Jump to content

ABA Liga

Featured Replies

Mislim da to vise govori o proslogodisnjem Partizanu nego o Jankovicu. Mada unatoc svemu rekao bih da je bolji od ABA2 nivoa.

• Replies 9.1k
  • Views 621k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• MiddleClass
    MiddleClass

Dacu Nikolicu stigao nalaz iz Turske. Ne mora na terapije i moze da se vrati kosarci cim se oporavi od operacije jer je malo usporen posle zahvata na mozgu. Ali svakako odlicna vijest...

• objavila cedolimpija da je ziga dobro nema posledica pada, prikljucio se saigracima u hotelu (iz srbije idu u rumuniju gde u sredu igraju evrokup)

Posted Images

pa jeste cudno da nije zabo barem neku igokeu, krku... mozda je predugo cekao nesto bolje, nije mu se iz partizana islo bilo gde, i na kraju podgorica.

Ali prvi centar Partizana :lolol:

Kaze se prvi centar sedmoplasiranog tima ABA lige.

sezonu pre toga je bio prvi centar prvoplasiranog tima aba lige i glavnog favorita za osvajanje evrokupa.

A jbg, tad nije bio prvi centar, bio je Mozli, cak i kad su Mekadu i Tomas bili zdravi i sposobni (sto nije bilo cesto), Jankela maltene nije ni ulazio.

1 hour ago, Nikodije said:

pa jeste cudno da nije zabo barem neku igokeu, krku... mozda je predugo cekao nesto bolje, nije mu se iz partizana islo bilo gde, i na kraju podgorica.

Sumnjam da Krka plaća bolje nego Podgorica. Uopšte nije loše izabrao.

3 hours ago, Nikodije said:

sezonu pre toga je bio prvi centar prvoplasiranog tima aba lige i glavnog favorita za osvajanje evrokupa.

Tako mnogi vode protiv Đokovića u toku meča a na kraju...

Cibosi rutinski u Zadru

Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk

3 hours ago, simple red white said:

Tako mnogi vode protiv Đokovića u toku meča a na kraju...

Sta je bilo na kraju?

kad vec pricamo o djokovicu, jel ilija igrac sa najlepsim sutem u ligi :fantom:

mozda u ocima protivnickih navijaca

Dobra stara vremena.

ja sam iz nekog razloga potisnuo taj njegov stil sutiranja za tri, odnosno bacanja kamena s ramena