gledati najlepsi sut ilija je od danas igrac temisvara 1
Nikodije Posted July 5, 2022 Posted July 5, 2022 Danko Branković će se kaliti u Megi sledeće sezone, kakvo iznenađenje.
pbg12345 Posted July 5, 2022 Posted July 5, 2022 gde li ce gegic, on je bas fino napredovao gnjidic je presao u cedevitu, ali em ima sezonu stagniranja, em ima sad i ovaj sok sa reprezentacijom, ne bi me cudilo da potpuno uvene
Nikodije Posted July 5, 2022 Posted July 5, 2022 Čudi me da i Gnjidića Miško nije doveo u Megu. U nekom podkastu je rekao da u njemu vidi sledećeg Vasu pa me čudi da je njegov razvoj prepustio Cedevita Olimpiji gde neće imati dovoljno treninga zbog puno utakmica.
April Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 Danko Branković će se kaliti u Megi sledeće sezone, kakvo iznenađenje.Danko je igrač Bajerna i u Megi je na pozajmici.Ne znam kakav je status Rudana i Karla M., ali očekujem da pored Draženovog doma otvore i Miškovo sokače
Nikodije Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 Rudan ostaje u Megi, a za Karla kažu da će u CedOlimpiju.
Joe D Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 dovela je mega i nekog crnca iz bugarske. mislim da bi im pametno bilo da imaju 2-3 veterana u rosteru, ovo sto su radili prosle sezone je izgledalo ocajno.
Nikodije Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 Mogla bi CedOli da bude glavni rival kkp-a sledeće sezone. Ostavili su Murića, Dragića i Omića, doveli Gnjidića, Alibegovića i verovatno Matkovića, i ratosiljali se Jake. Deluje da će biti zanimljivi za gledanje . Ako pogode 2-3 dobra crnca biće zajebani.
FPLS Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 Bice taman toliko zajebani da se dobro posibaju s Fmp-om za 4. mesto. 2
hrkljush boys_2 Posted July 9, 2022 Posted July 9, 2022 On 7.7.2022. at 21:17, Nikodije said: Mogla bi CedOli da bude glavni rival kkp-a sledeće sezone. Ostavili su Murića, Dragića i Omića, doveli Gnjidića, Alibegovića i verovatno Matkovića, i ratosiljali se Jake. Deluje da će biti zanimljivi za gledanje . Ako pogode 2-3 dobra crnca biće zajebani. Je li Jaka nasao klub ili je free agent? Steta za ovo sve oko Cibone... 1
Profesionalac Posted July 9, 2022 Posted July 9, 2022 Bila je vest da je potpisao za neke turke, bahčešekir valjda. Ne znam da li je @Borca potvrdio transfer 1
Borca Posted July 9, 2022 Posted July 9, 2022 14 minutes ago, Profesionalac said: Bila je vest da je potpisao za neke turke, bahčešekir valjda. Ne znam da li je @Borca potvrdio transfer Mozda sam pisao kada je bila informacija da ce preci u Bahcesehir, sa navodno podrazumeva se Sama informacija se pojavila jos pre mesec dana cini mi se, a Bahcesehir je objavio zvanicno pre neki dan. 2
April Posted July 10, 2022 Posted July 10, 2022 (edited) On 8.7.2022. at 20:15, munze said: Neka Aca proba sa malim Stanojem Edited July 10, 2022 by April
Recommended Posts