October 8, 20213 yr Mislim da to vise govori o proslogodisnjem Partizanu nego o Jankovicu. Mada unatoc svemu rekao bih da je bolji od ABA2 nivoa.
October 8, 20213 yr pa jeste cudno da nije zabo barem neku igokeu, krku... mozda je predugo cekao nesto bolje, nije mu se iz partizana islo bilo gde, i na kraju podgorica.
October 8, 20213 yr sezonu pre toga je bio prvi centar prvoplasiranog tima aba lige i glavnog favorita za osvajanje evrokupa.
October 8, 20213 yr A jbg, tad nije bio prvi centar, bio je Mozli, cak i kad su Mekadu i Tomas bili zdravi i sposobni (sto nije bilo cesto), Jankela maltene nije ni ulazio.
October 8, 20213 yr 1 hour ago, Nikodije said: pa jeste cudno da nije zabo barem neku igokeu, krku... mozda je predugo cekao nesto bolje, nije mu se iz partizana islo bilo gde, i na kraju podgorica. Sumnjam da Krka plaća bolje nego Podgorica. Uopšte nije loše izabrao.
October 8, 20213 yr 3 hours ago, Nikodije said: sezonu pre toga je bio prvi centar prvoplasiranog tima aba lige i glavnog favorita za osvajanje evrokupa. Tako mnogi vode protiv Đokovića u toku meča a na kraju...
October 8, 20213 yr 3 hours ago, simple red white said: Tako mnogi vode protiv Đokovića u toku meča a na kraju... Sta je bilo na kraju?
October 8, 20213 yr ja sam iz nekog razloga potisnuo taj njegov stil sutiranja za tri, odnosno bacanja kamena s ramena