Borca Posted June 14, 2022 Posted June 14, 2022 Mocart prenosi dve vesti vezane za Megu, Vlada Jovanović vise nece biti trener Mege, na njegovo mesto dolazi Marko Barać koji je poslednjih par sezona bio asistent u Igokei. Ružencev iz Mege Mozzart je pred transferom u CSKA.
Mark Rothko Posted June 14, 2022 Posted June 14, 2022 53 minutes ago, goofs said: Kazu da nije problem sa gradom Zagrebom, imaju dugovanja preko 5M eura, od cega je 10% dug prema gradu. Grad je i dalje voljan da im obezbedi svoj deo za budzet, ali to nije ni izbliza dovoljno. Oni su sve vreme živeli od onih Vučićevih para kada je za Čovića kupio od njih kupio mesto u EL. 2 1
Profesionalac Posted June 14, 2022 Posted June 14, 2022 1 hour ago, Borca said: Mocart prenosi dve vesti vezane za Megu, Vlada Jovanović vise nece biti trener Mege, na njegovo mesto dolazi Marko Barać koji je poslednjih par sezona bio asistent u Igokei. Ružencev iz Mege Mozzart je pred transferom u CSKA. Bilo bi lepo da posle Neše još jedan od trenera koji se kalio po I srpskoj preuzme abaligaša
goofs Posted June 14, 2022 Posted June 14, 2022 Što Vladu teraju iz Mege? Dobar je trener, savršen kad se nema imperativ velikog rezultata.
Profesionalac Posted June 14, 2022 Posted June 14, 2022 Možda mu je Miško našao neki poslić napolju? Samo treba obavestiti Makabi, čini mi se da su zainteresovani za svakog čoveka sa trenerskom licencom koji nije pod ugovorom
Joe D Posted June 15, 2022 Posted June 15, 2022 11 hours ago, goofs said: Što Vladu teraju iz Mege? Dobar je trener, savršen kad se nema imperativ velikog rezultata. po meni, nije covek za taj posao. igraci su mu zesce stagnirali ove sezone, igrali su dosta ruzno. 2
pbg12345 Posted June 15, 2022 Posted June 15, 2022 nije istina da su stagnirali, od kocovica je od solidnog aba igraca napravio najgoreg igraca lige kad slusas njegove i malinine TO, steknes utisak da je vlada fil dzekson, sto se same igre tice, a i daleko elokventniji, engleski na daleko visem nivou opet, malina ga dva put dobio u aba, sa daleko skromnijim timom, makar po pitanju talenta, fizike, atleticnosti
holden kolfild Posted June 20, 2022 Posted June 20, 2022 (edited) mislim da cu uplatiti onaj treci paket u prikupljanju novca za cibose, 300-400 kuna, ako se ne varam (jer toliko sam u mogucnosti, a i nevezano za ovaj tvit) red je da podrzim glavnog takmaca u onih pretodnih nekoliko decenija najlepseg i naljuceg sportskog rivalstva u kosarkaskoj sfrj. Spoiler jugosplastika je ipak bila rang vise i predivno cudo evropske i jugoslovenske kosarke. Edited June 20, 2022 by holden kolfild 2
kud u maglu Simoviću Posted June 20, 2022 Posted June 20, 2022 2 minutes ago, holden kolfild said: mislim da cu uplatiti onaj treci paket u prikupljanju novca za cibose, 300-400 kuna, ako se ne varam (jer toliko sam u mogucnosti, a i nevezano za ovaj tvit) red je da podrzim glavnog takmaca u onih pretodnih nekoliko decenija najlepseg i naljuceg sportskog rivalstva u kosarkaskoj sfrj. gde mogu da se vide detalji o paketima
Nikodije Posted June 20, 2022 Posted June 20, 2022 A kad puknu sa ovim prikupljanjem para, biće "ne može niko da zabrani Bosku kako će da se zove" 1
holden kolfild Posted June 20, 2022 Posted June 20, 2022 (edited) 12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: gde mogu da se vide detalji o paketima mislim da jos nije izaslo, bar ja nisam video, evo plana™ od danas sa mozzarta> https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/deset-dana-nade-za-cibonu-aco-petrovic-pokrenuo-akciju-cilj-sakupiti-3000000-evra/423195 najiskrenije bih voleo da uspeju. ima i twitter, verovatno ce da objavljuje tu nacine uplata i sta vec.. @petrov_aco Edited June 20, 2022 by holden kolfild 1
BWA Posted June 20, 2022 Posted June 20, 2022 Nema od toga nista, nažalost. Iza njih mora stati grad ili država da bi nekako isplivali.
Recommended Posts